fredag 13 december 2013

Statschefer ovärdiga sitt ämbete. Förföljelsen av politiskt inkorrekta 
”Vad är det för fel med er, som gör detta på en begravning? skriver Dean Skoreyko.

 ”Varför känner Cameron och Obama behov av att bete sig som idioter?.

Vad är det som händer? Varför beter sig världens ledare nu så här? Och vid en minnesstund?

Michelle Obama är "inte road", ex-kommunisten Thorning  har det riktigt festligt samtidigt som hon blir utskämd hemma i Danmark. Det var något fånigt och oseriöst över Svend Auken som känns igen hos Thorning. Det är ovärdigt, även om man inte är statschef. Det är vuxna barn, som tyvärr är statschefer.
När Invasionen Kommer från 1 jan 2014

Dörrarna är vidöppna från den 1 januari 2013

Rumäner står redan för 92% av alla Bankomatbedrägerier i London


Nigel Farage


”Extremvänstern ljuger och hycklar” - Debatt - Kristianstadsbladet
..Johanna Mikkelsen Strömstedt skriver inte själv ut sina politiska preferenser i insändaren. Efter lite efterforskningar kan jag fastsälla att Johanna har sin politiska hemvist i extremvänstern (Ung Vänster). Extremvänstern har gjort sig känd för att gärna klistra epitetet fascister på sina politiska motståndare.
Johanna ondgör sig över en skrivelse i partiets tidigare program som våra nuvarande program är uppbyggda på. ”Vi tror att en etniskt och kulturellt homogen nation har större förutsättningar för en fredlig utveckling än en mångkulturell heterogen statsbildning”
Verkligheten visar oss hela tiden att framför allt mångkulturella samhällen är instabila. De flesta flyktingar i världen kommer från just mångkulturella länder som fallit sönder i krig och elände. Vi sverigedemokrater har kommit fram till att det verkliga problemet ligger i mångkultur och inte etnicitet.
..
En röst på Sverigedemokraterna är en röst på ett kulturellt stabilt Sverige, det är en röst mot fascism från såväl vänster som höger. Läs hela artikeln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar