lördag 19 oktober 2013

Falska profeter i Svenska kyrkan - se upp för demMartin Lembke, doktor i religionsfilosofi, skriver att den blivande nya ärkebiskopen inte är tillräckligt tydlig när det gäller tron på Jesus.
 Jesus ÄR Gud, Gud inkarnerad, Gud i mänsklig gestalt.

I Gottsunda kyrka härom veckan intervjuades fyra av de fem ärkebiskopskandidaterna. Jackelén uttryckte sig då särskilt radikalt: ”Tar man jungfrufödelsen som en biologisk fråga så har man faktiskt missat hela poängen.” I en debattartikel i Kyrkans tidnings nätupplaga (8 okt) efterlyste jag ett teologiskt förtydligande – inte med motiveringen att jungfrufödelsen enligt traditionell kristen tro ju dock är ett biologiskt faktum, vilket naturligtvis Jackelén är väl medveten om, utan med den betydligt viktigare motiveringen att kristna i alla tider dels har tillbett, dels har ansett det vara rätt att tillbe, Jesus. Läs hela artikeln

Fråga till den nya ärkebiskopen i en intervju:
”Hur ser du på samarbete med andra trossamfund?
-Jag arbetar redan med ett initiativ i Malmö som handlar om social samhörighet, där vi vänder det vanliga svenska perspektivet som säger att religiös mångfald är ett problem. Vi säger i stället att det är en tillgång för samhället. ”

Bloggen frågar sig vad som är det vanliga tyska perspektivet.

”Religiös mångfald är en tillgång”
Sveriges nya ärkebiskop Antje Jackelén vill se mer samarbete med muslimska, judiska och andra religiösa organisationer. Och Svenska kyrkan får räkna med att fortsätta förlora medlemmar, säger hon i en intervju med SvD. 

…Vilken är din syn på samarbete med andra trossamfund utanför den kristna sfären, till exempel muslimska och judiska?
Jag tycker att dialogen med andra delar av den kristna kyrkan, alltså ekumenik, är mycket viktig och kommer att vara viktigare i framtiden.
– Sedan har vi den interreligiösa dialogen, med människor som har en annan tro som judar, muslimer, buddister och andra, som jag tycker är väldigt viktig också. Jag har tidigare erfarenhet av det, som jag tror kommer att tillföra något. Läs mer

Nya ärkebiskopen har Allahu akbar som valspråk
Som befarat valdes den politiskt korrekta och religionsrelativistiska biskopen i Lund, Antje Jackelén, till ny ärkebiskop för Svenska kyrkan. I intervjuer säger hon nu att hon i sitt nya ämbete vill verka för mer samarbete med muslimska organisationer. Detta är i linje med hennes personliga valspråk som är en direktöversättning av det muslimska stridsropet “Allahu akbar”, dvs. “Gud är större”, och som även är titeln på en bok hon har gett ut. Avpixlat
Kommentarer:
Rauken: Kan hennes uttalande betraktas som den fadäs som måhända driver in den sista spiken i kristendomens kista?
Vad kommer alla galna fruntimmer ifrån? Kan det här vara beviset på att ordspråket; kvinnan tiga i församlingen, är av större betydelse än vi nånsin anar? Deras eget agerande tyder i varje fall på den saken, dvs deras sätt att lägga näsan i politiken medför inget positivt.

Edm2:  Denna kvinna gör mer nytta för muslimer än muslimerna själva gör. Ingen tvekan om att hon är en antikrist!

Pansy Hunks: ”Låten barnen komma tilll mig" gäller inte i SvK!
Läs detta och begär utträde!
Bloggen är censurerad nu!

Anna: Det var bland det jävli....ste jag läst! Kärringen är ju helt galen. Hon tror på fullt allvar att gud skickar en storm för att visa sitt missnöje när ett litet barn ska döpas!! för att pappan är SD:are?

Sanningen: Menar Du denna text:
"Nästa mening:
- ... med dopet som grund...

"Genom dopet har vi alltså dött och blivit begravda med Jesus Kristus, för att vi ska leva ett nytt liv, såsom Kristus uppväcktes från de döda".
Rom 6:4

Biskop Antje skriver:
I dopet ges oss allt gratis, av nåd. Därför är vi generösa med tillgången till dopet.

Jag tänker på när SD´s partiledare Richard Jomshof kom till oss för att låta döpa sitt andra barn.
Hur gör vi nu? Detta är några år sedan. Jag var omskakad och visste inte hur jag skulle förhålla mig.
Vi får inte neka någon som vill låta döpa sitt barn, men...


Tham2:  Förhoppningsvis har flertalet tänkande svenskar lämnat "Svenska kyrkan" redan. Det finns ju ingen anledning att vi skall finansiera en förening som motarbetar svenskheten och kristna värderingar och bedriver illegal verksamhet i form av gömmande av flyktingar etcetera. Den av Jackalén och hennes anhang bedrivna verksamheten bör bemötas på samma sätt som hennes muslimska trosfränder bemött kopterna i Egypten.

HA2010: Är detta en ärkebiskop eller ärkeimam??! Att använda Allah u Akbar är okristet. Det används bara av muslimer när de attackerar sina fiender dvs. alla utom deras egen gruppering t.ex. sunni eller shia. Det används t.ex. när de skär halsen av kristna med en slö kniv, alltså barbarihalal. Detta är inget annat än en "devil in disguise" som Elvis sjöng om!

