fredag 8 november 2013

Kuru - kannibalism i Syrien. Gruppvåldtäkt i Storbritannien. Svensk yttrandefrihet begränsasAnnie Lööf

”I Sverige är det olagligt att vara kriminell”
Annie Lööf i SVT-intervju i Aktuellt


"Jag är känd som en väldigt tydlig politiker. 
Jag är väldigt tydlig med det beskedet."Kuru - Islamistisk kannibalism - En ny utmaning för svensk sjukvård
Just nu sprids en sjukdom kallad KURU i Syrien och bland syriska asylsökare i utlandet. Sjukdomen sprids enbart genom kannibalism och är tidigare bara känd från Papua Nya Guinea, där man åt hjärnor vid rituella begravningsceremonier.
Nu har ett tjugotal fall konstaterats i Syrien.
Med tanke på den stora inströmningen av asylsökare (och återvändande jihadister) från Syrien bör nog svensk sjukvård förbereda sig på Kuru-fall här hemma också…Petterssons och Jihad i Malmö

Ung kvinna i Storbritannien gruppvåldtagen, förövarna slängde kaustiksoda över henne.
En skolflicka som blev gruppvåldtagen  och sedan fick kaustiksoda över sig har berättat om sin ångest över att inte kunna förlåta sina angripare.
tre av dem dömdes till fängelse i sammanlagt 23 år igår, sa tonåringen, som är märkt för livet, om sin kamp för att hålla sig till sin familjs tro på medkänsla.
"Jag har försökt att förlåta dem för vad de har gjort, men det är svårt, sade hon i ett utdrag som offer som hon läste upp i domstolen.


…Så här säger domaren:
”Det är tveksamt hur hennes liv kommer att bli och om hon kan fungera fullt ut som en ung kvinna i framtiden." Daily Mail

Mångkriminell och terrorhyllande kvinna bakom tårtattacken mot Åkesson

Tårtkastaren på Jimmie Åkesson har visat sig vara en 60-årig kvinna vid namn Irene Matkowitzc . Hon har ett digert brottsregister, bland annat med droger.
På Youtube har hon lagt upp när hon sjunger en hyllningslåt till Kubas kommunistledare Fidel Castro.
A tribute to El Commendante, Fidel Castro,in the year when he´ll be celebrating his 80th birthday. He has helpt to keep kind of balance in the World”.
Den tårtkastande Matkowitzc förekommer under 14 avsnitt i belastningsregistret, varav flera olovliga körningar och narkotikbrott. Hon är också innehavare av den enskilda firman MIM Bygg & Maskin.
Hon har drivit flera bloggar på nätet, bland annat en där många inlägg är på engelska. Där uppmanar hon alla ”radikala anarkistiska, syndikalistiska och socialistiska judar” att skaffa en adress i Israel så att de kan rösta där. Läs mer här, här och här


Är det slut nu med feminismen?
Enligt genusvetaren Diana Mulinari så stödjer allt fler kvinnor nationalistiska rörelser och partier och överger därmed den feministiska ideologin och dess värdringar. Makeliten

Upprinnelsen till Ljungsbromorden.
Det har nu kommit fram mer om vad som verkligen hände i Ljungsbro och det är ingen uppbygglig läsning. År 2004 mördades en svensk kvinna (56 år) och en 8-årig pojke. Detta mord är ännu inte uppklarat. Pojken var som det heter ”från ett europeiskt land”. Då reste socialdemokraten Ylva Johansson till Linköping och besökte pojkens hem och beklagade det hela men det fanns aldrig någon tanke på den svenska kvinnan eller något beklagande. Det var stor manifestation i kyrkan m.m.


Har ni läst någonting någonstans om någon politiker idag som gått ut och beklagat att två svenskar blev mördade eller rest till Ljungsbro? Petterssons och Morden 2004

Regering & Riksdag klubbar ny lag – hemligstämplar ALLT från EU

Den svenska offentlighetsprincipen är på väg att begränsas. En ny lag klubbas snart genom i riksdagen som gör att myndigheter kan hemligstämpla dokument som har koppling till EU-samarbetet. ”Det är en mycket allvarlig utveckling”, säger Peter Eriksson (MP), ordförande i konstitutionsutskottet.
Om några veckor klubbar riksdagen genom en ny lag som föreslås träda i kraft den 1 januari 2014. Den innebär i praktiken att myndigheter kan hemligstämpla dokument som har koppling till EU. Läs hela artikeln på Exponerat

NIGEL FARAGE offers Barroso some cooling news State of the Union 2013) 

 

1 kommentar:

  1. När det gäller att stifta lagar som gör att Svenska Folket får allt mindre insyn i vad regering och myndigheter håller på med går det ALLTID i en rasande hastighet att fatta beslut. När det sen kommer till att skärpa lagar som bla handlar om olaga vapeninnehav tar det åravis att genomföra detta. Då skall det utredas ner i absolut minsta tänkbara beståndsdel för här handlar det uteslutande om kriminella i allmänhet och kriminella invandrare i synnerhet och dessa grupper får på inga vis i världen känna att myndigheterna tar i med hårdhanskarna. Olaga vapeninnehav SKALL straffas hårt och har man använt vapnet i brottslig handling SKALL fängelsestraffet bli MYCKET kännbart. Det måste bli slut på daltandet med pack, slödder, allmänt hjärnsvaga och personer som inte har någon egen vilja i att ta hand om sig själv och sitt liv. Världen skulle må mycket bra om det fanns en ansenlig mängd personer av Nigel Farage kaliber.

    SvaraRadera