söndag 6 oktober 2013

Svenska journalisters falskhet och förljugenhet”SDU-medlem död i sviterna av rasistiskt våld
När Erik Björkman, som var medlem i Sverigedemokratisk ungdom, SDU, skulle bege sig hem en kväll i augusti blev han utsatt för ett brutalt överfall med svenskfientligt rasistiska förtecken. Nu är han död.

..Som följd av överfallet fick Erik hjärnskakning, och dog troligtvis i sviterna av misshandeln då en blödning även längre fram inte är ovanligt i dylika fall – dödsorsaken är dock ännu inte definitivt fastställd.
En källa uppger för Avpixlat att förövaren hade afrikansk bakgrund. Polisen behandlade ärendet med arrogans och nonchalans. Förundersökningen lades ned varpå Erik överklagade men inget hände. Samma källa uppger att polisen i Uppsala behandlat både SD och SDU väldigt illa under lång tid.
Erik blev 22 år gammal.”

Sverige vakna!
Det finns inga ord för den förljugenhet som råder bland svenska journalister ”andens horor”.
Expressen frågar nu svenska män hur de uppfostrar sina söner. Man vinklar det så att det är svenska pojkar som våldtog en 15-årig flicka och sedan frikändes.
Vilka är då de sex pojkar som våldtog  en 15-årig flicka och som helt obegripligt blev friade i hovrätten trots klara bevis. Det är inga Svensson- Andersson eller Karlsson-söner.
Amer Akrem Abdu, Mehmet Acaralp, Jibril Adam Aden, Allaeddin Ben Othman, Bashir Ibrahim Hussein och Mohammed Yassin Ben Lofti.
Integrationsminister Erik Ullenhags ständiga uppmaning: - Vi måste visa större tolerans. Petterssons

Det är dags att alla svenskar visar noll tolerans!

”Pedofilläkaren som står åtalad för våldtäkt mot två små pojkar och omfattande barnpornografibrott är 37-årige arabiske överläkaren Sammer Hemdan.” Avpixlat
”Svensk feminism är en gratischarad. Den enormt statsunderstödda universitets- och överklassfeminism är med rätta hatad bland "vanligt folk". I Österrike, tar man kvinnornas säkerhet på allvar
Fyra män, två indier, en pakistansk och en turkisk man, som brutalt våldtagit en kvinna och filmade attacken har vardera dömts till 13 och 15 års fängelse av en domstol i Graz.”Snaphanen

Sverigedemokraterna utestängda
Det handlar självklart om en markering. Vi har en tydlig policy inom moderaterna att inte förhandla med Sverigedemokraterna. De delar inte våra grundläggande värderingar och när det är jag som står för inbjudan så bestämmer jag vilka som ska vara med. När vi nu hade en möjlighet att markera att vi inte släpper in Sverigedemokraterna i finrummen så ska det också ifrågasättas. Jag hade för övrigt inte bjudit riktiga kommunister heller, säger en irriterad Anna Tenje (M).”Smålandsposten
Massmedia och den hemliga agendan
Pressen är den fjärde statsmakten, sägs det. Man kan också säga den första, eftersom det är den som dagligen drabbar människor i gott och ont, vitt och svart, fakta och lögner eller bara - tvivelaktiga manipulationer!

Pressen, - den skriftliga, tryckta, är på nedgång. Pappersbruk känner det. Den digitala tekniken tar över. Det är svårt att hantera i början, men den räcker mycket längre och är mycket mer lyhörd för allmänheten. Nu kan vem som helst nå ut i etern. Yttrandefrihet, som vi vet är namnet på våra konstitutionella rättigheter, men i praxis ofta visar sig vara blockerad, har fått långt mer utrymme men också mer motstånd. Insändare i tryckta medier existerar fortfarande, men de skribenter som aldrig får tillgång till tidningarnas spalter, eftersom redaktörerna har en annan politisk uppfattning än de själva, behöver inte längre sörja över tidningens "tyvärr vi har inte utrymme." De skriver i stället för Internet.

Journalisten Nina Hjelmgren, som undervisar på FOJO med vidareutbildning av journalister visade sig häromdagen på lokal STV ganska förargad över att ett kommunalråd i Småland inte svarade på närgångna journalistfrågar, men föredrog att skriva ner sina åsikter på facebook.

Kanske därför att han hade dåliga erfarenheter av journalister (?), som ju ofta menar, att det är deras privata åsikter som ska fram i rampljuset. Eller var det tvärtom: reella objektivt granskande journalister, som delar sol och skugga rättvist?
Det har jag ingen aning om, eftersom jag inte har tagit del av den aktuella konflikten.
Jag fäste mig endast vid Hjelmgrens förargelse över att någon skrev på facebook, alltså skrev själv utan hjälp och tillrättavisning från de utbildade "skrivkarlarna". Vem får skriva på facebook och vem inte?
Kommunalrådet hade tydligen ingen tillit till journalistkåren eftersom han menade att de kunde ha en "hemlig agenda".

Naturligvis har de en "hemlig agenda". Det har ju alla massmedia i EU utan att skylta för mycket med den. De överordnade agenda är direktiv från det rätt odemokratiska EU, till vilket kommer redaktionernas egna agenda, policy och "självcensur".

Yttrandefrihet är adelsmärket på ett demokratiskt samhälle. I EU är yttrandefriheten nu så inskränkt att man skymtar den fullbordade diktaturen.

Det syntes kanske inte riktigt i början, men avslöjades i alla fall med ”Rapporten från Den rådgivande Kommissionen för Bekämpning av Rasism och Främlingshat av 23. maj 1995 (6906/1/95)”. EU upprättade ett övervakningscenter, EUMC, i Wien under ledning av den östtyska juristen Beate Winkler. Härifrån skulle man på STASI-vis kontrollera, att alla EU-länderna följde de riktlinjer, som var fastställda i ovannämnda rapport av 23. maj 1995.
Som i andra diktaturer tog man sikte på barnen genom undervisning och utbildning. Existerande och nya skolböcker skulle censureras för hållningar. Vi vuxna skulle påverkas med propaganda för att anpassas. Massmedierna skulle regleras och underkastas en ”systematisk, kritisk övervakning”, som senare kunde utvidgas till också att gälla Internet och E-mail.” Spydpigen

EU's regler och direktiv kan man bl. a. läsa om i traktaten ”Den arabiske-europeiske Dialog”, 1978 och Planerad förstörelse av Europa
Olaf Gerlach Hansens tal i Anna Lindh Foundation i Rabat i Marokko 13 juni 2005

Har ni läst dagens krönika av Julia Caesar - Den tysta förintelsen?

”Det pågår ett folkmord på kristna
Trots min egen ogudaktighet har jag inga problem med att känna empati och solidaritet med kristna människor och förtvivlan och vrede när de förföljs och slaktas som kreatur. Kristna är den mest förföljda religiösa gruppen i världen. Överallt fördrivs och mördas de för sin tros skull.  I det tysta pågår ett etniskt och religiöst folkmord, en massutrotning av kristna, framförallt i Afrika och Mellanöstern, med minst 100 000 dödsoffer per år . De mördades brott: att de tror på Gud. Ännu fler fördrivs från sina hem och får sina kyrkor bombade och nedbrända. Varhelst kristna befinner sig i länder med muslimsk befolkning blir de offer för etnisk-religiös rensning.
Kenyas tragedi: Granne med Somalia
Det behöver inte ens vara länder med muslimsk majoritet. I Kenya, där somaliska al-Shabaabs massaker mot shoppinggallerian Westgate i Nairobi ägde rum den 21 september, är 83 procent av befolkningen kristen och elva procent muslimer. ” Läs hela artikeln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar