lördag 28 december 2013

Sveriges marsch mot utplånande.

Bruce Bawer är en amerikansk författare, bosatt i Norge och skriver i en artikel från Snaphanen följande:

Sverige är självförstörande , och fler och fler människor skriver om det - men , med mycket få undantag , fortfarande inte i de traditionella svenska medierna , där förnekande fortfarande härskar. Ja, det gäller till och med observatörer utomlands ( framför allt i grannlandet Danmark och Norge , där eliten fortfarande ser sin större granne som en mångkulturell förebild samtidigt som många , kanske de flesta, vanliga hushåll ser det som ett varnande exempel ) slår larm om konsekvenserna av svensk invandringspolitik , arbetar Sveriges egen massmedia - och resten av dess kulturella etablissemang - övertid för att tysta sanningssägare och hålla pöbeln borta från att öppet ifrågasätta klokheten hos de som vet bättre [ .. ] .

Samtidigt som jag skriver detta fortsätter de varnande essäerna att komma . Ett exempel : ”Sveriges kurs mot botten ", en stärkande uppriktig artikel, som fanns den 4 december på webbplatsen för Jyllands -Posten , Danmarks största dagstidning . Författaren , Morten Uhrskov Jensen, skräder inte orden . Hans inledande mening : " Sverige har beslutat sig för att bryta ihop.  Sveriges invandringspolitik är inte av denna världen och konsekvenserna uteblir inte heller.” 

Jensen fortsatte med att beskriva den stadiga försämringen i kvaliteten på utbildningen i svenska grundskolor under det senaste decenniet eller så som beskrivs i en nyligen genomförd studie PISA, samt att koppla den nedgången till vad Jensen rent ut kallar landets "galna invandringspolitik."

Sverige , varnade Jensen , "kommer att få betala ett mycket högt pris för sina experiment med att tillåta alltför stora invandring från dysfunktionella stater ”.  Han lade särskilt skulden på media , noterade att i en artikel om PISA- studien , valde Aftonbladet , Sveriges största tidning  ( och , som han uttryckte det  " det officiella Sveriges språkrör " ), att ignorera den verkliga orsaken till skolkrisen och att låtsas att det som är fel är  "nedgången i jämställdhet i skolan", som i sin tur är ett resultat av  "fritt skolval" . Jensen reagerade på detta genomskinliga struntprat och kommenterade: "Man vet inte om man ska skratta eller gråta."

Fem dagar senare, erbjöd Jyllands-Posten erbjöd en annan bister rapport , här med titeln " Ett land av Spöken och Skuggor (Ghosts and Shadows) . " I den rapporten berättade den  danske författaren Mikael Javling om  återverkningarna av en nyligen reklam för en bok i tidningen Dagens Nyheter . [...] Läs mer Snaphanen, Frontpage  
 
Mer av Bruce Bawer:
Jaglandrapporten skall förvandla Europa

Böcker av Bruce Bawer
 

2 kommentarer:

 1. Jag har försökt och försökt men det går inte att få med svenska folket till att protestera /demonstrera mot massinvandring /islamisering av vårt fosterland.
  Jag begriper inte vad det är för fel på människor som säger sig vara etniska svenskar och som bor /lever i landet.
  De etniska svenskar som har ett klart tänkande flyttar från Sverige och det anser jag är fel för Sverige är verkligen värt att rädda.
  Vi har valår nu 2014 och det ska bli intressant att ställa 7-klöverns politiker mot väggen om de överhuvudtaget vågar visa sig hur ska de kunna försvara sin förda politik?
  Samt höra vad SD har för ess i skjortärmen för att få så många sympatisörer som möjligt.

  SvaraRadera
 2. Invandringsförespråkarna har ju alla inom media på sin sida som av någon konstig anledning vill byta ut svenska folket. Ingen vågar öppna munnen och säga att NU RÄCKER DET med invandring.
  Jag har fått uppleva det på nära håll men kan inte förstå varför vi svenskar skall bytas ut mot människor med andra språk, kulturer och religion.

  Då skriks det att man är RASIST.
  Heima

  SvaraRadera