måndag 23 september 2013

Sverige på väg mot katastrofen med hög fart 
 Så här skriver Katinka Gladh

EPISTEL
I förrgår är inte längre i dag. Det är inte ens i går och långt mindre är det idag!

För i fredags  2013-09 -20 satte 329 riksdagsledamöter - närvarande eller inte närvarande - den sista spiken i den kista som symboliserar det svenska folkets undergång. ”Sd emot!”
Då tog dessa folkförrädare det vidriga beslutet att   upphäva kommunernas frihet att i demokratisk ordning kunna föra sin egen politik. Ett beslut som går även rätt emot grundlagen som säger att all makt skall utgå från folket, inte från dessa 329 förtroendevalda som är där på sina mandat för att folket i all sin naivitet röstat på dessa som de trodde att de kunde lita på dem som de gett mandat till att sköta makten i deras intressen.
… Detta vanvett som den s.k svenskfientliga alliansen kallar migrationspolitik kommer i  detta medvetna galenpannesyndrom att förinta det svenska folket inom några decader.”

Läs mer

Sverige: Inte med ett gnyende, utan med en skräll

På ett debattforum diskuterades regeringens senaste politik gällande syrianerna under titeln nu smäller det till ordentligt! Dramatisk ökning av massinvandringen. Det förekommer flera scenarier för upplösningen av landet, som aldrig kommer passera jämlikhetstestet i MSM. Sveriges sociala upplösning har framskridit mycket långt, men man måste bara kolla lite längre in i hörnen för att egentligen se hur djupt och långt den kommit. Svenska massmedier vägrar bestämt att inte medverka till att visa den sociala upplösningens verkliga djup. När uppgifter om pengarna till de gigantiska socialutgifterna sipprar upp till ytan, så kommer detta verka som framkallningsvätskan på ett fotografi! Ingen kommer gilla vad de då få se. Det finns debatter i Sverige som verkligen får medierna att se ut som den teater, de skådespelare de verkligen är.”Läs

Inlägg:
”Vi som minns 1990-1994 minns att den ekonomiska krisen då gjorde att stora avskedanden skedde över hela samhället, vilket resulterade i att sjuk- och arbetslöshetsförsäkring var tvungna att sänkas, karensdagar infördes osv. Bostadsmarknaden tog bom stopp – priset på bostadsrätter i storstäderna mer än halverades. Priset på villor gick ned med i storleksordningen 40%. Bostadsrätter i mindre orter såldes för 1:-. Det var katastrof!

Jag minns dock en positiv sak och det var att samhället höll ihop. Det fanns lite av ett jävlar anamma: “vi skall klara detta”. Idag finns det i storleksordning 1,5 miljoner fler invandrare i Sverige, varav många muslimer och en mycket stor andel arbetslösa. Nästa kris kommer att bli MYCKET värre. Och vi kommer INTE HÅLLA IHOP.

När ersättningarna i socialförsäkringssystemen brakar ihop och ersättningarna måste sänkas med 20-30% – kommer Ahmed att sjunga “Vi shall overcome”? Skulle inte tro det. Det kommer bli drive by robberies i varenda förort: En BMW rullar ihop bredvid dig, någon rullar ned en ruta, pekar med en pistol och säger: -”Jag skall klippa din tung” Du säger: -”Vilken fin pistol” och lämnar över plånboken. Det kommer inte bli vackert.

När är vi där? Jag är personligen förvånad att det inte redan inträffat. Orsaken är antagligen att stat, kommun och landsting lyckas dra ned så mycket på välfärden att det lyckas täcka de ökade kostnaderna för invandringen. Vi har inget försvar längre. Brott mot person utreds i stort sett inte längre av polisen. Barngrupperna i omsorgen ökar. Sjukvården får allt längre köer. Samtidigt ökar de indirekta skatterna och avgifterna, t.ex. snusskatten som höjts 5-6 gånger av Reinfeldt (en dosa Kronan kostade 13:- 2006 och 40:- idag), öl- och vinskatten höjs, biltullar införs osv. Samtidigt blir det allt fler som inte får lönen att räcka till. Säkerhetsmarginalen minskar för allt fler och därmed kommer kraschen att bli allvarlig för så många fler.

Naturligtvis kommer Sverige krascha alldeles av sig självt om vi fortsätter att ge PUT till 100 000+ om året. Men så länge omvärlden går bra så fortsätter exporten och skatteinkomsterna bibehålls, och det oundvikliga skjuts på framtiden. Men en global börskrasch är i vardande. Det brukar gå 7 år mellan varje krasch och senaste började 2007 och hade sitt maximum 2009. En rejäl börsnedgång kan vara startskottet för en svensk krasch. Eller ett rejält krig – om USA börjar bomba Syrien, Iran och Israel dras in i kriget – då kommer oljepriset gå till månen och hela världen gå i stå.

Hösten 2008 (när senaste börskraschen tog fart efter Lehman Brothers-konkursen och oljan var i topp) raderades den svenska industrins orderböcker på ett par dagar. Det var kusligt. Inga ordrar – ingen försäljning – inga skatteintäkter – inga bidrag.
Det kan hända i natt. Det kan hända om 1 år. Men innan 2016 är det helt säkert. Den koalition som har regeringsmakten nästa mandatperiod 2014 och framåt får det inte roligt. Läs här
**********************
Fr. Snaphanen
Alltså, ju mer jag läser invandringsrelaterade diskussioner på nätet blir jag bara mer och mer övertygad: bland engagerade debattörer tycks det skilja markant i bildningsnivå eller ren och skär IQ-nivå mellan de två olika grupperna.

Förespråkarna för västvärldens mest omfattande invandring per capita (d.v.s. Sveriges nuvarande invandringsvolym) argumenterar fortfarande på vad som liknar dagisnivå. Det handlar om “spännande kulturer”, “Sverige är ett (rent fysiskt) stort land”, “att bygga nya bostäder för nyanlända leder till nya jobb” etc etc.

Invandringskritiker däremot ger – med undantag av ett och annat stolpskott – i betydligt större utsträckning argument baserade på fakta och statistik. Man använder sig av åtminstone grundläggande förståelse för nationalekonomi (micro och makro), relevanta siffror och vetenskapliga resonemang såsom statistisk överrepresentation och kausalitet.”
Detta är mycket intressant.

Jag tror landet är på väg mot en oundviklig framtida ekonomisk kollaps, helt enkelt p.g.a. svenska folkets ointresse för dessa frågor, svensk medias groteska subjektivitet i invandringsrelaterade spörsmål samt helt enkelt låg IQ- och bildningsnivå hos det ganska stora massinvandringsförespråkande lägret bland svenska folket.”

En av flera kommentarer:
Ja, de frälsta massinvandringsförespråkarna svärmar på dagisnivå. Pågående förtvining och urlakning av Sverige och en annalkande katastrof kan förutses. Men kanske är avskaffningen och söndervittringen tillräckligt långsam att grodan kokas levande utan att riktigt fatta det eller döendets process så utdraget att det slutgiltiga steget över tröskeln ter sig som en befrielse. Vad kan man göra åt saken? Rösta annorlunda 2014, men det räcker ju inte. Vad kan man amputera för att rädda sig själv från att dras med i Sveriges kallbrand, om det nu inte går att rädda landet? En överstatlig sorts tvångsvård för Svea eller rysk invasion och nystart som annekterad provins? Islam, kriminell utsugning, korruption och våldsgästande välfärdsmigranter är en säker död för Sverige. Givetvis kommer tillräckligt många låt gå-personer blunda eller låta sig övertygas av “de goda krafternas” blå dunster om “myter” och det nuvarandes nödvändighet ännu ett tag, men om de inte dör i sömnen kommer de att få ett omilt uppvaknande en dag.” Snaphanen
Fråga: Hur dumma får svenska politiker och journalister vara?
Svar: Hur dumma som helst. Det finns ingen gräns
Gunnar Hedlund, svensk riksdagsman och partiledare för Centern lär ha sagt:

”Vi inom Centerpartiet har alltid velat och kommer alltid att vela”!


 2 kommentarer:

 1. Vi närmar oss slutet med en fruktansvärd hast.
  När man läser detta upprop och vilka som skrivit på blir man mörkrädd. Är alla dessa personer så inihelvete KORKADE att de inte inser vart vi är på väg så blir man rädd.
  För en gångs skull är jag tacksam för att jag är så gammal
  och bara har ett barn och slipper vara med i framtidens
  Sverige. Dessutom har de båda kvällsblaskorna gått ut TILLSAMMANS!!

  "Hundratals kända svenskar: Främlingsfientlighet ska inte längre bemötas med tystnad

  DEBATTEN: Främlingsfientligheten som tränger in i våra vardagssamtal ska inte längre bemötas med tystnad - stöd ett Sverige för oss alla, skriver Jan Scherman, Ingela Edlund, Katrin Ludvigsson, Navid Modiri och Anna Ryott tillsammans med flera hundra kända och okända svenskar. Uppropet publiceras idag i Aftonbladet och Expressen. Så stödjer du initiativet ”Ett Sverige för oss alla”: skriv under ''
  OSV OSV
  Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Jag orkar snart inte läsa längre om de imbecilla svenska politikerna som sitter vid makten. Har de inga barn och barnbarn?? Förstår de inte vart Sverige är på väg med denna "gebort"-propaganda
  eller har de matats med någon konstig dryck som gjort dem totalt galna.
  Som en invandrad utländsk komiker sade i ettTV-morgonprogram "Det enda partiet som har en framtidsvision är Sverigedemokraterna - men de vill inte ha sådana som mig".
  Elisabeth

  SvaraRadera