måndag 25 november 2013

Sverige ny stormakt - om Carl Bildt får bestämma


 Carl Bildt - En ny Karl XII
 ”Svensk libanesterrorist mördade 27 människor

Så har det åter hänt: ”en 21-årig skärholmenkille mördade 27 i Beirut”. Sådana här tickande bomber vandrar dagligen omkring hos oss i full frihet och en vacker dag … Det är naturligtvis bara en fråga om ”när” och inte ”om”!

Expressen skriver om en ”svensk” terrorist som mördade 27 människor i Beirut. Skärholmskillen, Mouin Abou Zahr, 21, född och uppvuxen i staden Saida i södra Libanon är en av två självmordsbombare som ligger bakom terrordådet mot iranska ambassaden i Beirut i tisdags. 2011 fick vi i Sverige den stora ”äran” att försörja honom.
– Vi tog honom till Sverige för att komma bort från den religiösa miljön i Libanon, säger självmordsbombarens morbror till Expressen.
Jo tack, vi ser hur mycket det fungerade när nu Zahr sprängde sig och 27 andra människor i luften i tisdags i Beirut.”Exponerat

Kommentarer på Fria Tider:
1.Vad står det i historie-böckerna i framtiden ?  "Sverige hade, på 2000-talet en Regim, som försökte att utrota den egna befolkningen ", eller något liknande ?

2.Att säga att man är svensk när man är utomlands har mer och mer blivit ett problem. Förvisso vet de flesta att en vanlig vit svensk knappast är en självmordsbombare men den här skiten spiller mer och mer på oss alla.
Vi svenskar betraktas numera med stor skepsis då man är osäkra på vad svensken står för och vart han personligen står. Ordet svensk har mist sin "kvalitetetsstämpel" ute i världen och vi förtjänar tyvärr denna misstänksamhet.
SD 2014!!

3.Det var en gång ett land som hette Sverige med en mycket ond ledning, denna ledning gjorde allt för att såra och skada sitt folk. Själva bodde de i fina palats och tempel omgivna av vakter, deras boningar låg långt bort ifrån deras undersåtar vilka bodde i getton där våldet var en naturlig del av tillvaron. Att de bodde långt bort ifrån sina undersåtar var för att de skulle slippa se och höra dess lidande och beklaganden, inte för att de själva tog illa vid sig av detta utan mer för att det var störande,,,,, Herr Slundberg får här ta över och fortsätta historiebeskrivningen! Skål!"

Folkmord - en medveten och systematisk förstörelse av en etnisk, religiös eller nationell grupp

Med andra ord, kan massinvandring av främmande folkslag utgöra skäl för att tala om "folkmord", om värdnationens etniska majoritet minskar till en minoritet? 476 och Wikipedia

Socialministern ber om ursäkt!
 ”Socialministern Göran Hägglund (KD) säger nu att han kanske kan tänka sig be om ursäkt om de drabbade känner att det kan få betydelse för dem. Det gäller alla som drabbats av massvaccineringen 2009. Massvaccineringen ledde till att många svenskar, särskillt unga, drabbats av immunologiska och neurologiska skador, men för det mesta drabbades folk av narkolepsi. Så går det till när landstingen skriver kontrakt om att köpa upp giftigt avfall till vacciner från GSK (GlaxoSmithKline).

Socialminister Göran Hägglund som är den högst ansvarige i Sverige, i den här frågan, hade alltså inte så mycket att säga. Det var knappt att han kunde ens tänka sig att kanske be om ursäkt. Utöver det säger Hägglund till och med att han inte är beredd att hjälpa de som drabbats, då de inte hann rapportera in symptomerna innan de åtta månaderna som gällde efter vaccintillfället.
…Några fler som bär ett stort ansvar är media som i stort sätt hetsat folk till att ta vaccinerna. Även Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och en drös med andra Statliga myndigheter med sina så kallade "experter" som tutat i folk att de skulle ta vaccinerna.

En som är starkt kritisk till Hägglund är Per Ramhorn (SD) som nu kräver i ett utskottsinitiativ att åtminstone barnen som drabbats av vaccinet och inte rapporterat i tid, ska ändå få ersättning. Så här skriver Ramhorn:
"Man ska komma ihåg att samhället bedrev en intensiv vaccinationskampanj där man uppmanade barn och ungdomar att vaccinera sig. Dessa familjer tog sitt ansvar och vaccinerade sina barn men de fick betala ett högt pris för detta. Staten måste ta ansvar för att alla drabbade ges samma rättigheter." 

SD är det enda partiet som visat sig ha synpunkter i frågan. Ramhorns utskottsinitiativ har nu gått vidare till bordläggning. Passerar den den instansen, så kan det bli frågan om en votering i Riksdagen. Dessvärre är risken stor att hela 7-klövern röstar emot förslaget bara för att förslaget kommer från SD.

Jag måste även tillägga att Hägglund klarat sig väldigt lindrigt undan. Media lägger inte särskilt mycket krut på Hägglund. En intervju med SvD handlade mest om valrörelsen, och så skriver SVT en mycket kort artikel som inte ens nämns i sändningarna. Svensk MSM är dock samtidigt helt upptagna med att försöka demonisera SD.” Hela artikeln


Jag tycker nog att Hägglund, "Experterna" (som troligtvis alla var köpta av GSK), Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och GSK alla ska ställas inför rätta. De har invalidiserat dessa barn för resten av livet, dvs. dessa företag och myndigheter ska personligen betala för deras fortsatta uppehälle resten av livet eller tills de fixat fram ett botemedel. Inte svårare än så.

Vi kan ta deras hem, båtar, bilar och annat lösöre och sälja detta för att få fram pengarna, dessa människor kan bo på gatan med sina familjer. Riktigt ruttet när de är ansvarsbefriade och att det korrupta Åklagarämbetet inte går till åtal med detta, fallet är ju i stort sett redan klart, de uppmanar folk att vaccinera sig, de blir sjuka, vems är ansvaret? De som säljer en skadlig produkt och de som uppmanar folk till att ta den skadliga otestade produkten och de myndigheter, byråkrater och politiker som inte satt åt dessa företag så hårt att de aldrig någonsin igen vågar sig på en liknande galen chansning. ” Läs mer

Varför skall Sverige vara mångkulturellt och vilka bestämde detta?
Tre huvudmål angavs:
…JÄMLIKHETSMÅLET – lika förutsättningar för invandrare och svenskar.
VALFRIHETSMÅLET – invandrarna bestämmer själva hur mycket de vill ha av svensk identitet.
SAMVERKANSMÅLET – ömsesidig tolerans mellan invandrare och svenskar skulle finnas.
Några få försök att via annonser informera den svenska befolkningen om beslutet misslyckades och avbröts. Någon egentlig debatt om beslutet förekom inte. Få svenskar var ens medvetna om att denna grundlag införts. De hade inte tillfrågats.
Multikulturalismen vill bygga ett samhälle som en mosaik. Med kulturella/religiösa öar som nödtorftigt hålls samman med politiskt kitt. Spricker kittet så faller mosaiken isär. Mångkulturen är mer som att krydda den svenska soppan med nya ingredienser för att göra den roligare, färgstarkare, nyttigare och mer smakrik.
…Beroende på vilken syn man har på detta, så följer också skillnaden mellan assimilering och integration.

Assimilering är det naturliga i t.ex USA. Där förutsätts invandrare lära sig språket, acceptera de amerikanska normerna och smälta in i det amerikanska samhället som goda patrioter. Att tala om en svensk patriot är idag närmast ärevördigt. Assimilering var tidigare också det naturliga i Sverige. Numera är det närmast ett skällsord som i PK-vokabulären ses som nästan rasistiskt. Vi har ju nu t.o.m. en integrationsminister som mot alla vindar ska se till att det är kulturer och religioner och inte människor som ska inlemmas i vår svenska gemenskap. Att han har fel blir allt mer uppenbart. I Tyskland anser Angela Merkel att multikulturalismen har misslyckats – misslyckats fullständigt.

…Den av oss ärvda, svenska kulturen rymmer sin egen, oändliga mångfald. Våra värderingar och vår kultur har mejslats fram av våra förfäder. Man är inte rasist eller främlingsfientlig för att man vill bevara detta sammansvetsande arv. Det är inte klokt att påstå detta – snarare obetänksamt dumt.
Mångfald kan ödeläggas – men inte skapas på kommando.

I FÄDRENS SPÅR – FÖR FRAMTIDA SEGRAR!
Rösta på Sverigedemokraterna i kommande val! Innan loppet är kört!
Rolf Malm”  Hela artikeln. Mer om mångkulturen här och här

Exit Folkhemssverige – En samhällsmodells sönderfall


Den svenska invandrarpolitiken tar form 1975 års beslut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar