torsdag 28 november 2013

Sverige går under som nation - hur länge dröjer det innan kraschen?


Fr. Snaphanen:

Notan för asylboende stiger med en miljard. Man kan se ett längre inslag från Rapport igår. 

En vän skriver:
”Den svenska riksdagen är på väg att kila in sig mellan två faktorer som kommer att slå tillbaka: från den ena sidan verkligheten, bristen på utrymme och i slutändan pengar och från den andra befolkningens tålamod och välvilja. Ingen som är i politiken kan vara omedveten om detta. Ändå finns det nästan ingen som gör uppror mot sina partier på detta område, vilket bara visar att den svenska demokratin är dysfunktionell. ………Det är fåfänga och prestige på spel, vilket är viktigare än landet och förnuftet.

Det värsta är att följande scenario är inte bara tänkbart, utan kan knappast undvikas redan: Någon gång före  2050 försvinner välfärdsstaten. Mellan 2050 och 2100 försvinner den svenska demokratin. Man kan inte ha demokrati i ett land med 200 nationaliteter, varav de ursprungliga svenskarna år  2100 är bara ca. 30% av befolkningen, och där islam är en del av ekvationen.  Svenskarna blir då lika ovälkomna som serberna i det forna Jugoslavien eller alawiter i Syrien i dag. Revolten mot dem kommer då att markera slutet på nationen Sveriges existens.
Om det "blir roligt ATT se HUR kraschen kommer att-se ut!"? inte om hundra år men när riksdagen  träffar verklighetens mur inom en snar framtid, ja det kommer att ha sitt underhållningsvärde när de upptäcker att de inte kan gå på vatten. De kommer att fungera som kommunisterna gjorde när Sovjet kollapsade eller som Göran Lambertz gjorde på TV när han skulle trotsa verkligheten och professor Leif GW Persson: "Ingen lägger märke till det, och om de gör de det förstår de inte omfattningen”. Jag tror nog nu att Sverige har en annan justitiekansler om ett år. Svensk mångkulturalism och bortglömdaminnen är i samma kategori av verkligheten.
Till  den 1 november 2013 har inkommit 43.407 asylansökningar, varav 12,200 från syrier. Det har beviljats  95.689 uppehållstillstånd hittills under 2013. Snaphanen


Socialisten Löfven

”Sossarnas partiledare Stefan Löfven ger kanske inte ett lika världsvant intryck som statsminister Fredrik Reinfeldt men han har hela EU i ryggen. Om det undgått någon så är det inte längre samma EU som Sverige röstade ja till. Nu är det ett socialistiskt projekt med stalinistiska folkomflyttningar på programmet. Som Mao sa när han fick besök av Danmarks statsminister på 70-talet, är ni bara 50 miljoner? Nej, fem miljoner. Då måste vi vara rädda om er, sa Mao. EU-bossen maoisten Barroso lyfter gillande ena ögonlocket när 20 miljoner syrier är på väg till Sverige.”EKP

Citat av Mao:
”En revolution är ingen middagsbjudning eller som att skriva en essä eller måla en tavla eller  brodera. Den kan inte vara särskilt förfinad, särskilt stillsam och mild, särskilt mild, måttlig, artig, behärskad eller storsint. En revolution är en våldshandling, där en klass störtar en annan.” Citatsamling
2 kommentarer:

  1. Till denna miljard skall läggas i första hand lönekostnad och lönebikostnad för 550 sinnesslöa svenskar som kommer att nyanställas pga den allt mer ökande parasitinvandringen. Man kan undra hur mycket skit 7Klövern lyckas trycka ner i merparten svenskars halsar innan det är SÅ fullt att de inte lyckas svälja undan längre?

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är så fruktansvärt så det finns inga ord och alla ni som röstat för detta vansinne måtte ni drabbas av det mångkulturella så ni tiger det är precis lika gott och alliansen ni ska ställas till svars för att ni förrått Sverige och det egna folket.
    Samt återställa Sverige till det land det var innan 2006!

    SvaraRadera