lördag 30 november 2013

Svenska feminister är tysta om våldtäktskriget mot svenska kvinnorPär Ström, som fick lägga ner sin blogg för att han ifrågasatte den feministiska rörelsen, har beslutat att upphöra med prenumerationen på DN och SvD. Anledningen är att han inte vill bli uppfostrad och hjärntvättad av mediaföretag. Han beklagar det för han gillar egentligen papperstidningen. Fler borde göra så. 

Fr. Snaphanen:

Våldtäktskrig mot vita svenska kvinnor. Sverige toppar internationell våldtäktsstatistik
Det chockerande rasvåldtäktskriget mot vita svenska kvinnor är en direkt följd av den folkmördande och ytterst onda politiken för mass- icke-vit invandring.
Sverige har nu de näst högsta antalet våldtäkter i världen, efter Sydafrika, som vid 53,2 per 100.000 är sex gånger högre än i USA.
År 2003, var Sveriges våldtäktsstatistik högre än genomsnittet på 9,24, men under 2005 sköt sköt upp till 36,8 och 2008 ökade till 53,2. Nu är de nästan säkert ännu högre, eftersom muslimska invandrare fortsätter att bilda en större andel av befolkningen. DailyStormer och Fria Tider

Slå på ”våldtäkter” på denna blogg så får du veta mer om de hemska övergrepp som mer eller mindre sker dagligen.

Fr. Snaphanen:
Segerherrrna delar på bytet i Feministan
Det tog England tjugo år att erkänna offentligt att vissa muslimska invandrare systematiskt sexuella förgriper sig på minderåriga engelska flickor Så långt har inte Sverige kommit , men alla som kan tyda sin svenska Pravda är fullt medvetna om vilka de våldtäktsmännen är . " Orre " är invandrarslang för " hora ". Stockholms söderorter har endast 331.421 invånare, som är detsamma som Aarhus. Bara i år har det i dessa distrikt varit 90 sexualbrott ( ! ) mot unga flickor under 18 som begås av ni vet vilka. ( I Århus anmäldes under 2012 , 20 våldtäkter, finns ingen siffra på hur många minderåriga ) .

Segrarna i kriget mot Sverige tar vad krigare alltid har gjort , de besegrades kvinnor och barn  och överheten i Sverige är naturligtvis på segerherrarnas sida. Dagens Nyheter skulle inte drömma om att prata " klarspråk' och solidarisera sig med offren . ….DN gör sig medansvarig genom att inte skriva sanningen. Läs mer

Ett politiskt mord, del 1 och 2
Elin Krantz
 Ephrem Tadele Yohannes- Elin Krantz baneman 


Rubriker:
Bert Karlsson öppnar 14 asylhotell och anställer bara invandrare

 

2 kommentarer:

 1. Nu har vi fått veta att vi har den sämsta skolan i hela Europa vad gäller matematik och andra samhällsviktiga frågor.

  Inte att undra på med tanke på alla invandrare som direkt sätts in i våra skolor och dessutom är analfabeter-

  En amerikansk journalist besökte en skola i Malmö och frågade läraren hur många svenskar han hade i klassen.

  Läraren svarade EN.

  Heima

  SvaraRadera
 2. Innvandrerne i Sverige voldtar 16,4 ganger mer enn svenskene i forhold til folketallet.

  I 2015 utgjorde innvandrerne i Sverige 29,6 % av befolkningen, og begikk 87,3 % av voldtektene.

  http://www.solkorset.org/politikk/invasjon/valdtakt.xml

  SvaraRadera