onsdag 4 december 2013

Pisa-rapporten om den svenska skolan. Håll er för skratt. Gustav Fridolin vill bli utbildningsministerSverige rasar i skolrapporten Pisa. SvD
Rapporten som får politikerna att darra men ingen talar egentligen om vad det beror på. Aftonbladet

Läs Sandor Herolds brev här nedan.
Från: Sandor Herold

PISA-rapporten
Malmö 3-12-2013

Till  oraklet och  allvetaren från Vittsjö, G Fridolin (MP)

Jag kan inte annat än skratta åt dig din hycklare när jag hör att du vill bli utbildningsminister i en ny regering efter valet och att du vill bidra med att förbättra bottenrekordet i PISA-rapporten.

Du förbättra!? Du och ditt parti är ju kanske den främsta orsaken till detta bottenrekord, eftersom ni ju förespråkar en hämningslös import av människor vars kunskapsnivå inte ens når upp till en minimal skriv och läskunnighet. Många av era importerade berikare är ju t om analfabeter vilket naturligtvis också inverkar på deras barn.

En skola vars resurser måste användas till att börja lära barn och ungdomar långt upp i skolåldern att skriva och läsa kan inte annat än uppvisa dessa bottenrekord.
Barn och ungdomar som är uppvuxna i stadsdelar där svenska knappast talas och där språket på skolrasterna är arabiska kan ju knappast uppvisa några kunskaper i det svenska språket.

Men du behöver inte oroa dig, Fridolin, du har ditt på det torra för det du kommer att göra resten av ditt liv är att fortsätta att snacka och svamla en massa skit och förhärliga det mångkulturella Sverige så länge du kan hänga kvar i riksdagen. Inget ansvar för det du och dina folkförrädarkollegor har åsamkat Sveriges befolkning kommer att utkrävas varken av dig eller någon annan.

Ditt förräderi kombinerat med ditt hycklande kommer fortsättningsvis också att betalas med minst 60 000 kr i månaden i riksdagsarvode och skulle det bli så att du blir utbildningsminister så kommer detta att fördubblas.

Du kan också fortsättningsvis arbeta för att s.k papperslösa som inte ens har rätt att vistas i landet skall få fler rättigheter.

Fortsätt du att arbeta för att t.ex tiggande romer från Rumänien och Bulgarien kan konkurrera med svenska uteliggare, om de få platser som finns på härbärgen och att de kan stå och sälja tidningen Faktum och sno kunder från svenskarna.

Fortsätt du att arbeta för allt och alla andras väl och ve än dina egna landsmäns!

Fortsätt du att arbeta och föra en politik som har inneburit att många av dina landsmän har blivit misshandlade, rånade, våldtagna och t.om fått betala med sina egna liv.

Jag som skriver detta fyller 62 år nästa månad och statistiskt sett så har jag ca 20 år kvar att leva. Det är inte roligt att bli gammal men jag är tacksam att jag inte är ung i dagens Sverige.

Dock fasar jag för det framtida Sverige som mina barn och barnbarn kommer att få uppleva tack vare bl.a dig när det totala sammanbrottet kommer för landet.
 
Du har själv en liten dotter och jag undrar om du tänker på vilken framtid hon kommer att gå till mötes? Vad kommer du att säga till henne den dagen då hon kommer hem sönderslagen och rånad av några invandrarkillar? Eller kanske har blivit utsatt för något av det värsta som kan hända en tjej?

På midsommarafton år 2005 fick jag och min fru ta hand om vår grabb som då var 15 år gammal när han kom hem ca 23.00 på kvällen efter att på hemvägen ha blivit stoppad och rånad av fyra-fem arabkillar i hans egen ålder. Idag är han 24 år och vem tror du han har röstat på i tidigare val och vem han kommer att rösta på nästa år.
Ja , inte fan är det på ditt parti!

Har din gamla mor någon gång blivit väskryckt? Det blev min mor för ca tio år sedan på vägen hem från affären. Gissa om den unga förövaren var svensk eller inte?
Som upplysning kan jag tala om att min mor bor i det pittoreska mångkulturella Rosengård här i Malmö. Ett område där du garanterat inte kommer att behöva få uppleva din ålderdom. Inte heller någon annan av dina kollegor i riksdagen.

Slutligen så kan du hälsa din partivän Maria Ferm. Hon kanske minns mig när jag argumenterade mot henne nere i Vellinge år 2004, då hon stod där nere och försökte få förståelse vilken frälsning det vore för de boende där nere om de tog emot fler flyktingar. Hoppas jag kan möta henne inför nästa års val också.

Hälsningar   Sandor Herold,Malmö

Ett axplock ur svenskhataren Michael Alonzos intelligenta texter:
"Död, död, död åt alla präktiga blonda vikingar … Ni kommer att drabbas av en terror som kommer att förfära er och ni kommer att få bevittna mer än död … Jag hatar era jävla arschlen"


Vad SOM-undersökningen egentligen visar då det gäller invandringsopinionen
"Det är en smärre demokratisk skandal att opinionen kring en så viktig fråga har censurerats av media." Avpixlat, Tino.us

Riksdagens talman Per Westerberg avstår från prisutdelningen våldsbejakande rappare. Här en del av texten till Timbuktus sång.

Det var nånting dom sa, att jag har mordhotat Jimmie
Ha, Sebbe fucking Staxx gör vad han vill
Så Säpo är ni med? Här kommer ett hot till!
Kungsgatan med Soran, hade jag varit med
Hade jag tagit järnröret och lagt dom i koma, alla tre
Yeah, fuck SD med Jimmie i spetsen
Sänker en, sänker två, ja då springer nog resten -SD-kuriren
 Invandringens kostnader och Feministernas snippologi öppnar upp för talibaner och viktorianer – 

Ett av islamisternas främsta argument för att ta över Västvärlden är ju att vår kultur har förfallit.

De ”fittpysslande” feministerna krattar i själva verket manegen för talibanerna. En dag kommer kanske ett stort antal svenskar tycka att burka och niqab är att föredra framför kvinnor som i offentlighetens ljus leker med sina könsorgan.

Tack för det, feminister …" Mxp

Rubriker:
En japansk-kanadensisk miljöexpert David Suzuki blir illamående av invandringen till väst. Tredje världen berövas på de välutbildade och de som är företagsamma. 476
Nobelpriset i dubbelmoral 476

Tycker du om katter? Nu har många katter det svårt i kylan. Många fryser eller svälter ihjäl. Stöd Katthemmet i Stockholm genom att köpa deras Kattkalender för 2014.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar