fredag 1 november 2013

Storbritannien har fått nog av invandring . Nyheter från fler länder i Väst. Sydafrikas boer rädda för folkmord på demStorbritannien:
  
Nu är det fullt – och vi har fått nog”, är budskapet när den brittiska kvällstidningen Daily Express sjösätter en kampanj för att begränsa arbetskrafts­invandringen från andra EU-länder till Storbritannien.Fria Tider

Hotar Media
 ”Om de inte visar socialt ansvar blir det svårt för regeringen att inte agera”


David Cameron, brittisk premiärminister, vill tysta The Guardian från att publicera fler artiklar om USA:s massavlyssning. SR

Läs: Cameron -London kan bli  världens huvudstad för islamisk finansiering

Frankrike:
Med anledning av Lampedusa kopplade jag till mitt inlägg från 2011 Jean Raspail: “Le Camp des Saints” (1973), Boken The Camp of Saints 102 sidor, kan laddas ner på engelska i PDF) i vilken RASPAIL för 40 år sedan profetiskt förutsåg scenariot som nu accelererande utspelas i Medelhavet. Det är därför mycket välkommet och ligger i tiden att Cheradenine Zakalwe har översatt en helt ny intervju med den gamle författaren från Valeurs Actuelles: ”Det senaste numret av den franska tidningen Valeurs Actuelles har en intervju med  Jean Raspail”. Snaphanen

 Fransk apokalyptisk roman av Jean Raspail. Romanen skildrar en hypotetisk miljö där tredje världens massinvandring till Frankrike och västvärlden ledde till förstörelsen av den västerländska civilisationen. Det utlöste kontroversiella reaktioner allt från profetiskt till diskriminerande. Nästan fyrtio år efter publiceringen av boken som påverkade Ronald Reagan och François Mitterrand återvände till bästsäljarlistan i 2011.

Jean Raspail: Vår civilisation håller på att försvinna

Vad tycker du om den nuvarande situationen?
Som ni förstår har jag ingen önskan att ansluta mig till  den stora grupp av intellektuella som tillbringar sin tid att med att debattera invandring ... Jag har intrycket att dessa samtal inte tjänar något syfte. Folket vet redan allt, intuitivt: att Frankrike, som våra förfäder formade det för hundra år sedan, håller på att försvinna. Och att vi håller galleriet roade med att prata oavbrutet om invandring utan att någonsin säga den slutliga sanningen. En sanning som dessutom inte går att uttala,  som min vän Jean Cau noterade, eftersom den som säger sanningen omedelbart blir  förföljd, fördömd därefter förkastad. Richard Millet kom nära den, titta vad som hände med honom! [Se här för mer om detta].

Får det franska folket inget veta om hur allvarligt problemet är?


Ja, så är det. Man kan börja med politikernas ansvar först av allt.  Offentligt "går allt bra, Madame Marquessa". Men bakom stängda dörrar, erkänner de att- "Ja, du har rätt: det är ett verkligt problem." Jag har flera upplyftande brev om detta ämne från framstående vänsterorienterade politiker, från dem som jag skickat The Camp of Saints.
Men ni förstår: vi kan inte säga det ........ folket vet att saker döljs för dem. Idag köper tiotals miljoner människor inte det officiella talet om invandring. Inte en av dem anser att det är en möjlighet för Frankrike "une chans pour la France"( en chans för Frankrike). Eftersom verkligheten tvingar sig på dem, varje dag. Alla dessa idéer kokar i huvudet och kommer inte ut.


Du tror inte det är möjligt att assimilera de utlänningar som välkomnas i Frankrike?
Nej. Modellen för integrationen fungerar inte. Även om några fler illegala invandrare eskorteras till gränsen och vi lyckas integrera utlänningar lite bättre än idag, kommer deras antal inte sluta växa och som inte kommer att förändra någonting i det grundläggande problemet: den gradvisa invasionen av Frankrike och Europa med en oräknelig tredjevärld. Jag är ingen profet, men man ser tydligt hur bräckligheten är i dessa länder, där en outhärdlig fattigdom är etablerad och växer oavbrutet tillsammans med oanständig rikedom. Dessa människor vänder sig inte till sina regeringar för att protestera. De förväntar sig ingenting av dem.
De vänder sig till oss och kommer till Europa i båtar, allt fler, i dag i Lampedusa, i morgon någon annanstans. Ingenting avskräcker dem. Och tack vare det demografiska spelet, kommer det till 2050-talet att finnas lika många unga inhemska franskmän som det finns unga utlänningar i Frankrike.

Många kommer att naturaliseras.
Vilket inte betyder att de har blivit fransmän. Jag säger inte att dessa är dåliga människor, men "naturaliseringar på papper" är inte naturaliseringar i hjärtat. Jag kan inte betrakta dem som mina landsmän. Vi måste drastiskt skärpa lagen, som ett brådskande ärende.

Hur kan Europa ta itu med dessa invandringar?
Det finns endast två lösningar. Antingen tar vi emot dem och Frankrike - dess kultur, dess civilisation  - kommer att raderas utan ens en begravning. Enligt min åsikt är det vad som kommer att hända. Eller vi tar inte emot dem  - det betyder att vi slutar glorifiera  (sakralisera) den Andre och återupptäcker din granne, som avser de närmast dig. Vilket betyder att vi slutar ge bry oss om  dessa " kristna galna idéer ", som Chesterton sa, eller dessa depraverade mänskliga rättigheter, och att vi vidtar de nödvändiga åtgärderna för att distansera oss, utan besvär för att undvika upplösningen av vårt land i en allmän métissage [bokstavligen ras-blandning, men används som en slags motsvarighet till engelsk mångfald].

Jag ser ingen annan lösning. Jag reste en hel del i min ungdom. Alla folk är fascinerande, men när man blandar dem för mycket, är det mycket mer fientlighet som utvecklars än sympati. Métissage är aldrig lugnt. Det är en farlig utopi. Titta på Sydafrika.

Du tror inte på en plötslig nystart, vilket har skett många gånger i Frankrikes historia?
…… Det skulle kräva att folk fortfarande tror på sitt land. Jag ser inte att många av dem finns kvar. Åtminstone reformera uppifrån och ned det nationella utbildningssystemet och audiovisuella medier, ta bort plattformen från lärare och journalister som deltar i desinformationen...
……Vi har förstört idén om nationen, maktutövning,  landets förflutna. Vi har lagt sprickor i Frankrikes staty, vi har vanställt den (speciellt vänstern!) Till den punkt där ingenting inger respekt längre. Kraften i de falska idéer som sprids i det nationella utbildningssystemet och media är gränslös. Men som för mig, jag har bott i Frankrike i 1500 år, jag är OK med det som är mitt, och jag har ingen önskan om att förändra ...Snaphanen

Sydafrika:
Vita boer i Sydafrika förbereder sig på ett katastrofscenario när den åldrande före detta presidenten Nelson Mandela dör. Hundratusentals frivilliga arbetar nu med en nationell evakueringsplan som ska hjälpa de vita att fly landet när de svarta beslutar sig för att inleda ett fullskaligt folkmord, rapporterar RT. Fria Tider

Sverige:
Det verkliga syftet med invandringen
-Vad har då Sverige gjort för att skydda landets befolkning mot detta hot? Man kan säga att svenska politiker har gjort precis tvärtom. Man har avvecklat vårt försvar och den allmänna värnplikten. Man har rivit våra gränser och gränskontroller. Man har byggt in enorma sociala och etniska spänningar/motsättningar i samhället. Man har avvecklat vårt jordbruk och den svenska bonden. Vi kan idag bara försörja halva befolkningen med livsmedel genom egen produktion. Man har rivit/avvecklat alla våra beredskapslager. Sverige går idag inte längre att ställa om till survival-mode, överlevnadsläge. Svenska politiker står fortfarande och sjunger globalismens och multikulturalismens lovsång och viftar med regnbågsflaggan.
….Man kan säga att svenska politikers agerande har passerat gränsen för ren dumhet och det liknar mer en medveten strategi för att förgöra landet och överlämna det till främmande makt.

Det är idag totalt omöjligt att få ett helikopterperspektiv över skeenden i landet och vår omvärld genom svensk TV och media då sikten skyms av annonser, reklam, opinionsbildare, proffstyckare, likriktning, mörkläggning, underhållning och ren indoktrinering. Som tur är finns Internet (än så länge) där man kan hitta ofiltrerad information men jag tror den tiden också snart är förbi.

Det finns idag bra kritiker av massinvandringen och bra kritiker av det monetära systemet men jag tror dessa två fronter behöver slås samman till en enad front som angriper kärnan till problemet.

Naiv idealism och grotesk girighet har skapat dessa problem. Realism och sunt förnuft kan bidra till lösningen.  Kodiaken, Avpixlat
Läs hela ovanstående artikel, oerhört viktig och intressant

Den svenska Mediacensuren
Bland de 40 exemplen på mediacensur i Sverige återfinner vi ämnen som Alcalá-skandalen, Estoniakatastrofen, Kreugerdramat, Palmeutredningen, militant islamism, den svenska mångkulturen.

Boken beställes via dsm.nu där också tidskriften DSM presenteras.

MXp rekommenderar DSM för alla som har frågor kring samhälls- och mediakritik och för den som söker sanningen om politisk korrekthet, migrationspolitik, islam, islamisering, jihad, kulturjihad, Muslimska Brödraskapet, Riksdagsledamöters ignorans inför den pågående islamiseringen etc.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar