onsdag 13 november 2013

Svensk försvarsmakt rekryterar, kravet är icke etniska svenskar m.m. Soldaterna i svenska armén, kanske!

Svenskar inte välkomna -Kravet som Försvarsmakten har vid nyrekrytering – inte etnisk svensk

BODEN. För att komma till bukt med stora pensionsavgångar inom några år storsatsar Försvarsmakten nu på nyrekrytering i ett gemensamt projekt tillsammans med Arbetsförmedlingen. Kravet för att få delta? Att du inte är etniskt svensk.
Totalt 48 elever från olika delar av världen deltar just nu i den förberedande militärutbildningen (FMU), som äger rum på I19 i Boden. Man hoppas att de därefter ska gå vidare till den GMU – grundläggande militärutbildning.
Det uttryckliga kravet för att få vara med är att man har ”en annan etnisk bakgrund än svensk”, rapporterar Nordnytt och Fria Tider

Kanske borde Sverige ta med detta i turistbroschyrer! EKP

Somalisk tiobarnsfamilj med tio barn får bättre bostad
Den 3 juni skrevvi om en ordentlig tårdrypare som Metro hade totat ihop. Den handlade inte om några stackars svenska åldringar som inte får vård eller bra mat. Den handlade heller inte om svenska ungdomars arbetslöshet eller tvång att bo hemma då det inte finns bostäder. Nej, det var om en somalisk 10-barnsfamilj som bodde trångt.
 Ojandet i Metro handlade alltså om den somaliska tiobarnsfamiljen, som ses på bilden ovan, och som ”tvingas” bo i en lägenhet på 35 kvadratmeter. Men vem har tvingat dem att komma? Vem har tvingat dem att bo här? Och vem har tvingat dem att skaffa 10 ungar?
Det är familjen Aden Abdullahi som består av tio barn och två vuxna. Alla 12 somalierna bor i en lägenhet i Strängnäs på 35 kvadratmeter. Metro poängterar att de äter, sover och ”pluggar” i ett och samma rum.
– Inte ens djur bor så här trångt, säger Ahmed Gedi Aden, pappan i familjen.”Exponerat


Pensionärer slängs ut samtidigt som ny villa köps åt invandrare? Kent Ekeroth
”Ja, så anlände det ungerska TV-teamet

"….Det var ett stort problem när vi försökte hyra en bil på Arlanda. Vi blev behandlade som andra klassens medborgare, eftersom vi inte talar svenska. Jag har rest överallt i världen men aldrig blivit behandlad på det viset," säger journalisten Csaba Lukacs.
Dagarna innan hade Sveriges television varnat för besöket av det ungerska TV-teamet. Håll tyst, lovorda mångkulturen var budskapet till medborgarna. För säkerhets skull reste Kobras programledare till New York för att slippa stå till svars för sitt nedriga och lögnaktiga reportage om Ungern.
Projektion är en term som används inom psykologin för att beskriva hur en person som inte vill kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer dessa egenskaper för att försvara sin självbild. Sveriges och EU:s galna makthavare är kommunister och säger sig hylla alla människors lika värde, men brunt är en nyans av rött. Ett folkmord på svenskarna är på gång. Ungrarna har begripit det där i tid.” EKP

Europa blir nästa
Brittiska män som slåss tillsammans med al-Qaida-anknutna grupper i Syrien har sagt att efter Syrien, avser de till att ta striden till USA och Storbritannien. Vice News postade videon med intervjuer av brittiska män som reste till stridsområdet för att slå sig ihop med jihad grupperna Jabhat al-Nusra (Nusra Front) och den islamiska staten i Irak och Syrien (ISIS).
WE WILL BLEED YOU TO DEATH’: BRITISH JIHADIS DESCRIBE THEIR AIMS FOR AMERICA AFTERSYRIA FIGHT, Nov. 10, 2013 

 "Jag säger till USA: att er tid kommer och vi kommer att ”blöda ihjäl er” och, Inshallah [Allah vill], kommer att höja flaggan i Vita huset", berättade en 26-årig ​​britt för intervjuaren Vice News.

Obama-citat:

 "Framtiden får inte tillhöra dem som förtalar Islams Profet." MxP


 
Rubriker:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar