fredag 25 oktober 2013

Sverige – ett förlorat land. Landsförräderiet fortsätter mot svenska folketSvenska skolan är i upplösning
”En skola i upplösning och segregation är ett förebud om ett land i upplösning. Janne Josefsson gör det som alltid bra, men eftersom det är SVT, ligger tonvikten mer på symptomen än orsakerna. Under tiden ´häller´ riksdagen in fler ointegrerbara i landet och i skolan än på 20 år. Skolan kommer bara bli värre, och grundskolan har aldrig varit mer etniskt och klassuppdelad än nu. Det är en bild av morgondagens Sverige, ett förlorat land. SVT Uppdrag Granskning, En förlorad Skola.Snaphanen

Miljöpartiet JO-anmäler att ambulansmän inte gav sig in i kulregn
Till: stephan.gullberg@gmail.com;
Från: Sandor Herold:

Hej Stephan Gullberg, MP
På sajten Avpixlat står det att läsa att du tydligen har JO anmält att ambulanspersonalen väntade tills polis hade säkrat platsen, där fyra ungdomar hade blivit skjutna innan man körde fram till de skadade uppe i Stockholm.

Vad menar du med denna anmälan?

Jag tycker att du och hela ditt förbannade parti borde skämmas! Att du som miljöpartist kommer med en sådan här anmälan visar med all önskvärd tydlighet att du varken har skam i kroppen eller vett i huvudet. Ditt parti är väl förmodligen det parti som har åsamkat detta land och folk de största skadorna. Ditt partis invandringspolitik har åsamkat många svenskar ett otroligt lidande, när dessa har kommit i närkontakt med våldsbenägna s.k flyktingar genom misshandel, rån, våldtäkter, bedrägerier.och t om  ond bråd död.

Din och ditt partis politik har medfört att det idag inte är möjligt för ambulans och brandkår att utan poliseskort köra in i bostadsområden som bebos av vildar komna från kulturer där man löser allt med våld. Det är sådana som du som är skuld till att Sverige idag är värre än Vilda västern.

Jag har en dröm och den drömmen är att sådana som du eller någon av dina närmast anhöriga en dag skall bli utsatta för någon pikant mångkulturell händelse som består av misshandel eller rån eller att om du har en dotter att hon skall få komma i närkontakt med  några kärleksfulla invandrargrabbar. Med andra ord att ni som är ansvariga för hur Sverige har blivit skall få smaka er egen medicin, den medicin som ni tvingat svenska folket att dricka av litervis.

Kan tala om för dig att min egen grabb har blivit rånad av fem modiga arabavkommor för åtta år sedan när han var femton år och min egen gamla mor har blivit väskryckt av en liknande kulturberikare. Så jag passar på att tacka dig för att vi har fått uppleva dessa mångkulturella yttringar!

Kan också avslöja att jag har gått ut med din emailadress på Avpixlat så jag hoppas att du har fått ta del av vad många tycker om dig och ditt handlande.

Till sist så tycker jag att du skall anmäla mig till JO eller var f-n du tycker det är lämpligt att skicka en anmälan angående detta mail.
Det passar nämligen mycket bra in under rubriceringen hatbrott för jag hatar sådana politiker som dig av hela mitt hjärta.

Mitt hat mot sådana som kan göra så här mot sitt eget land och sitt eget folk är gränslöst!
Sandor Herold, invandrare boende i den en gång svenska staden Malmö

Insändare: Snart tar de villan ifrån svenska folket

Migrationsverket tror att 70 000 människor kommer att söka asyl i Sverige nästa år. Någon gräns för hur många flyktingar som kan tas emot finns inte, enligt Mikael Ribbenvik, verksamhetschef på Migrationsverket”

…Det finns inga bostäder att uppbringa längre! Varenda stad, vartenda litet samhälle är nerlusat med utlänningar!  Svenskar slängs numera obehindrat ut från sina lägenheter för att ge plats åt dom utländska inkräktarna!  Men det räcker ändå inte till.
Men nu tas det nya tag och nya idéer kläcks!  Enl. den nya plan och bygglagen så har kommuner numera rätt att ta betalt av fastighetsägare för nybyggnad och upprustning av gator och vägar i deras områden. Hitintills har mer än 40 kommuner använt sig av den möjligheten och fler och fler använder sig av denna möjlighet.
Och, det är inga småsummor det rör sig om, enskilda villaägare kan drabbas av hundratusentals kronor i avgifter, för något som de inte ens bett om!  Exempel finns där dom fått räkningar på 3-400.000:- kronor och däröver.  Och naturligtvis är det en kall och hänsynslös uträkning bakom detta rent kriminella förfarande!  Hur många tror Ni kan hosta upp en halv million på studs? Inte många!
…Den dag det drabbar mig personligen så blir det garanterat en majbrasa av kåken!   Men innan denna djävulska plan får en 100 % nationell spridning och användning, så hoppas jag innerligt att alla dagens förrädiska politiker och beslutsfattare har avsatts och också straffats för alla sina kriminella och onda bedrägerier mot sin egen befolkning! Annars kommer dom att förgöra oss en efter en!. Petterssons

