tisdag 22 oktober 2013

Sverige är ett helvete för svenska kvinnor
Finns det någon mening med offentlig debatt i ett indoktrinerat samhälle ? 

"Finns det någon mening
med offentlig debatt ?
I ett samhälle där
knappt någon fått lära sig att tänka ?
| ett samhälle där alla SKA tänka lika?"
 Peter Hitchens

Muslim immigrants raped over 300 Swedish children..."

INTERNATIONELLA MEDIA har inte sällan artiklar om det mycket stora antalet våldtäkter i Sverige. Häromveckan kunde man läsa rubriken:

 "MUSLIM IMMIGRANTS RAPED OVER 300 SWEDISH CHILDREN IN SEVEN MONTHS OF 2013"

Uppgifterna gäller inte Sverige i stort utan enbart Stockholms län. Under de sju första månaderna 2013 rapporterades att över 1 000 kvinnor utsatts för våldtäkt. Över 300 av dessa var under 15 år.Vilka svenska media har redovisat denna färska BRÅ-rapport?

På grund av den rådande politiska korrektheten bland politiker och media blir det alltmer nödvändigt att ta del av internationella media för att hålla sig ajour med vad som faktiskt händer i Sverige. Mxp och Topconservative news

Här nedan följer en del av en artikel som publicerades på Snaphanen. Det är en lång artikel och här har bara översatts en del av den. Det är de sju riksdagspartiernas samhälle och feministernas samhälle. Hör ni några politiskt korrekta någonsin beklaga vad som händer dagligen med svenska kvinnor?

 ”Sverige – ett nytt helvete för kvinnor
Den allra första uppsatsen jag någonsin skrev under pseudonymen Fjordman, publicerad på min då helt nya blogg den 20 februari 2005 hade titeln "Muslimsk våldtäktsepidemi i Sverige och Norge - Myndigheter tittar åt andra hållet." Jag hade varit aktiv på Internet och skrivit synpunkter på andras hemsidor långt innan denna dag, men på många sätt är detta början på mitt mer engagerade författarskap.

Under åren har jag skrivit en hel del essäer om Sverige, trots att jag aldrig har bott där själv. En av anledningarna till detta är att det är Sverige som är i särklass mest extrem av de nordiska länderna när det gäller massinvandring och mångkulturalism. I termer av indoktrinering, undertryckande av oliktänkande och mediacensur  anser jag att Sverige är ett av de mest totalitära länderna i hela västvärlden. Utomstående inser inte alltid hur illa situationen verkligen är.


Nya invandrare från vissa förtryckande kulturer har ibland fört med sig en rad ovälkomna traditioner från hemmet, såsom hedersmord. Dessa typer av problem tenderar främst inriktas på kvinnor inom de invandrargrupperna, även om detta inte gör dem mindre beklagligt. Ändå finns det gott om problem och importerade mångkulturella spänningar som orsakar lidande även bland den infödda befolkningen.

Det är inte helt och hållet en slump att den första uppsatsen jag skrev under pseudonymen Fjordman handlade om våldtäkt i Sverige. I inget fall är det en värre diskrepans mellan hur Sverige tycker om att presentera sig för världen och hur landet faktiskt är än när det kommer till frågan om våldtäkt. Den omsorgsfullt odlade bilden som en förkämpe för kvinnors rättigheter strider mot det verkliga förhållandet att Sverige håller på att bli ett helvete för många kvinnor.…..

Problemet med våldtäkter i Sverige är värre nu än när jag först skrev om det för nästan ett decennium sedan. De 6.320 anmälda våldtäkter officiellt registrerade i landet under 2012 representerar nästan säkert inte det fullständiga antalet sådana brott som faktiskt ägde rum det året. I 2880 av dessa registrerade våldtäkter var offren minderåriga och barn i åldrarna 0-17 år. Överraskande var 10% av dessa offer för våldtäkt mot barn i Sverige år 2012 pojkar. Den manliga andelen våldtäktsoffer är mindre för vuxna, men fortfarande högre än det brukade vara tidigare.

Det förekom våldtäkter i denna region innan utomeuropeisk massinvandring, visst, men inte alls lika många som nu. Förutom själva antalet har brutaliteten blivit värre, ibland med sadistisk tortyr. Gruppvåldtäkter brukade vara ytterst sällsynt i Skandinavien, men tyvärr är detta inte längre fallet. Som vi just har sett ovan, har antalet våldtäkter som rör minderåriga och barn också visat en chockerande ökning.
.....
Kanske borde svenska myndigheter oroa sig mer över det otroligt stora antalet våldtäkter i sitt eget land, och mindre om transsexuella i Serbien eller de homosexuellas adoptionsrättigheter i Ryssland.”Snaphanen
Hela artikeln finns också att läsa på Gates of Vienna
 Slit ifrån dem makten och pengarna!” Den engelske författaren Peter Hitchens skriver om politikernas ansvar för den engelska massinvandringen: När sanningen uppdagas tror jag att väljarna kommer att hitta sätt att straffa de politiker som tvingade på oss detta. Gammelpartierna är alla medskyldiga. De avfärdade alla protester som “rasism” och vägrade vara ärliga. Varför ska något av dem överleva? Från och med nu: överge dem och sluta rösta på dem! Slit ifrån dessa obehagliga, hånleende karriärister makten och pengarna som skyddar dem från konsekvenserna av sina egna handlingar. Låt dem i detalj få uppleva vad de har gjort mot resten av oss. Det blir i alla fall lite kompensation.” Peter Hitchens

Läs också:

2 kommentarer:

  1. Den avskyvärde sk statsminister vi drabbats av borde sinnesundersökas, Han är dessutom sjukligt snål - vill inte bet. TV-avgift eftersom han tycker att det skall ingå i hans bostad som heter Sagerska Palatset från början och ligger mitt i kärnan av Stockholm med gåväg 2 min.till Riksdagen. Vänsterprissar kallar
    palatset för hus alltså Sagerska huset och inte dess rätta namn.
    Heima

    SvaraRadera
  2. Finns det någon mening med offentlig debatt? Denna fråga är högst relevant att ställa. när merparten av våra folk är helt ointresserade av samhällsutvecklingen och framtiden. Det är kanske att slösa med energi att få medborgare att komma till insikt om hur illa det är ställt i västvärldens olika länder när de i själva verket är helt likgiltiga för sin egen och sina barn och barnbarns framtid.

    SvaraRadera