torsdag 24 oktober 2013

Ärkebiskopen och Gud. Agendajournalistiken och DN. Ondskefulla politikerSnaphanen :
Så här skriver Julia Caesar:  Ärkebiskopens obesvarade frågor
“Allahu akbar” i Svenska kyrkan
Ärkebiskopsvalet kan vara den utlösande faktorn för en utbrytning ur och delning av Svenska kyrkan i två: en kyrka för dem som tror på Jesus. Och en för dem som vill fortsätta kränga islam och andra icke-kristna ideologier på kyrkans marknadsplats. Den nya ärkebiskopen Antje Jackeléns valspråk är “Gud är större” – på arabiska “Allahu akbar”. Det är som bekant islamisternas stridsrop när de bombar, skjuter eller skär halsen av kristna och andra icke-muslimer. Tvåhundramiljoner kristna förföljs över hela världen för sin tros skull.
Kyrkan vill ha dialog med sina bödlar
Varje år slaktas 100 000 kristna i muslimska länder. Var femte minut mördas en kristen människa. Det sker medan världen tiger och vänder bort blicken. Med den utplåningstakten kommer den tvåtusenåriga kristendomen att vara försvunnen från jorden inom högst 200 år. Antagligen går förintelsen fortare mot slutet. Tar man islam i knät bör man känna till att dess manual, koranen, beordrar obligatorisk jihad mot alla icke-muslimer. Men folkmordet på kristna är inte ett bekymmer för Svenska kyrkan, för Svenska kyrkan vet ingenting om islam. Där är istället “interreligiös dialog” modeordet på allas läppar. Kyrkan inriktar sig på dialog med sina bödlar. Bara i Sverige är en sådan tanke möjlig.”

 Så här skriver Kjell Blückert i Svd om vår nya ärkebiskop:
”En dialogens apostel som ärkebiskop
Svenska kyrkans nya ärkebiskop Antje Jackelén vänder ofta på perspektiven och kallar nationalkyrkor för anakronismer. För henne är kyrkans intellektuella ideal en balans mellan tro på kunskap och en trons kunskap.
Vidare:
Allahu akbar, Gud är större: formuleringen är hjärtat i den muslimska bönen och bekännelsen. Det kan därför tyckas utmanande att en biskop i Svenska kyrkan sätter denna bekännelse som devis under sin vapensköld och gör den till rubrik på en bok riktad till Svenska kyrkans medlemmar i Lunds stift.
…Hon kommer på många sätt utifrån in i sitt ämbete. Hon är invandrare. På många håll har det i nyhetsrapporteringen talats om att ”Sverige” eller ett odefinierat ”vi” fått en ny ärkebiskop, vilket med hennes världsbild måste vara en fullständig anomali. Den kvardröjande nationalkyrkligheten märks numera mest ju längre bort från den före detta statskyrkan man kommer. Själv kallar hon nationalkyrkor för anakronismer och skulle hellre vara ärkebiskop i Evangelisk-lutherska kyrkan i Sverige, om nu epitetet Svenska kyrkan – en beteckning som har endast 150 år på nacken – inte vore ett så väl inarbetat varumärke.”Läs hela artikeln

Av en händelse fick jag av en god vän som bevistat en gudstjänst i helgen veta att då man läste ur Tredje Moseboken kap 19 så läste man inte 1917 års bibel utan  ur nyöversättningen. Det visar hur man på alla sätt manipulerar svenska folket och då det gäller Bibeln vill man säga att det behövs ett modernare språk. Därför har jag skrivit in de båda citaten. Döm själva.

Nu är det så att i Karlskrona är det ett problem att så många uttjänta biblar med 1917 års översättning måste slängas, något som många svenskar tycker är svårt. Då hjälper kyrkan gärna till!

Bibeln 1917 års bibelöversättning
Tredje Moseboken 19:9-10
När I inbärgen skörden av edert land, skall du icke skörda intill yttersta kanten av din åker, icke heller skall du göra någon axplockning efter din skörd.  Och i din vingård skall du icke göra någon efterskörd, och de avfallna druvorna i din vingård skall du icke plocka upp; du skall lämna detta kvar åt den fattige och åt främlingen. Jag är HERREN, eder Gud.

