tisdag 5 november 2013

Margot Wallström och Postkodlotteriet för mångfald. Putin varnar NATOSverige:
Margot Wallström lämnar politiken - för att bli mångfalds-direktör på Postkodlotteriet. I en exklusiv intervju med VA berättar hon om tjafset i EU-politiken, kritiken kring hennes nya lotteriuppdrag och varför hon självklart vill kvotera till bolagsstyrelser. 
”Under namnet ”Bevara Sverige — Mångfald skapar framgång” (ibland kallat ”Hela Sverige”, man verkar inte riktigt ha bestämt sig) har Svenska Postkodlotteriet dragit igång en ny kampanj för att göra Sverige mindre svenskt och mer ”mångfaldigt”. Hur denna mångfald ska se ut blir tydligt när man besöker kampanjsidan mangfaldframgang.se; där syns en svensk politiskt korrekt politiker i form av Margot Wallström och sedan tre ickesvenskar. Svenskarna i minoritet — den perfekta mångfalden för Postkodlotteriet.” Läs mer
 Be om ursäkt Björn Ulvaeus!
I ett kontantlöst samhälle ser Storebror precis allt du gör. 
 Hur kommer du att få det i den nya världsordningen?
 
 I den värld som globalisterna vill ha – d.v.s. the Banksters  ska inte kontanter finnas. Det är kort som gäller och senare chips i handen eller pannan.

Läs hela denna artikel och vad ni gör så gå inte in på Abba-museet om ni inte får betala kontant. Parnassen, The Banksters, Vaken.se.

Ulvaeus:
Ryssland:
 

Anförande av Rysslands president
Vladimir Putin
Vid Valdai -Forum
19 September 2013
( ett utdrag )

En ytterligare utmaning ( = Fara ) för den ryska nationella identiteten är kopplad till de processer vi ser utanför Ryssland . De omfattar utrikespolitik, moraliska och andra aspekter .

Vi ser att många euroatlantiska ( = västvärlden ) stater har tagit en kurs där de förnekar eller förkastar sina egna rötter och  sina kristna rötter , som utgör grunden för den västerländska civilisationen .

I dessa länder förnekas den moraliska grunden och traditionella identiteten – nationell,  religiös  kulturell och även könsidentitet nekas eller relativiseras .

Där behandlar politiken en familj med många barn som lika som ett homosexuellt partnerskap ( juridiskt ) , tro på Gud är lika med tro på Satan .

Excesser och överdrifter av politisk korrekthet i dessa länder leder faktiskt till allvarligt övervägande för legitimering av partier som främjar propaganda för pedofili .

Folket i många europeiska länder skäms faktiskt för sin religiösa tillhörighet och är verkligen rädd för att tala om den .

Kristna helgdagar och festligheter avskaffas eller  döps  om till  "neutrala namn ", som om man skämdes för dessa kristna högtider . Med denna metod gömmer man undan det djupare moraliska värdet av dessa festligheter .

Och dessa länder försöker tvinga på denna modell till andra länder, globalt . Jag är helt (djupt) övertygad om
att att detta är en direkt väg till nedbrytning och primitivization (av kultur). Detta leder till djupare demografiska och moraliska kriser i väst .
Vad kan vara ett bättre bevis för den moraliska krisen i ett mänskligt samhälle ( i väst ) än förlusten av sin reproduktiva funktion !

Och idag kan nästan alla " utvecklade " västländer inte överleva reproduktivt , inte ens med hjälp av invandrare .

Utan de moraliska värderingar som är rotade i kristendomen och andra världsreligioner , utan regler och moraliska värderingar som har bildats och utvecklats under årtusenden , kommer människor oundvikligen förlora sin mänskliga värdighet ( = blir kräk ) .

Och vi tycker att det är rätt och naturligt att försvara och bevara dessa moraliska ( kristna ) värden .

Man måste respektera rätten för varje minoritet till självbestämmande , men samtidigt kan det inte, och får inte vara någon tvekan om rätten till majoriteten .

Samtidigt som denna process på nationell nivå ( i väst ) observerar vi på en internationell nivå försöken att skapa en unipolär , enhetlig modell av världen , att relativisera och avlägsna institutioner med internationell rätt och nationell suveränitet . ( Putin talar om USA- Imperium ) .

I en sådan unipolär , enad värld finns det ingen plats för suveräna stater . En sådan värld behöver enbart vasaller .

Ur ett historiskt perspektiv, skulle en sådan unipolär värld ( i USA ) betyda överlämnandet av den egna identiteten och av Gud skapade mångfald .

Ryssland kommer stödja dem som försvarar synvinkeln att viktiga globala beslut måste fattas på kollektiv basis , och inte av intresse för endast en stat ( USA ) eller en grupp av stater ( NATO ). Lyssna på Putin

Provokation? NATO Krigsspel vid ryska gränsen.
 Övning i områden som är 30-sekunders jet flygning från Rysslands gräns"

Av Ria Novosti    Global Research, November 03, 2013      
Tema:  
US NATO War Agenda
 
WASHINGTON : USA och dess europeiska allierade ska inleda militära övningar nära Rysslands västra gräns på lördag, en utbildningsinsats som har retat upp Moskva men kommer att övervakas av en rysk delegation från försvarsdepartementet.

The North Atlantic Treaty Organization ( NATO ) kommer att hålla sitt Steadfast Jazz 2013 träning främst i Polen och fd sovjetrepubliken Lettland , en utbildning som kommer att omfatta cirka 6.000 soldater från den västliga militära alliansen och nationer partner .
Övningen , Natos största sedan 2006 , bygger på en " fiktiv scenario i ett fiktivt land " och kommer att omfatta land-, luft -, sjö- och specialtrupper , enligt alliansen .
...
Tjänstemän i Moskva har länge motsatt sig Natos utvidgning österut, vilket har medfört forna Warszawapaktsländer i alliansens vik (fålla) längs med de forna sovjetiska baltiska länderna Lettland, Litauen och Estland.

I slutet av juli, kritiserade Rysslands vice försvarsminister Anatolij Antonov vad han beskrev som "kalla kriget" anda av Natos övning.

Den polska tidningen Rzeczpospolita rapporterade i juni att delar av den planerade träningen skulle äga rum i områden som är en 30-sekunders jet flygning från Rysslands gränser.Global Research


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar