torsdag 3 oktober 2013

Svenska folket förs bakom ljuset varje dag och kultureliten föraktar oss 
Vakna svenska folket, kultureliten lurar OCH föraktar er!
(Övers. fr. danska)”Är lögnaktig journalistik brottslig? Är svenska politiker brottslingar? Det anser professor, etnolog Karl-Olov Arnstberg. Båda ”branscherna”  har förmodligen rätt att vägen till en rättssal är mycket längre än värdet av omedelbar vändning, och ett privilegierat liv i Stockholms riktiga ghetto, innerstaden runt Södermalm, en av landets mest "rasrena" områden. Om man belönar lögner och hyckleri kommer flertalet tyvärr att ljuga och förställa sig, åtminstone bland de "bildade klasserna." Vanliga människor kan inte skilja mellan nyttiga och skadliga sanningar och ger sanning ett egenvärde. Gammal tumregel.”SnaphanenVarför tror du att alla svenska medier vältrar sig i historien om romerna, utan att fråga sig om det kan finnas anledning för polisen att hålla koll på en ovanligt kriminell grupp? Och vad leder det till?
– Det är djupt upprörande att svenska journalister så totalt skriver ner svensk polis och det svenska samhället. De missbrukar sin förtroendeställning, något som enligt svensk rätt är ett brott, i brottsbalken reglerat under rubriken ”trolöshet mot huvudman”. Är brottet, som i det här fallet, grovt, döms förövaren till fängelse i lägst sex månader och högst sex år. Den paragrafen är i och för sig relevant också för en majoritet av våra riksdagspolitiker.
– Anledningen? Det är den stora gåtan men uppenbart är att det lönar sig att hyckla. Och motsatt: det är ett yrkesmässigt självmord att skriva sanningsenligt, inte bara om romer utan överhuvudtaget om svensk invandrings- och minoritetspolitik. En svensk journalist som håller sig till sanningen i dessa frågor kan traska direkt från sin redaktion till den socialtjänst som i framtiden får svara för hans eller hennes försörjning. Detta totalitära klimat har den svenska journalistkåren lyckats skapa alldeles på egen hand.
– Det leder bland annat till folkfördumning, om man nu inte gillar den mer korrekta benämningen hjärntvätt. Jag önskar att jag hade en gigantisk megafon där jag kunde ropa ut: ”Vakna svenska folk! Inte nog med att kultureliten lurar och föraktar er, det är också ni som får betala för kalaset!”Journalisterna begår brott som kan ge sex års fängelse”

Nu ska Svenska folket uppfostras. Här kommer mer påhitt om att förvandla Sverige till ett mångkulturalistiskt paradis och förneka att det finns något typiskt svenskt.

Örebro: ”Att störa homogenitet  (!)

Rasism, funkofobi, antisemitism, transfobi, islamofobi, antiziganism och homofobi får livskraft av föreställningar om kulturell renhet och idéer om ett homogent och idealiserat svenskt folk som tänkt, känt och varit lika.I fyra konferenser som genomförs i Örebro under hösten 2013 och våren 2014 vill vi störa bilden av det homogena genom samtal och reflektioner som tar utgångspunkt i mångfaldsperspektiv, pluralism och normkritik." Läs mer

Göteborg har också en konferens om att störa homogeniteten. 
 En kommentar på denna blogg om Uppropet oss alla nu
”Uppropet "oss alla" har efter sjutton dagar skrivits under av 0,2% av svenska befolkningen. Underskriftsbenägenheten flackas ut kraftigt asymptotiskt och det kommer nu att dröja cirka 2000 år tills hela svenska befolkningen har dokumenterat sin egen förträfflighet. Jag befarar dock att tramset kommer att ställas in tämligen snart.”
 En av dem som skrivit under att Sverige räcker till alla är Investors Börje Ekholm som snart kommer att sluta som vd och då drar till sitt nya hemland Amerika. Det är ju bekvämt. Men vart flyttar svenskarna? Svenska folket kan inte vänta 2000 år utan vi måste börja NU och prata med varandra om att vårt lands säljs ut och att vi som ett folk kommer att försvinna. 
Här kommer något riktigt svenskt. ”Det förskräckliga levernet på kafeét”, dikt av Gustaf Fröding och tonsatt av herr T = Torgny Björk. En del män skymtar förbi, bl.a. Skandia-koncernens Lars-Eric Pettersson och Lennart Geijer, socialdemokratisk justitieminister och svag för en viss sorts damer.Här kan du läsa mer om Lennart Geijer.Lite humor:
President Obama utelåst i Vita Huset. Regeringen har stängt.
Gillar du katter. Nu kan du köpa kattkalendern 2014 för 100 kronor + porto.
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Usch vilken vidrig konferens man ska anordna i Göteborg se här:

    "Välkommen till en konferens som ifrågasätter och stör myten om att svenskar är ett enhetligt folk som tänkt och känt likadant i alla tider."

    Vem i hela friden har sagt att svenskar har tänkt och känt likadant genom historien och varit ett folk utan inneboende mångfald med olika landskap och viss invandring från närbesläktade folk? I princip inte någon alls. Det man försöker göra är att måla upp falsk och lättangriplig bild av sin motståndare(ja det verkar vara mer av en politisk tillställning snarare än någon seriös forskarkonferens) för att sedan angripa denna bild. Man vill slå de sista slagen mot den svenska nationen som redan ligger så att svenskarna aldrig mer blir herrar i sitt eget hus. MEN vi svenskar börjar vakna och vi är förbannade på dem som tar vårat land ifrån oss! Vi har tröttnat på självplågeriet och lögnerna, på åsiktsförtrycket och utförsäljningen av vårat land. Se upp ni nationens fiender för svensken börjar vakna!

    SvaraRadera
  2. Valet 2014 blir en värdemätare på OM Svenska folket håller på att komma till insikt om vad 7Klöverpolitikerna har gjort och gör med landet och mot dess ursprungliga befolkning. Det skall bli spännande att se och höra när det blir dax med valmöten hur stor uppslutningen blir av nyvakna Svenskar till de få partier som vill något annat än 7Klövern. Eftersom Svensken sen årtionden tillbaka kännetecknas vid att vara en konflikträdd räddhågsen gymmirygg när det verkligen gäller blir troliktvis resultatet av åhörare lika skralt som under tidigare val. Jag hoppas VERKLIGEN att jag har fel i denna slutsats. Sverige är Svenskarnas deras barn och barnbarn och kommande generationers Land och ingen annans.Slut

    SvaraRadera