Edm2: Det finns ett par fantastiska svenska talesätt som lyder så här : "Alla män i svart är inte Guds folk". Ett annat är: "Som Satan läser Bibeln". Det passar perfekt på de flesta av prästerna och biskoparna i dagens svenska kyrkan. Hur kan en person vara lesbisk eller homosexuell och samtidig vara biskop/präst? Hur kan en ateist vara präst? Hur kan en biskop/ärkebiskop jämföra en massmördare, bandit, rövare, obotlig pedofil med Jesus?
Endast en antikrist kan göra en sådan jämförelse! Sedan skulle vilja säga att det skulle inte förvåna mig ett dugg om det visar sig att denna kvinna har en muslimsk älskare!

Elsa: "Vi skall akta oss för de falska profeterna, som kommer klädda som får, men i sitt inre är rovlystna vargar". Matt.7:15
SD 2014

Knutte: AntiKrists kulturmarxister har tagit kommandot över det som var "Svenska Kyrkan". Allt löper enligt Gramscis och FrankfurtSkolans Sataniska Kommunistplaner.

Om Gramscivänstern i Sverige kan man läsa på DSM.Där finns en förteckning på flera intressanta artiklar som handlar om bl.a. Gramsci-vänsterns svenska nätverk och åsiktsförtrycket.
Är utrikesminister Carl Bildts hustru en ”undercover muslim”?
”Insha’allah, insha’allah!”

4 kommentarer:

 1. Har denna galna kvinna blivit sinnesundersökt???
  Jag är ateist och lämnade kyrkan redan på 60-talet - något jag aldrig har ångrat,
  Uppmanar alla att lämna kyrkan så slipper ni kyrkoskatten och jag har tjänat många skattekronor på det.
  Inte ett öre till en kyrka som på detta sätt förråder sitt folk
  Heima.

  SvaraRadera

 2. De tio nya budorden
  by Pettersson

  Insändare

  Du skall icke tala sanning utan alltid ljuga och fara med falskt vittnesbörd för att det må gå Dig väl och Du må leva i lyx och överflöd på Din nästas bekostnad i Ditt nya land.
  Du skall alltid tro på och ära Din skalperade fader, sonen och den osalige anden med kvinnohår, även om dom är falskhetens profeter och sprider giftiga styggelser och osanningar, så blir ändå alla deras lögner till sanningar när de upprepats tusenfalt.
  Du skall heller aldrig ifrågasätta det skrivna ordet hugget i sten, eftersom det alltid ger Dig det sanna ordets hela frälsning i tid och rum och i all evighet, amen.
  Om Du ser en kolsvart neger som på vägen vandrar, så ser Du fel, han är ingen neger utan en vit man -troligast en vilsen svensk!
  Du skall icke heller känna begärelse efter hans 10-rums boning, hans landå i guld och ebenholts eller hans självgående svarta sopsäckar. Be i så fall Din ädle herre om bot, bättring och förlåtelse för Dina syndiga och otillåtna tankar.
  Ser Du ett barn med skägg så gå genast till Din ögonläkare och be om hjälp. Det skäggiga barnet existerar icke om han så är 30 fyllda, så är han ändå bara sju, så har den nya herrn beslutat.
  Stjäl från dom gamla, fattiga och sjuka och ge guldet till rika invandrande gäster och Du erhåller härskarnas alla himmelska samstämmiga och frälsande lovsånger och Du får också lyssna på alla små änglars underbart låga och höga visor.
  Du skall med flit idogt arbeta och försörja Dina långväga invandrande gäster 7 dagar i veckan och vila på veckans åttonde dag. Halleluja.
  Du skall dräpa, våldta, stjäla, bedra och terrorisera Dina grannar, om dom är svenskar, för då får Du PUT:s hela ljuvliga evangelium serverat på det stulna silverfatet!!
  Du skall ära och dyrka pedofilen Muhammed och låta Dina barn få komma till honom, annars kan Du fara åt helvete!

  Med vänlig hälsning, et, Gott & BlJanne -i samarbete med högre makt..

  SvaraRadera
 3. Landsförrädaren Reinfeldt och Svenskhataren Mona "Muslim" Sahlin mfl jublar i högan sky över att Antje Jackelèn blev vald till Ärkebiskop över den Svenska islamkyrkan. Hon har redan visat att hon med glädje blir ett viktigt och villigt redskap i elitens och PKmedias strävan om att föra fram islams förträfflighet. Man får innerligt hoppas att de själar som fortfarande är medlem i vad de tror Svenska kyrkan hör de kristna klockorna klämta på sista versen innan de islamska böneuppropen tar vid och fattar det beslut som är det rätta och lämnar en kyrka som en längre tid har varit på dekis.

  SvaraRadera
 4. MUSLIMER ÄR DE STÖRSTA SATANISTER I VÄRLDEN!! DEM TROR INTE PÅ SAMMA gud, VÅRT GUD HETER JEHOVA JESUS OCH DEN HELIGE ANDEN.
  DEM HAR I DERAS MOSKEN HÖGT UPP EN HAVMONA DET ÄR DEN gud, DEM TILLHÖR. MONAN

  VI HAR I KYRKOR ETT + KORS. DÄR JESUS OFRADE SIG FÖR VÄRLDEN.

  ALLA DESSA I SVENSKA KYRKAN KÄNNER INTE DEN BIBLISKA ORD, DEM KAN INTE EVANGELIET. DEM ÄR SAMMA SORTER RELIGIÖSA FANATIKER.

  EVANGELIET ÄR EVANGELIET ÄR EN LÄRA EN GOD NYHET.

  HOMOSEXSUELLA INTE SKA BEDRIVA GUDS TEMPEL. GUD ÄLSKAR ALLA SYNDAREN MEN HATAR SYNDEN.

  SvaraRadera