måndag 30 december 2013

Klimathotet en stor lögn. Multikulti är död enligt svensk statsvetareLord Monckton, f.d vetenskaplig rådgivare till brittiska premiärministern Margaret Thatcher,  om vetenskap och moral
Meteorologi och moral
Den centrala orsaken varför det som professor Niklas Mörner kallat "historiens största lögn" är så skadlig för civilisationen beror inte på den svindlande kostnaden, snart 1 miljard dollar per dag i hela världen. Inte på det direkta hotet mot väst som visat sig i den uttalat antidemokratiska, antifrihetliga politiken i FN, IPCC, eller på den kostsamma alfabetet-soppa av ambitiösa icke-valda myndigheter, som  lever av skattebetalarnas ofrivilliga generositet. Inte på de svåra miljöskador som orsakas av väderkvarnar och andra lika medeltida åtgärder, för att motverka den icke-existerande globala uppvärmningen.

De skador som Den Stora Lögnen orsakar beror på det faktum att nästan hela den globala styrande klassen har funnit det ändamålsenligt eller praktiskt eller lönsamt att anta Den Stora Lögnen, att torgföra den, att stoltsera med den, att upprepa den, att föra den vidare, oavsett om något som den säger i frågan om klimatet har någon sanningshalt överhuvudtaget. 

Han fortsätter med konstaterandet att klassisk vetenskap är det moraliska "sökandet efter sanningen" medan vetenskapliga institutioner runt om i världen numera ser som sin uppgift att bekräfta Den Stora Lögnen:

“Sanningens skönhet är solkig, dess sömlösa mantel söndersliten, inte bara av några enstaka forskare utan av hela den politiska klassen som drar fördel av det och inte bara i en enda nation. Över hela planeten berikar sig de redan rika och utarmar den redan fattiga genom att ljuga och ljuga och ljuga, allt i namn av “att rädda planeten”  genom att erbjuda dyra och miljömässigt destruktiva icke-lösningar till vad som visar sig vara ett icke-problem.”
….
Det finns inget klimathot. Koldioxid påverkar inte klimatet så mycket att det märks. Datorsimuleringar om klimatet är inte bättre än gissningar.

Begrunda detta och gör vad ni kan, för att bringa politiken tillbaka till en moraliskt acceptabel plattform. Det är ett moraliskt sönderfall som pågår. Sprid budskapet till andra, som kan göra en insats. Läs whatsup, Gruvmor och FN:s klimatscenarier.

Lyssna på Lord Monckton hos Alex Jones - Klimatbluffen

”Multi-kulti har nått vägs ände
I stället för multikultur som blandning har vi fått konformistiska monokulturer som lever bredvid varandra, till exempel Kreuzberg i Berlin, Rosengård i Malmö och enklaverna i Södertälje. I Sverige, där vi alla tidigt fick lära oss att segregation och apartheid är något oönskat, firar segregationen i dag triumfer. Det är dags att ta farväl av multikulturen, skriver statsvetare Lisbeth Lindeborg.

I Tyskland konstaterade förbundskanslern Angela Merkel härförleden att projektet multikultur misslyckats. I stället för att underlätta integrationen av landets invandrare har multikultur som den praktiseras bidragit till uppkomsten av parallellsamhällen vilka ytterst underminerar samhällsfriden.

… För tre år sedan publicerade den kända turkisk-tyska juristen och författarinnan Seyran Ates, som själv har utsatts för mordförsök av islamister, sin bok Der Multikulti-Irrtum (det multikulturella misstaget).
 Även om boken väckte uppmärksamhet är det först nu, då politiken ger integrationsfrågan prioritet, som hoppet finns om en konstruktiv lösning. I första hand handlar det om att integrera – inte assimilera – de invandrare som bor i landet och kämpa för ett ansvarsfullt samhälle. Ty, sammanfattar Ates i sin bok: Multikulti, som det hittills praktiserats, är inget annat än organiserad ansvarslöshet.

Lisbeth Lindeborg, statsvetare (fil dr) skribent.  Läs mer här och här

 Översta raden: Stina Dabrowski, Jan Scherman, Mats Örbrink, Ola Sigvardsson. Nedre raden: Henrik Brors, Cecilia Uddén, Robert Aschberg, Paul Ronge. Foto: Foto: Resumé och Scanpix.

1 kommentar:

 1. Man märker tydligt när man lyssnar till videon med Lord Monckton att vi nu har kapitalets öppna ohöljda diktatur, som kommunisterna sa att de var så mycket emot och som de varnat för under hela 1900-talet.

  Nu går de själva i spetsen för att genomdriva den. Här ser vi hur fokus kan skifta. På 1920-talet var det en från vänsterlägret som sköt hål i båten Amalthea som kom med massor av invandrare för att ta svenskarnas jobb, idag gör vänstern allt för att överflöda Sverige med utlänningar.

  Vi har kapitalets ohöljda diktatur nu, men det är varken vänstern eller liberaler som bekämpar den. Istället är det konservativa som står på barrikaderna, precis som under franska revolutionen.

  Då var det också kamp mot överklassen, mot adeln, nu gäller kampen mot den nya invällande adeln istället - muhammedanerna, som med hjälp av den globalistiska kapitalismen invaderar västvärlden.

  Man kan riktigt höra historiens vingslag!

  SvaraRadera