söndag 8 september 2013

Sverige - hela världens socialbyråKenneth Sandberg och Sandor Herold är som vanligt alerta och har skrivit till våra makthavare som säljer ut sitt land utan att tveka.

3 sep 2013 kl. 21:02 skrev Kenneth Sandberg <sandberg.kenneth@bredband.net>:


Hej,
Tacksam för publicering av bifogad text.

Mvh
Kenneth Sandberg
046-732954
070-8239703

Sverige stjälper snarare än hjälper!
Sveriges  ”generösa” flyktingpolitik har under senare år gjort det möjligt att åberopa konflikter i hemlandet för erhålla permanent uppehållstillstånd (PUT) här. Från bland annat Balkan, Somalia och nu accelererande Eritrea och Syrien har hundratusentals asylsökande och deras anhöriga meddelats PUT. För Sveriges vidkommande har detta redan lett till oerhört stora kostnader och oreparabla konsekvenser för ett tidigare välfungerande, tryggt och harmoniskt samhälle.
För de flyktingproducerande länderna  - där givetvis merparten av folket finns kvar – har Sveriges liberala invandringspolitik absolut inte haft någon positiv effekt. Istället har den öppna dörren till Sverige inneburit ett starkt incitament för alla parter att framhärda i sitt primitiva våldsutövande och totala ointresse av civiliserade samtal och kompromissande. Krigen och konflikterna tenderar snarare att utvidgas och permanentas i de berörda länderna.
Om Sverige istället hade prioriterat att stödja via t ex FNs UNHCR vars intentioner är att ge människor hjälp-till-självhjälp på plats och i närområdet, hade förutsättningarna varit oerhört mycket bättre för dessa länder att på sikt skapa fredliga och fungerande samhällen.
Nog borde väl en sådan politik vara viktigare än strävan efter en godhetsgloria hos den ”generösa” flyktingpolitikens förespråkare.!?/Kenneth Sandberg

Sent: Wednesday, September 04, 2013 1:41 PM
Subject: Re: Insändare

 Hej!
Tack för din debattartikel. Många inlägg konkurrerar om utrymmet och jag måste tyvärr tacka nej till din text.

Vänliga hälsningar
Eva Rothstein
Debattredaktör
 
Direkt: +46 40-28 13 05
Mobil: +46 70 - 378 10 61
Fax: +46 40 93 54 75
------------------------------------------
Sydsvenskan
Postadress: 205 05 Malmö
Besöksadress: Krusegatan 19
Växel: + 46 40 28 12 00
------------------------------------------

On 2013-09-05 11:15, Kenneth Sandberg wrote:
> PK-media refuserar nästan alltid invandringskritiska insändare och
> debattartiklar. Men bemödar sig oftast om att besvara mailen och
motivera – om än krystat – besluten att inte publicera inskickade artiklar.
 
Sajten /*Avpixlat*/ har inte ens besvarat mina mail nedan. Är det så
illa att */Avpixlat/* reducerar sig själva till en /*megafon för SD*/,
där inget ifrågasättande av partiet och dess ledning får förekomma.!?
 
Ser gärna att ni lägger ut den bifogade texten på er Sverige-vänliga sajt.
 
/Mvh/
 //Kenneth Sandberg

“Vi meddelar härmed att denna insändare refuseras...”.

Så kom det till slut ett svar från Avpixlat – Jimmie Åkessons megafon..!

//Kenneth S.
.....

-----Ursprungligt meddelande-----
From: Avpixlat
Sent: Thursday, September 05, 2013 1:45 PM
To: Kenneth Sandberg
Subject: Re: Fw: Debattartikel för publicering

Vi ber om ursäkt för att detta har ramlat mellan stolarna.

Vi meddelar härmed att denna insändare refuseras, så du är välkommen att skicka in den till annan media om du vill.

Tack för ditt bidrag i alla fall!Mvh Avpixlat-redaktionen

 Förskingring av skattemedel i Somalia
(till Gunilla Carlsson, svar går till sandorherold@hotmail.com)
Date: Thu, 5 Sep 2013 18:20:56 +0200
From: automatsvar@regeringen.se
To: registrator@foreign.ministry.se
Subject: förskingring av skattemedel i Somalia (till Gunilla Carlsson, svar går till sandorherold@hotmail.com)
CC: sandorherold@hotmail.com
 
 Från: sandor herold

 E-postadress: sandorherold@hotmail.com

 Meddelande: Hörde på nyheterna att du är i Mogadishu, Somalia,och strör bort våra skattepengar. Denna gång är det 1.5 miljarder som skall skänkas bort.

 Har ni ingen som helst skam i kroppen eller ett uns moral när ni står och lovar svenska pensionärer mellan 100 och 200 kronor i höjd pension per månad samtidigt som ni skänker bort 37 miljarder årligen i s.k bistånd?

Har du inget som helst samvete när du skänker bort 1.5 miljarder till ett folk som inte har ägnat sig åt något annat än att kriga, spränga och förstöra sitt eget land? Vad tror du att de pengarna kommer att gå till och till vilka i ett så genomkorrumperat ruttet land som i princip befinner sig på stenåldersnivå?

Dessa pengar kommer naturligtvis att gå till lokala krigsherrars fortsatta krigsiver och ner i korrumperade politikers fickor.

Räcker det inte med alla de somalier som ni genom er invandringspolitik har lockat hit och som inte tillför oss svenskar annat än kostnader och sociala problem? Skall du behöva åka ner och skänka bort 1,5 miljarder också?

Kan du se en av dina egna landsmän i ögonen efter detta så visar det bara med ännu mer tydlighet vilken gemen människa du är. Att förskingra miljard efter miljard av dina egna landsmäns tillgångar är inget annat än ett folkförräderi.
Jag kan säga dig att efter allt som du och dina regeringskollegor har gjort mot era egna i form av att ni t,ex har gett s.k papperslösa alla de rättigheter de har, genom att ge syrier fri invandring, liksom eritreaner, släppa in horder av balkanromer i landet, låta skäggiga s.k ensamkommande flyktingbarn välla in för att bara ta några av de senaste exemplen av ert folkförräderi så har ni i mina och många andras ögon enbart blivit ett hatobjekt.

För några veckor sedan så blev en s.k svensk politiker med somaliska rötter mördad i ett kidnappningsförsök i Mogadishu.
Jag kan erkänna att jag numera känner ett sådant förakt och ett hat mot svenska politiker så jag hade inte alls sörjt om något liknande hade hänt dig när du är där nere.
Min högsta önskan är att någon av er som har ställt till denna situation som numera råder i det mångkulturella Sverige skall få njuta det som så många svenskar har fått göra genom att utsättas för något av det barbari som vissa av era skyddslingar har ägnat sig åt.
jag undrar vad du hade sagt om din dotter hade blivit våldtagen av ett gäng s.k ensamkommande skäggiga flyktingbarn? Jag undrar vad du hade sagt om din son hade blivit rånad och misshandlad av s.k flyktingar som påstår sig ha flytt undan det hemska våldet i sitt hemland? Vad hade du sagt om din gamla mor hade blivit väskryckt av en invandrarsnorvalp?

De två senast uppräknade händelserna har min familj boende i Malmö fått uppleva.
Som sagt, för mig utgör du och dina kollegor numera enbart ett hatobjekt.
När jag t.ex ser din kollega snorvalpen Erik Ullenhag gång på gång i TV redogöra för hur han har satt sprätt på några hundratals miljoner som skall göra t.ex analfabeter från Somalia mera attraktiva på arbetsmarknaden så kan jag bara känna hat och förakt. I somras så svamlade han om att vi måste skapa "positiva spiraler". Jag vet inte vad han menade med det men hade hans morsa haft en spiral uppsatt vid den tidpunkten då han avlades så hade vi ju i varje fall kunnat snacka om en positiv spiral som hade sparat oss många miljarder.

Aldrig hade jag trott att min hemstad Malmö skulle kunna liknas vid t.ex Bagdad och där man hör arabiska mer än man hör det svenska språket när man rör sig på stan vilket man numera bara gör i undantagsfall.
Men vad behöver du och dina gelikar bry er om sådant här. Ni har ju ert på det torra med löner på 120 000 kr i månaden, eller hur? Vad behöver du och dina barn bry er om att svenska ungdomar inte kan flytta hemifrån p.g.a bristen på lägenheter som bl.a orsakas av att hela stadsdelar i våra städer idag bebos av andra länders medborgare som tillika inte ens betalar hyran av egna medel.
 
Jag skall avsluta detta mail med att fråga på vilket sätt du, som du påstår på regeringens hemsida, visar ansvar mot våra egna.
Jag anser att du och andra politiker först och främst visar ansvar mot alla andra än dina egna.
Eller räknar du t.ex somalier, afghaner,  balkanromer, syrianer som dina egna och sätter dessa långt före de vars intressen och väl och ve du egentligen i främsta hand skall tillvarata?
Jag vill avsluta detta mail med en uppmaning till den s.k registratorn att han eller hon faktiskt skall låta biståndsministern få ta del av detta mail precis som det är skrivet. Jag vill inte att något skall undanhållas för jag vet att dessa tankar och åsikter innehas av många andra än mig.

Det är hög tid att våra s.k folkvalda får ta del av vad vi tycker om dem och verkligen förstå att numera så utgör ni inget annat än hatobjekt för oss.
Ni har gjort er förtjänta av det!!!
………
”Biståndsminister Gunilla Carlsson och Somalias president
 
En svensk biståndssatsning i Somalia för en och en halv miljard kronor. Det var en av anledningarna till att biståndsminister Gunilla Carlssons besökte i Mogadishu igår. Vår afrikakorrespondent följde med i planet till det krigshärjade landet.”Sveriges Radio

Från vännen som är duktig på att översätta från danska till svenska har följande inkommit:

"Polisen i Göteborg meddelade under 5 - 6 september 2013, att bara under de senaste fem månaderna i år har det i Göteborg förekommit i snitt en skjutning per månad på öppen gata. Alltså fem skjutningar under mindre än de första sex månaderna detta år - bara i Göteborg! Nu senast var det natten mellan den 2 och 3 september i det invandrartäta bostadsområdet Bergsjön. Där sköts två  ungdomar, en 17-åring och en 28-åring ihjäl på öppen gata. 

Av uppslutningen på mordplatsen, för att visa sitt deltagande fick vi se i TV, dock taget på avstånd, att det i huvudsak var ungdomar med invandrarbakgrund som deltog. Som vanligt angavs inte vilken etnicitet de mördade hade. Polisen hade inte heller någon som helst idé om vilken/vilka förövarna var. Däremot förklarade polisen att sammanhållningen och tystnaden bland dessa grupper var hermetisk. Utredarna hade inte lyckats få någon att vittna eller lämna uppgifter så att några misstänkta kunnat tas in till förhör. Detta gjorde deras arbets så mycket svårare så därför hade man bett om hjälp från Rikskrim.

Vad svårigheten för polisen att just lösa dessa skjutningar och mord beror på kan vi ju spekulera om? Men vi kan ju misstänka att polisen inte lägger ned alltför mycket energi på att försöka få tag i förövarna, då risken att ett nytt Husby kommer att uppstå om de fick tag i mördarna, är mycket stor. Dessutom får vi väl också ta med i beräkningen, att skulle de lyckas få tag i förövarna så skulle polisen omedelbart anklaga för rasism. Vi har lärt oss nu! 

Vi vet hur dessa snyltgäster tänker och fungerar - det är alltid andras fel, aldrig deras. Det är alltid invandrarna som är diskriminerade aldrig andra och absolut inte den svenska majoritetsbefolkningen. Och för att hämnas denna "oförrätt" anser de sig kunna ta sig rätten att vandalisera och sätta eld på vårt samhälle och våra bilar, skolor och andra viktiga samhällsnyttiga byggnader.

Att det finns befogade skäl att polisen ska rikta all sin uppmärksamhet mot dessa invandrargrupper, som vi givit "skydd" och försörjning i vårt land, beror ju på att dessa grupper står för en oskäligt hög andel av alla former av grova brott och det är ju dessa som gjort våra vardagsliv så mycket mera osäkra och farliga.

Samtidigt meddelar en kvinna i samma radioinslag den 6 september, att hon utreder gängkriminalitet och jobbar på Fryshuset i Stockholm. Hon förklarar mycket riktigt, att Sverige inte tidigare hade någon gängkriminalitet – ”det är något som uppstått under senare tid”, säger hon. Att problemet direkt går att härleda till den allt ökande massinvandringen ”under senare tid” förklarar hon naturligtvis inte. 

Att vi inte haft denna form av gängkriminalitet med skjutningar och mord på öppen gata i Sverige förut kan vi väl alla som varit med lite, vara med om? Det är en ny företeelse för oss svenskar. Idag verkar det som att vi alltmera börjar få ett "lågintensivt krig" i våra invandrartäta förorter och vi kan nog också lugnt erkänna vad detta beror på - den enorma massinvandringen!”

Läs också:
Alliansens misslyckade utnämningar – apropå den avgående kärr- förlåt damen som var generaldirektör för arbetsförmedlingen. Det sägs att mångkultur berikar men de som kommer berikar sig själva mest verkar det som eller…

2 kommentarer:

  1. Det är sällan eller aldrig som VI vanliga Sverigevänliga medborgare får komma till tals i det PK offenliga rummet eller mot makthavare. Nu är det snart valtider med politiker från alla partier och på alla nivåer från riks till kommun.Vi som är Sverige och Svenskvänner måste försöka att ta tillfället i akt och på något vis organisera oss och besöka dessa valmöten i större grupper. Jag vet inte själv hur man praktiskt går tillväga men det måste finnas någon Sverigevän som vet hur man gör. När de röda lyckas med detta hela tiden borde VI också kunna.

    SvaraRadera
  2. Gå på kommunfullmäktigemöten i din egen stad /kommun och säg vad du anser om 7-klöverns politik.
    Mejla till Reinfeldt och övriga ministrar och riksdagsledamöter i Rosenbad och säg vad du tycker om deras politik.
    Desto fler som påtala sitt missnöje desto bättre.

    SvaraRadera