Nedanstående kommentar inkom på bloggen och var så viktig att den förtjänar att upprepas här.
”Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien.
Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.


Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter.

Överallt sitter svekets administratörer och administrerar svenskarnas undergång.
Belöningen från Reinfeldt & alliansen är fina jobb och hög lön.”


Så här har landsförräderiet planerats sedan lång tid

De invandrare som kommer till Sverige – huvudsakligen asylsökanden, med otillräckliga skäl för asyl, och anhöriga till personer som inte heller är flyktingar – anses utgöra en högprioriterad grupp. Den svenska underklassen bortprioriteras liksom de mest utsatta, de flyktingarna som lever i tredje världen med en assistans från FN som är en bråkdel av vad Sverige lägger ner på sina asylsökande. Invandrarna, vilka till ca 6 % utgörs av flyktingar skall inkluderas i Sverige, medan riktiga flyktingar, långt från Sverige ligger utanför en empati som är sentimental och närsynt. Det ursäktas med att dessa flyktingar bara är utlänningar, medan invandrarna skall ses som svenskar och därmed ha rätt till en svensk standard; ja generell bekostas de betydligt mer än svenskar av det allmänna. Det anses lite opassande i den svenska debatten att nämna den ekonomiska prioritering som görs. ”Ensamkommande flyktingbarn” får resurser som vida överstiger vad som satsas på fosterhem, åldringsvård mm. Den rörliga statliga ersättningen på 1 900 kr per dygn överstiger mer än hundrafalt den internationella fattigdomsgränsen (en dollar om dagen vid 1995 års penningvärde). Ja ersättningen motsvarar ungefär vad en svensk familj på fyra personer betalar för ett dygn vid ett all inclusive hotell vid Röda havet.” 476 och Newsmill

John Rawls: Vill begränsa invandringen

Den berömda liberale politiske filosofen John Rawls (1921-2002) argumenterade för att begränsa invandringen i sin bok på1990-talet The Law of Peoples
Brittiske premiärministern Cameron omfamnade islam och den islamiska EID (Eid Al-Adha) högtiden.
Han talar om "De tre stora religionerna och deras gemensamma passion Gud" och sedan berättar han historien om Abraham och Isak på berget. Som ett exempel på The common passionate God”  (En gemensam passionerad Gud).

Nigel Farage

Rubriker:
Lycka till. Rand Paul

4 kommentarer:

 1. Det finns två yrkeskategorier i detta land som har fixat så de är helt utan ansvar för sina handlingar och hur de agerar nämligen Lands och Folkförrädarna Politikerna på ALLA nivåer och deras väldresserade knähundar medlöpare Journalister. Jag hoppas att dessa pack någon gång får stå till svars för vad de åsamkat Landet och Folket under årtionden. Palme fick sitt straff genom att få bita i trottoaren och han var inte värd något annat. De som har hållt i taktpinnen sen dess får mer än gärna gå samma öde tillmötes. Ingen blir gladare än jag om det blir så.

  SvaraRadera
 2. Vi behöver en ny Gustav Wasa!!!

  SvaraRadera
 3. Att 7-klövern skall straffas för deras massinvandringspolitik och islamisering det är självklart ingen politiker skall kunna sitta i Sverige riksdag och föra en politik som är både Sverige -och svenskfientlig som nu görs!!!

  SvaraRadera
 4. Dags för massuppringning av några ledamöter i riksdagen.
  Min fundering/förslag: välj en vecka under höstrusket, gärna med nyhetstorkan. Samla insatsen i tid. Därpå total tystnad, för att vid oförutsägbart tillfälle återigen vända alla skribenter med sunda åsikter just emot våra landsförrädare till ledamöter.

  Naturligtvis görs detta redan, men koncentrerarvi det till en vecka och använder såväl telefonsamtal som vykort, epost, så kanske effekten blir större.

  SvaraRadera