tisdag 8 oktober 2013

Katalys - ännu ett flumprojekt. Chefen Daniel Suhonen inte trovärdig Till författaren och chefen för Katalys, Daniel Suhonen (s)
Från: Sandor Herold
Malmö 7-10

Hej

Trovärdigt!!
Jag skriver till dig av den anledningen att jag inte anser dig vara trovärdig. Du är dock långt ifrån ensam om att ha denna brist, om det nu är någon tröst.

För det första så håller jag med damen som ringde till dig och tyckte att du kunde inta dina måltider ute i Rosengård eller på någon annan s.k mångkulturell boplats. En falafel på Hassans gatukök vid den s. k basaren vid von Rosens väg vore mer passande standard och skulle kanske bättra på din trovärdighet lite, din gulaschsocialist.

Något som hade varit ett definitivt lyft för trovärdigheten vore om du flyttade från Östra Ryttmästargatan i Innerstaden och bosatte dig ute i Rosengård, t.ex på Bennets väg. Där hade du fullt ut kunnat njuta av det mångkulturella kaoset och våldet som du och dina gelikar så varmt vurmar för men som ni håller er så långt borta som möjligt från när det gäller val av bostad .Det är så förbannat falskt och behöva läsa era floskler om människors lika värde, solidaritet, jämlikhet och annat blaha blaha på samma tema när man som du t.ex bosätter dig i ett av de attraktivaste bostadsområdena som finns i Malmö och som ligger ljusår ifrån miljonprogrammens bostäder i de mångkulturella gettona.
Det är t.ex inget annat än ett simpelt apspel när integrationsminister Erik Ullenhag "flyttar" ut till Rosengård i fem dagar med sitt departement men samtidigt i själva verket bor på ett flott hotell i centrala Malmö. På ett möte i tegelhuset i Rosengård under hans "boendetid" i Malmö såg jag honom i full aktion när han lade sitt kerubansikte på sned och andäktigt och "engagerat" lyssnade på vad de boende sade till honom. Jag är övertygad om att han hade glömt allt när ytterdörren på Tegelhuset slog igen bakom honom och han var på väg därifrån till sitt boende långt från Rosengård.

Vad det gäller Luciano Astudillo, som du höjer till skyarna, så vet jag inte var han bor men jag kan inte tänka mig att han heller bor i Rosengård. Skulle inte förvåna mig om han bor i en lyxig lägenhet på Viktoria Park i skydd av förskansningar mot just dem som han påstod sig en gång företräda. Luciano Astudillo använde bara Rosengårdsborna och Rosengård som ett verktyg för att komma fram till politikens köttgrytor och sedan därifrån vidare till näringslivets höjdare. Senast jag såg honom var när han fjäskade omkring på SEB på Erik Ullenhags sagomöte  den 24-9, där också Margot Wallström, ännu en icke trovärdig rödvinssocialist som för länge sedan lämnat proletariatet bakom sig ,var närvarande. Luciano Astudillo iklädd Armanikostym och Rolexklocka visade  den sanna bilden av den enkla arbetargrabben som lyckats här i livet. Med lyckats menar jag då att han har lyckats med att glömma allt det och dem som han en gång påstod sig att arbeta för. Skämt åsido, jag vet inte vad det var för fabrikat på varken kostym eller klocka som Astudillo bar men jäkligt snyggt var han klädd i varje fall.

Till skillnad från mig så verkar du ha ett j-igt bra flyt med att komma in på Sydsvenskans sidor med dina texter. Jag lyckas numera aldrig få något publicerat för det är alltid "platsbrist" de dagarna när jag skickar in mina insändare eller debattartiklar och kommentarer. Du får gärna publicera hela eller delar av ovanstående som jag har skrivit och till skillnaden från den mystiska damen som ringde till dig så vet du vem jag är och du får gärna publicera mitt namn i en eventuell artikel. Du får kalla mig för vad du vill i artikeln också för numera är jag van vid det mesta och jag är liksom de stackars förföljda,  trakasserade, utanförsatta, segregerade och numera även registrerade romerna också med i ett register. Dock inte samma register utan i SÄPO:s, vilket dock inte har åsamkat mig det otroliga lidande som romerna har fått ta del av. Tvärtom så behandlas jag tack vare detta  i vissa kretsar som en idol och filmstjärna och det är ju synd för jag hade också, liksom romerna, gärna spelat upp lite lidande och kanske kunnat komma med krav på skadestånd i kvartsmiljonklassen.
Då hade jag t.om kunnat bjuda dig på en fin och dyr middag på någon krog i de kvarteren där du verkar känna dig väldigt hemma.

M V H

Sandor Herold, Malmö
Mer om Katalys här och här
Lång kö till Addis Abbeba

 ”Lägg märke till svenska riksvapnet på betong-grisen.

Bilder tagna denna vecka utanför den svenska ambassaden i Addis Abeba.
Tog några smygbilder när jag åkte förbi den svenska ambassaden i Addis Abeba, för att visa på mängden av somalier är där varje dag. Ingen annan ambassad i Addis Abeba har detta enorma trycket av somalier. Utanför norska ambassaden är det tomt, likaså danska konsulatet. Den som påstår att Sverige inte står inför massinvandring, ljuger. De ljuger också när de inte erkänner att Sverige till skillnad ifrån nordiska länder, driver en extrem politik.”SD-Partille
Apropå Lampedusa -2011 
Flickor kastades i havet för att förhindra att båten skulle kantra. När de gör så mot sina egna, vad kommer de att inte göra mot oss som är kristna.Läs mer
 

2 kommentarer:

 1. Jag vet att det här kanske inte är rätt ställe ?
  Men jag var ju nyligen inne här och kommenterade "Oss alla"-uppropet.
  I förrgår hade 20055 personer skrivit under.
  I dag meddelar sidan ... 18103 underskrifter ???
  Jag får således revidera mina förväntade 2000 år tills alla svenskar har skrivit under.
  Med nuvarande takt kommer man om nio dagar vara nere i NOLL underskrifter ...
  http://ossalla.nu/namninsamling/
  Eller är det hela ett Software-fel ?
  Liknande år 2000-problemet ?

  Tjalle, som gör sig sorger över tionde dagen !

  SvaraRadera
 2. "Dock inte samma register utan i SÄPO:s, vilket dock inte har åsamkat mig det otroliga lidande som romerna har fått ta del av. Tvärtom så behandlas jag tack vare detta i vissa kretsar som en idol och filmstjärna och det är ju synd för jag hade också, liksom romerna, gärna spelat upp lite lidande och kanske kunnat komma med krav på skadestånd i kvartsmiljonklassen.... " Hahaha... Han är kul, Herold.

  Men det är nog inte helt fel att vara SÄPO-registrerad, det är som om man hade livvakt hela tiden. Själv känner jag mig trygg i det registret.

  SvaraRadera