Bibeln 2000  års översättning
När grödan bärgas i ert land, skall du inte skörda ända ut till åkerrenen, inte heller skall du samla in de sista axen av skörden. 10Du skall inte göra någon efterskörd i din vingård, inte heller plocka upp nerfallna druvor. Du skall lämna kvar det åt den fattige och åt invandraren. Jag är Herren, er Gud.
Man kan hitta Bibel 2000 på nätet 

 ”Cavatus kommenterar Julia Caesar krönika Ärkebiskopens obesvarade frågor
Oj, vilken uppercut på den alltmer ihåliga Svenska kyrkan. Jag blir helt tagen av Julias bildspråk. Den med trämasken är full pott. Vi dissidenter är uppenbarligen de enda som själva hållit andan ett tag, slagit ifrån oss etablissemangets ständiga tjatter, och hört. Vi har lyssnat och vi har snappat upp det lågmälda med likväl ständigt pågående gnagandet. Gnagandet på samhällsbygget, på moraliska principer, ja på Sverige. Vi kommer inte, som alla de godtrogna och naiva av media fullproppade med lögner, att bli överraskade när det säger poff och kulissen faller ihop.
“Frågan är om Gud finns på twitter?”
Julias fråga i all sin enkelhet är obetalbar i sin effektivitet att sticka hål på elitens luftballong. Den förminskar deras luftslott ned till just den simpelhet den i själva verket är. Att göra en höna av en fjäder för att skymma sikten för de grundlurade. Detta ständiga babbel om oväsentligheter, som enbart syftar till att lägga ut dimridåer för de verkliga, de brännande och för Sverige väsentliga frågorna. Vi FÅR INTE tala om dem.
För övrigt blir jag andlös när jag läser de grundliga efterforskningarna, någon som svenska medier inte förmår förse sina läsare med. Det är chockerande fakta och det är just därför allmogen inte ska få läsa sådant. Det vi ska få läsa är bara solskenshistorier om kultur- och numera även religionsrelativiseringen. Inga medel skys för att upprätthålla mörkläggningen.”Cavatus, Julia Caesar, Mxp

Snaphanen:
Karl-Olov Arnstberg om DN’s ‘agendajournalistik’
Här förläggs skulden hos europeiska politiker som inte reglerat denna situation på ett acceptabelt sätt. DN underlåter att intressera sig för mängder. Om Europa skapar en laglig och säker väg för asylsökande att ta sig in i Europa, så är det mest troliga scenariot att massinvandringen kommer att sänka Europa. Det är huvudanledningen till att europeiska politiker ger en läpparnas bekännelse till humanism, samtidigt som de gör sitt bästa för att stänga dörren. Detta gör de inte därför att de är cyniker utan för att de har de europeiska folken som uppdragsgivare och skattebetalare.
Det vi återigen möter i DN är med andra ord agendajournalistik. Jag vägrar att tro att den här typen av djupt ohederliga, avsiktligt okunniga artiklar, som skamlöst spelar på läsarnas känslor, inte har en dold agenda. Det finns ett förakt mot läsarna i detta: ”Ni är säkert så dumma att ni går på det här!” Vad vill DN? Vad vill klyftige Peter Wolodarski, som ytterst ansvarig? Är tanken att det välmående, i stort sett demokratiska och välfärdsorienterade Europa ska sänkas? Ut med språket DN! Vad har denna agendajournalistik för rubrik? Exit Europa? Vad är det DN vill med sina reportage från Lampedusa? ” Läs mer på Snaphanen,  DN och Sjunne

Internet ett instrument för de onda
Alla har ett ansvar för att ta kampen mot intolerans och hat på internet. Men världens politiker har ett särskilt stort ansvar.
Så invigde integrationsminister Erik Ullenhag (FP) en internationell konferens om näthat, som pågår i Uppsala i två dagar.
Internet har spelat en avgörande roll i kampen för demokrati och mänskliga rättigheter runt om i världen. Läs

Vilka är de onda?
Folkpartiet vill ha mer islam – kanske för att få röster skriver Petterssons.
”Birgitta Ohlsson Folkpartiet vill göra Sverige till en muslimsk teokrati. Ni som brukar rösta på dessa galningar, måste förstå vad detta kommer att innebära, inte minst för kvinnor. De som är födda på 1970-talet verkar vara sjuka människor, det är ju samma sak med Erik Ullenhag och Cecilia Malmström. Dessa måste stoppas med alla till buds stående medel. Det de gör här innebär inget annat än en ren krigsförklaring mot det svenska folket. Visa dem och major Björkström det förakt de är värda!”Petterssons

På en fråga för någon dag sedan på om hur arbetslösheten skall kunna lösas för alla arbetslösa och särskilt för de lågutbildade så svarade hon ”det är inte säkert att för att det kommer in fler människor till Sverige att det blir fler arbeten” Detta var ett ”slip of the tongue” och hade journalisten haft tankeförmåga så hade han bemött detta. Men vi vet alla hur svenska journalister fungerar. En del av mångkulturens ideologi är att ju fler människor desto fler jobb. Men jobben måste finnas.

1 kommentar:

 1. http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article22771.ab


  Så här skall de riktiga mamman till blonda Maria se ut-
  Tror inte ett dugg på detta. Här gäller det rött hår- Skulle vara intressant med bild på pappan.
  Heima
  '

  SvaraRadera