måndag 14 oktober 2013

Attacker mot kristna i bl.a. Pakistan.Våldtäkter mot svenska kvinnor or fortsätterReligiös intolerans bör kritiseras hårdare
Västvärlden bör inte fortsätta se på med tystnad när kristna i Pakistan och i länder i Mellanöstern mördas och förföljs. Om Pakistans ledare menar allvar med att bekämpa terrorism och kränkningar av mänskliga rättigheter, måste landets hädelselag avvecklas, skriver Jacob Rudolfsson, samordnare, Svenska Evangeliska Alliansen.
Attacken mot den anglikanska Allhelgonakyrkan i Peshawar, Pakistan söndagen den 22 september när två självmordsbombare dödade mer än 100 gudstjänstbesökare var den största attacken hittills mot landets kristna minoritet. Tidigare hade den 130 år gamla församlingen lyckats navigera landets problematiska religiösa och politiska terräng, men inte nu längre.

Drygt 130 församlingsmedlemmar skadades även i attacken som bara var den senaste i raden att angrepp mot Pakistans religiösa minoriteter. Mellan januari 2012 och juni 2013
dokumenterade USA:s kommission för internationell religionsfrihet 203 fall av religiöst motiverat våld i Pakistan. Över 700 människor beräknas ha dödats och mer än tusen har skadats i bombdåd, dödsskjutningar, våldtäkter eller misshandel. Polisen har även blundat för många angrepp eller vägrat att fylla i polisrapporter. De flesta attackerna har drabbat landets shiamuslimer, samtidigt som våldet mot kristna, ahmadimuslimer och hinduer fortsätter att eskalera.

Ahmadimuslimerna, vars tro är olaglig i Pakistan, fortsätter att utsättas för regelbundna drive-by-skjutningar. Tidigare i år
brände en grupp på 3000 människor 150 kristna hem i byn Joseph Colony nära LahoreIstället för att försöka stoppa attacken, beordrade polisen invånarna att fly. Ingen har ännu ställts till svars.
Detta är ett utdrag ur en längre debattartikel som har publicerats på SvD Brännpunkt. Sprid gärna artikeln för att ge mer uppmärksamhet åt ämnet. Artikeln finns även på SEA:s hemsida

Snaphanen:
”Kvinnor är dumma
De är intellektuellt och moraliskt underlägsna och det är därför helvetet huvudsakligen befolkas av kvinnor," säger Mohammed, men tar David Wood det hela "ur sitt sammanhang. '" Kvinnor är dumma, "kanske tänkte profeten specifikt på svenska feminister och multikulturalister? Kanske de är dumma att de borde skämmas:
Det är inte så lite Indien över Sverige. Sex tonårskillar har upprepade samlag med en 15-årig flicka mot hennes vilja i ett mörkt, låst rum. I tingsrätten fälls de för gruppvåldtäkt. I hovrätten frias de helt. Ibland skäms man för att vara svensk.

Vad är då skillnaden mot Sverige? I vårt välordnade land anmäldes enligt brottsförebyggande rådet förra året 6 203 fall av våldtäkt. Det är 17 stycken om dagen. Räknar man in det mörkertal som forskarna uppskattar till cirka 80 procent sker det 50 våldtäkter om dagen. I världens lyckligaste land, där cyklister måste ha hjälm och man får böta för att kasta papper på gatan. Visst är det svårt att begripa. Sverige har en starkare jämställdhetskultur än de flesta andra länder.

I Sverige kan sex killar köa upp och tvinga till sig samlag med en 15-åring och komma undan med det. Det gör Sverige till ett u-land när det gäller kvinnors rättsliga trygghet vid sexualbrott. Det tål att tänka på när vi överlägset blickar ut över Indien och resten av världen. Professor: Skäms för att vara svensk, Inte ens en procent av alla tjejer får uppleva att samhället straffar den som våldtagit dem.”  Snaphanen
 WHO Somalier: En tredjedel är psykiskt sjuka
Frontpage, Dr. David Greefield:
Behöver vi verkligen mer somalisk invandring? Bortsett från händelser som Westgate där somaliska terrorister dödar icke-muslimer, är större delen av landet galet enligt Världshälsoorganisationen. Det kan förklara vissa saker.
Somalia har en av världens högsta nivåera av psykisk sjukdom med en av tre personer som drabbats,, enligt Världshälsoorganisationen (WHO). Orsaken är det somaliska muslimska våldet. Och droger.
Efter kriget, tror han den näst största bidragsorsaken till psykiska problem är den allmänt använda stimulantian khat. Plantan, som tuggas för sin euforiska effekter, har kopplats till psykos och depression.WHO: 1 av 3 somalier är psykiskt sjuka.
Daniel Greenfield anser bl.a.  anser att Somalias fullständiga, universella katastrof är tankeväckande för dem som ännu inte upptäckt detta. Snaphanen och Petterssons
Läs 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar