tisdag 19 november 2013

LO-medlemmar lyder inte LO-ledningen. Marine Le Pen och EU. Eurabia nu en realitet

Sverige:
Trots uppfostringskurser i samarbete med vänsterextremistiska Expo ökar antalet Sverigevänner bland LO-medlemmar, där partiet nu är näst störst.
Var sjätte medlem, eller 16,8 procent, av LO-medlemmarna stödjer SD. Bland män i åldern 18-49 är siffran uppe i knappt 30 procent.

Tobias Baudin är förste vice ordförande i LO och anser att SD är ett främlingsfientligt parti. Att hans medlemmar kan tänka sig rösta på ett sådant parti bekymrar honom.
LO kommer att kämpa för en socialdemokratisk seger i valet 2014, och samtidigt varna för att en röst på SD gynnar alliansen och Fredrik Reinfeldt.

Orsakerna till det höga stödet för SD sägs bland annat bero på arbetare från andra länder som kommer till Sverige och tar jobben, och enligt Henrik Ekengren Oscarsson vid SOM-institutet i Göteborg beror det på en stor andel lågutbildade som inte vet bättre. Ekengren Oscarsson menar också att dessa, med en slags arbetarklasskonservatism, även attraheras av SD:s syn på könsroller, familjen, jämställdhet och “inställningen till homosexuella”.

Vidare påpekar han att “eliterna i storstäderna” föga förvånande är mer “toleranta, gröna, jämställda, kosmopolitiska och moralliberala än Sverigedemokraternas typiska väljare”. Hur mycket mångkultur journalisterna på reservatet Södermalm upplever i sitt dagliga liv, förutom matargumentet i form av restaurangerna i området, framgår dock inte.

Avståndet mellan dessa olika samhällsgrupper har ökat på senare tid, och har möjliggjort att SD kan växa, menar han. Avpixlat


Kommentarer, två av många:

1.Lo har grävt sin egen grav genom sitt förrädiska beteende och slickande uppåt självklart ska alla Lo medlemmar rösta Sd2.Fler och fler upptäcker SD så det hjälper inte hur många seminarium LO har för att uppfostra sina "dumma" väljare att rösta rätt. Tycker inte LO,s ledning att alla människor har lika värde längre? Eller har man bara ett mänskligt värde om man röstar rätt. Är så trött på all förföljelse och mobbning av SD så jag spyr snart på globaliseringsdårarna och EU förespråkarna.


Saudiarabien:
 
MERS CoV eller Coronaviruset som nu härjar i den arabiska halvön har totalt samlat på sig 64 döda sedan den först dök upp för drygt ett år sedan. MERS CoV är mycket likt lungsjukdomen SARS som dödade 800 personer år 2003. MERS CoV förs dock inte lika lätt mellan personer.

I Saudiarabien har nu 53 personer redan dött. Andra länder där människor drabbats av sjukdomen är Jordanien, Qatar, Tyskland, Spanien, Italien, Tunisien, Danmark och England. De flesta som dött på grund av viruset hade nyligen varit i den arabiska halvön.

Trots denna problematik har europeiska myndigheter inte vidtagit några särskilda åtgärder för att minimera virusets chanser att sprida sig ytterligare in i Europa. Tvärtom arbetar nu EU för att försöka förenkla för folk från Mellanöstern att ta sig till Europa. Läs merFrankrike:

Marine le Pen anropar Europas folk
Den textade videon från april 2013, visar Marine Le Pen som vänder sig till  Europas folk och uppmanar dem att kasta av sig oket från Bryssel. Hon undviker ämnen som brottslighet, ras och invandring, till förmån för en betoning på de breda frågorna om suveränitet, återställande av nationell stolthet och det brådskande behovet av att återgå till ett Europa av specifika nationer med specifika kulturer och gränser, kulturellt mörker snabbt sänker sig över kontinenten. Wilders och Le Pen


Eurabia:

Den euro-arabiska dialogen - och födelsen av Eurabia   Mxp

 
Eurabia:

Den euro-arabiska dialogen - och födelsen av Eurabia Mxp

Läs mer om Eurabia

Eurabia-invasionen är nu en realitet

Eurabia – den planerade islamiseringen av Europa

Muslimerna tar över

Jesse Jackson – Svenska folkets död bör inte ses som något negativt

NWO elitens vurm för massaborter
 Obama citat:

"Vilka ställen i Skriften bör vi ha som vägledning för vår offentliga politik? Bör vi följa tredje Mosebok som antyder att det är OK med slaveri och att äta skaldjur är en avskyvärdhet? Eller kan vi nöja oss med Femte Moseboken som föreslår stening av ditt barn om detta avviker från tron?"

"Också de som hävdar Bibelns ofelbarhet skiljer mellan olika påbud i Skriften och känner att vissa passager - säg Tio Guds Bud eller en tro på Kristus gudomlighet - är centrala för Kristen tro, medan andra är mera kulturspecifika och kan ändras för att passa det moderna livet."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar