fredag 20 december 2013

Svenska folkets bästa vänner - Claes Elfsberg, Birgitta Ohlsson, Susanne Eberstein och Magdalena RibbingSent: Thursday, December 19, 2013 2:21 PM
Cc: den politiskt korrekta eliten som är för många att räkna upp här!!

Svenska journalisters uppträdande mot oliktänkande.

Claes Elfsberg,
Att hävda att du skötte ditt jobb som programledare på ett objektivt och korrekt sätt, vittnar om total brist på omdöme och självuppfattning. I såväl fördelningen av utrymmet som ditt sätt att formulera dig och ditt kroppsspråk, manifesterades din Politiskt Korrekta antipati visavi Mattias Karlsson övertydligt, obehagligt och oförskämt.

Du lär sannolikt med denna insats få behålla ditt jobb på SVT, under den tid du har kvar till pension. Vilket dock inte är liktydigt med att du, när facit föreligger om de mörka åren i svenska medier, ska ihågkommas som en hedervärd medarbetare av statstelevisionen. Det tror jag faktiskt att du redan nu är klar över, i de stunder då du är ensam med dig själv...

//Kenneth Sandberg
.......

Sent: Thursday, December 19, 2013 12:33 PM
Subject: Ang. Fw: Vidrigt av Claes Elfsberg..!

Tack för dina mail ( samma mail kom i åtminstone tio kopior)

För din upplysning vill jag berätta att det är mitt ansvar som programledare att se till att båda deltagarna får ungefär samma tid till sitt förfogande... och att båda får chansen att framföra sina bästa argument.
Karlsson från SD hade redan dragit samma argument två gånger. När han ville göra det en tredje gång avbröt jag honom av det enkla skälet att jag ville hinna med ytterligare en frågeställning. Detta är inget konstigt, och det brukar aldrig vara nåt problem med detta trots att vi varje vecka gör intervjuer och debatter med statsministern  och partiledare och politiker från alla läger.

mvh /Claes Elfsberg, som är en av Gramscivänsterns lärjungar
 Landsförrädare (till Birgitta Ohlsson, svar går till Sandorherold@hotmail.com)

Date: Thu, 19 Dec 2013 16:51:11 +0100
 From: automatsvar@regeringen.se
 To: statsradsberedningen.registrator@regeringskansliet.se
 Subject: landsförrädare (till Birgitta Ohlsson, svar går till sandorherold@hotmail.com)
 CC:
sandorherold@hotmail.com
Från: sandor herold
 
 Meddelande: I P-1 morgon den 18-12 sade du följande:

 "Vi har inte haft så många folkvalda rasister I Europas nationella parlament sedan 1940-talet. Det är allvar nu".

 Jag säger här följande: "Vi har aldrig haft så många folkförrädare någonsin i Sveriges riksdag  som vi har nu . Det är allvar nu."

 Nu kan du ta kontakt med SÄPO igen som du gjorde för ca tre år sedan och beklaga dig  över mina skriverier vilket resulterade att jag fick hembesök av dem. Något som jag tar som en merit och en utmärkelse.

Jag önskar dig allt ont år 2014. Du är inte värd något annat.

 Förresten vad är du för minister idag?

 Igår i radion så var du demokratiminister. Vissa dagar är du EU-minister och andra dagar   konsumentminister! ”
 
 Sandor Herold, politikerhatare

Fr. Snaphanen:

”Kvinnoförnedring eller dominansbeteende?
(År 2008 blev en nakenbild av Leonardi da Vinci nedtagen på en skola i Motala)

Riksdagens första vice talman Susanne Eberstein (S) har fått nog av bara bröst i riksdagen. 


Efter påtryckningar på förvaltningen har barockmålaren G E Schröders barbröstade Juno plockats ned från riksdagens gästmatsal. 


 Publicerad 19 december 2013 10.28 · Uppdaterad 19 december 2013 12.55
I 30 år hängde hon i riksdagens gästmatsal med sin blottade barm.
– Man måste ju tänka på de utländska gästerna, speciellt de från muslimska länder, förklarade den anonyme.

Men det var inte hänsynen till de utländska gästerna som till slut beseglade Junos öde.

– Jag tycker att det mer är en feministisk fråga. Det är tråkigt med en barbröstad kvinna när jag sitter på offentliga middagar med utländska gäster. Jag tycker det känns litet svårt att sitta där med män som tittar på oss kvinnor, förklarade Susanne Eberstein.”

Jag föredrar nog att skåda Juno före Eberstein på en officiell tillställning…Snaphanen, Sydsvenskan

Vett och etikett - Så firar du jul med hyfs OCH stil.
Svenska folket kan nu få en lektion i vad man skall prata om inför julen.

DN journalisten Magdalena Ribbing, 73, från det renrasiga Östermalm i Stockholm, är en annan skonsam tyrann som ger order förklädda som tips för julmiddag. Se henne på hattparad från år 2009.
  Förutom tyranni är hennes specialitet juveler, Stockholms prästerskap i ett nötskal. 

 ”Är det okej att säga ifrån till släktingar med exempelvis kvinnoförnedrande  eller smygrasistiska åsikter?
– Om rasistiska och odemokratiska åsikter dras upp ur gyttjan i ljuset, säger man hövligt "det där är inte okej för min del, du har fel" och då får man mothugg förstås av den som har denna uppfattning, varvid man motfrågar "vilka belägg har du för det? Statistik? Var har du hittat den informationen?"

– Och till slut kan man säga, om inget annat hjälper, ungefär "det är obegripligt att en tänkande människa kan inbilla sig att andra är sämre varelser bara för att de har en annan religion/kultur eller ett annat kön; hur korkad får man vara för att tro sådant?"
– Därefter är det förmodligen slut på julstämningen, men det är inte heller okej att någon-några får sitta och säga dessa enfaldiga dumheter utan att någon protesterar.” DN och Snaphanen
 Magdalena Ribbing är också en av Gramscivänsterns lärjungar.

 1700-tals  målning av Katarina den stora "ser ut som David Cameron som ”drag-queen”.

Jag vet inte om någon kommer ihåg Edith Cresson, som var minister i Mitterands regering:

"Engelsmännen är inte intresserade av kvinnor. Det är häpnadsväckande. Jag minns att jag strosade omkring i London och män på gatorna ser inte åt dig. I Paris, ser männen dig hela tiden ", sa hon och tillade misstanken att en av fyra engelsmän skulle vara gay.” Baltimoresun
Hon var dock mycket fransk. Efter ett år fick hon träda tillbaka på grund av nepotism och korruption. Snaphanen6 kommentarer:

 1. Claes Elfsberg har tydligt visat vilket svin han är. Det är inte för att vara rättvis med tiden som han fräste åt Karlsson: "kom ihåg att du är gäst här, det är jag som bestämmer" vad som ska tas upp.

  Då handlade det om något som aldrig någonsin i Sveriges historia hänt tidigare, att ett parti blir jagat av kriminella och som styrs av Expressen, som dessutom hänger ut vanligt folk, med obekväma åsikter.

  Det ska vi aldrig glömma, (TV-ombudsman )Claes Elfsberg!

  Sedan är det sorgligt att Sveriges kvinnor ska förlora sin heder och ära på grund av att feminismen har anpassat sig till islam. Jag vill ha tillbaka 50-talets kvinnoideal istället. Då var det självklart att kvinnor ansågs vara värda att hålla artig ton till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi måste visa med röstsedeln nästa år hur vi vill ha det i
   Sverige.

   Heima

   Radera
  2. Det kommer inte på långa vägar att räcka med valsedeln för att få tillbaka ett anständigt Sverige värdigt nog att lämna över till barn och kommande generationer att förvalta. Jag skall 2014 dra ner min privatkonsumtion till absolut minimum. Hyra, el, mat, försäkringar bla kommer man inte undan men allt annat som man inte behöver för att leva skall obönhörligen strykas. Jag vill inte vara med konsumtionsmässigt längre att hålla Lands och Folkförrädarna under under armarna och deras fula tryne ovanför vattenytan. Svenska Folket har ingen makt politiskt mer än på valdagen men VI har vår konsumentmakt och är det något som svider hos ALLA så är det när pengarna sinar.

   Radera
 2. Läs gärna om Elfsbergs perversiteter på skvalleravdelningen på forumet Flashback. Där går han under epitetet Bajs-Elvis. Fy fan, vilket äckel!

  SvaraRadera
 3. https://www.flashback.org/t418087

  1. Är Claes E den s. k. "TV-mannen" som kladdat på en massa kvinnliga kollegor. Svar: ja, nästan säkert.

  2. Är Claes E den s. k. "Bajs-Elvis" som "kladdat" på andra sätt i glädjeflickos sällskap? Svar: enligt ryktet, men bevis saknas.

  Ursprungligen postat av Bofredrik

  Jag minns en bekant som sa sig ha arbetat i en porrbutik i city och haft CE som kund där han främst efterfrågade tidningar med väldigt unga flickor i.

  SvaraRadera
 4. De fyra personer som visades på foto är inte mina favoriter någon av dem!
  De är gräsliga /samhällsfarliga /perversa var och en på sitt sätt.

  SvaraRadera