fredag 6 december 2013

Brev till Gustav Fridolin - Skolpolitiken och Invandringspolitiken 
”Sverige har blivit fattigt – vi har spolat ned välfärden i toaletten.
Ovanstående säger Douglas León, känd som Dogge Doggelito eller Dogge, född 24 juli 1975 i Botkyrka kommun, Stockholms län. Dogges mor är svensk och fadern venezuelansk.
”…En person ska göra fyra personers jobb. Man frågar sig trots det, varför så många blir utbrända och långtidssjukskrivna. Inte ens vår statsminister verkar förstå ett så enkelt faktum. En låginkomsttagare har inte råd att stanna hemma från jobbet när han eller hon är sjuk.”Petterssons

<-----ursprungligt meddelande-----="">
From: Anders Andersson
Sent: 5/12/2013 3:45:57 PM
Subject: Svensk politik

Språkröret för Miljöpartiet  - Gustav Fridolin
Efter de senaste skandalerna inom svensk inrikespolitik kommer jag att dela detta mail i två delar

1. Skolpolitiken
2. Invandringspolitiken

1.Skolpolitiken.
Vart femte år publicerar OECD den så kallade PISA-undersökningen ( Programme For International Student Assessment ). Undersökningen avser 15-åringar i ämnena matematik, läsförståelse och naturvetenskap. Bland de 65 länder som undersökts hamnade Sverige  på plats 38. I matematik är 25 av 34 länder bättre än Sverige, i läsförståelse är 19 av 34 länder bättre än Sverige samt naturvetenskap där 25 länder är bättre än Sverige. Den företedda PISA-undersökningen är mer eller mindre en total förnedring av Sverige internationellt sett. Företrädare för de politiska partierna har skyndsamt kommit med olika uttalanden. Enligt skolminister Jan Björklund skall de reformer som infördes 2011 visa på bättre resultat i undersökningen 2015. Hoppas att han tror på detta själv för ingen annan, som har kännedom om skolan inser att detta är ett uttalande utan förankring.

Från din egen mun har det hoppat grodor, som vanligt. Enligt Miljöpartiet skall ni under de närmaste fyra åren satsa 23 mdr på skolan och bland annat skall lärarnas löner höjas. Du kan höja hur mycket du vill och inrätta hur många förstelärare du vill för det kommer inte att fungera. För du tror väl inte i din enfald att högre löner skulle göra att eleverna fick bättre resultat? Det är inte där problemet sitter. Problemet är att lärarna inte ser eleverna och inte har förmåga att lära ut kunskaper till eleverna. Det gör att eleverna helt enkelt arbetar alltför självständigt - utan uppföljning. Dessutom nämner du inte med ett enda ord hur denna reform skall finansieras. Blir det som vanligt landets pensionärer som får en ny " broms " utlöst? För du har väl inte för avsikt att sänka kostnaderna för invandringen med detta belopp? Nej, jag kunde väl tänka mig att så blir det inte.

Jag har i många sammanhang sagt att svensk skola sedan 1960-1970 talen är Sveriges största experimentplats. För varje ny minister vi begåvats med har det laborerats med ämnesval, klasstorlekar och betygsskrivande. Du är född 1983 och har ingen erfarenhet hur den svenska skolan fungerade tidigare. Du har vid tidigare tillfälle nämnt att du gärna vill bli skolminister om den röd-gröna sidan vinner valet 2014. Bäste Fridolin, det finns personer som är mer kvalificerade att leda skolan i Sverige - än du är.

Jag utgår ifrån att du såg Uppdrag Granskning om skolan och där har du problemet. Ditt parti har suttit i Riksdagen och godkänt det fria skolvalet. Ni har också godkänt att skolor köps upp av investeringsbolag, som sedan för ut vinsterna till skatteparadis. En avart är ju, som det framgick i programmet, att friskolorna väljer vilka elever de vill ha att undervisa. Kvar blir de som bland annat saknar total studiemotivation. Det finns alltså elever i den svenska skolan om saknar total respekt för klasskamrater och lärare. På vilket sätt slipper du problemen med detta genom högre löner? På vilket sätt skall en förstelärare agera mot de elever som " skiter" i att lära sig något för de vet att de får försörjningen tryggad på annat sätt?

2.Invandrings/migrationspolitiken.
Bland annat Miljöpartiet har ansett att Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt / rasistiskt parti. Då vänder jag på detta uttalande och konstaterar att S, M, V, FP, C, KD och MP alla är svenskfientliga partier. Utveckling av detta påpekande kommer nu.

Låt mig inledningsvis påpeka det som nu samtliga statsråd, riksdagsledamöter och politiska partier helt bortser från. Har du eller dina partikolleger läst diskrimineringslagen ( SFS 2008-567 )?
Uppenbarligen inte för i lagens 1§ slås det fast att "Denna lag har till ändamål att motverka diskriminering och på andra sätt främja lika rättigheter ". Ditt parti har alltså varit med i riksdagen och röstat fram denna lag!!!!

Har det någonsin slagit dig att Sverige tagit emot långt över 1 miljon personer varav de flesta är invandrare - men har det byggts fler skolor, fler sjukhus, fler äldreboende, fler bostäder åt denna miljon?

De miljarder det kostar att försörja - med skattefria bidrag - dessa invandrare i Sverige (för invandrar en svensk till ett annat land får personen inga som helst bidrag från detta land - personen får själv ordna bostad och arbete - det gäller alltså inte de personer som invandrar till Sverige) borde lagts på att bygga fler skolor, sjukhus, äldreboende, bostäder - för i dag fungerar ingenting i Sverige just på grund av att denna miljon människor lever under samma premisser som befolkningen gjorde innan de kom!! Eftersom dessa personer inte arbetar och betalar skatt - så finns inga resurser till det som måste till för att ett samhälle som ökar så drastiskt som Sverige gör ska fungera. Har du någonsin tänkt i dessa banor? Sökt orsaken till alla problem? För kan du förklara för mig varför friska människor - som inte flytt sitt land - ska försörjas? 

Varför ska de personer som inte får vistas i landet få fri sjukvård och tandvård? 

Varför ska invandrare endast betala 50,- oavsett åtgärd för tandvård?

Det var företrädare för ditt parti (Maria Ferm ) som förhandlade med alliansregeringen om att de som illegalt vistas i Sverige ( utan identitetshandlingar och uppehållstillstånd ) skall ha tandvård för 50 kronor, behandling som inte kan anstå. Jag hade problem med åtgärder i käken, som inte kunde anstå och detta kostade mig 6.929 kronor. Till detta skall läggas att jag började arbeta den 1.11.1952 och betalade skatt fram till den 31.12.1996. Som pensionär betalar jag nu skatt i en tabell där det bara finns pensionärer. Men enligt flera företrädare för de politiska partierna är vi ett tärande " köttberg ".
Varför ska svenska pensionärer betala skatt på sin pension? Den äldre som invandrar får högre pension än en svensk som arbetat ett helt liv och dessutom alltid betalt skatt. Dessutom är den invandrades pension skattefri. Hur tycker du att svenskar ska uppfatta detta? 

Diskriminering? Allas lika värde? Främlingsfientlig -  är ordet eller - rasistisk. Att reagera på dessa enorma orättvisor och uppleva ett samhälle i totalt förfall är varken främlingsfientligt eller rasistiskt - det är att framhålla den sanning som ni politiker vill gömma undan. Alla våldtäkter - och gruppvåldtäkter - är något nytt för Sverige. Varför? Jo, för att det är uteslutande invandrare som utför dessa illdåd. Varför gör ni politiker inget åt detta förnedrande mot svenska kvinnor? För har du någonsin hört att en invandrarkvinna blivit våldtagen eller utsatt för gruppvåldtäkt? Det förekommer inte. Men det accepteras ju uppenbarligen mot svenska kvinnor.

Innan massinvandringen hade vi inte kravaller, bilbränder och stenkastning mot polis och räddningspersonal. Kan du förklara hur ca 30 personer fått permanent upphållstillstånd och som nu strider i Syrien, det land de av politiska skäl flytt ifrån? Svenska ungdomar som vill flytta hemifrån och studenter vid våra lärosäten saknar bostad. Detta rimmar illa med att ni "vräker " in invandrare i en sådan omfattning att bland annat äldreboenden töms på gäster för att de andra skall få plats. Lycksökare köper upp allt och öppnar flyktingförläggningar och tjänar miljonbelopp. Ny demokratis Bert Karlsson ville i valrörelsen begränsa invandringen men tjänar nu miljonbelopp på att hyra ut bostäder. Låt mig få lämna ett litet exempel på den vansinniga politik ni för. År 2011 kostade invandrarna  Eskilstuna kommun 143.779.000 i ekonomiska bidrag. Exemplen kan mångfaldigas men jag slutar nu så att du inte skall bli alltför illa berörd över hur ett land totalt förstörts och dess medborgare totalt körts över av er politiker med MP i spetsen.

Anders Andersson, Löddeköpinge

Rubriker:

SD CarinaHerrstedt – Katastrofläge för den svenska skolan5 kommentarer:

 1. Man kan inte mer än hålla med om varje stavelse som Anders Andersson skrivit, men man måste nog vara realist.
  Kommer Gustav Fridolin eller någon på miljöpartiets kansli att läsa hela detta mycket befogade och innehållsrika brev? Jag har svårt att tro det, för genom åren har andra skrivit minst lika sakliga och indignerade brev till våra politiker och absolut INGENTING HAR HÄNT!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror nog att de läser sådana här kritiska brev - men som skrivet, struntar de fullkomligt i dem.

   Miljöpartiet var förut det tredje största partiet men nu har Sverigedemokraterna gått om dem och är det tredje största och vid valet 2014 kommer det en skräll för dem som i sin dumhet inte förstår detta faktum.

   Svenska folket börjar få upp ögonen på att nu räcker det med en miljon INVANDRARE som har en del rättigheter som överskrider vad svenskar har.
   T.ex. tandvård och sjukvård som INTE svenskar är berättigade till.
   Heima

   Radera
 2. Frigolit vet, så korkad är han inte.
  Men, han sk-er i det för agendan är att fylla landet med lågutbildade och kulturfrämmande personer som ynglar av sig värre än kaniner..
  Svenska arbetande folket skall bytas ut..

  SvaraRadera
 3. Grejen är ju den att de själva blir utbytta på slutet. Men de är väl inte så smarta så de förstår det!

  SvaraRadera
 4. in hemsida innehåller några synpunkter på svensk debatt!
  http://www.stureerikssonshemsida.n.nu/stureerikssonshemsida-n-nu/innehall

  SvaraRadera