onsdag 15 januari 2014

EU-ledare stöder en europeisk världsregering


 10 januari 2014

 Vivane Reding, vice ordförande för Europeiska kommissionen och den kommissionär som suttit längst i Bryssel, förespråkar för att en "verklig politisk union" sättas på dagordningen inför EU-val i vår.
Vi måste bygga ett Europas förenta stater med kommissionen som regeringen och två kammare - Europaparlamentet och en" senat "i medlemsstaterna," säger Ms Reding. Många i EU och liknande institutioner delar hennes vision. Visionen skulle förvandla EU till en "superstat" och skulle förvisa enskilda nationella regeringar och parlament till en mindre roll. Ms Redings vision håller Europeiska kommissionen för suveränt över regeringar, och individuell suveränitet skulle vara ett minne blott.”
 
UKIP, Storbritannien Independence Party, ett "tea-party" som politisk grupp i England, har fått en enorm framgång under de senaste två åren som britternas förespråkare för invandrare från den tredje världen då de strömmade in i deras land. Nigel Farage är deras numera berömde ledare. Han gjorde ett uttalande från UKIP och säger att Ms Reding har avslöjat det verkliga valet för brittiska väljare att ta ställning till i sina vallokaler.

"För makthavare i Bryssel, är att detta det enda valet som de erbjuder, ingen reform, bara ett " Europas förenta stater. " 

Den 22 maj ska det brittiska folket fråga sig själva om de vill ha det, och rösta därefter," sade UKIP ledare Nigel Farage. "Jag är säker på att folk kommer att säga nej till denna centrala fanatism."

Europeiska kommissionens ordförande, José Manuel Barroso, sade att EU skulle använda minnet av oroligheterna i första världskriget för att varna för den längtan efter euroskepticism, högerextrema rörelser och populistiska anti-Euro rörelser. Han sade att lutar det åt dessa separatiströrelser kan detta leda till krig i Europa igen.

Jose Manuel Barroso 1976 - Maoist studentledare
 "Ingen annan politisk konstruktion har hittills visat sig vara ett bättre sätt att organisera livet för att minska på barbari i den här världen.Vi måste bygga ett Europas förenta stater med kommissionen som regeringen och två kammare - Europaparlamentet och en" senat "i medlemsstaterna," säger Ms Reding. Visionen skulle förvandla EU till en "superstat" och skulle förvisa enskilda nationella regeringar och parlaments till en mindre roll. Ms Reding vision håller Europeiska kommissionen suveränt över regeringar, och individuell suveränitet skulle vara ett minne blott.”

Brittiska tidningar reagerade kraftigt mot Ms Reding s federalistiska böjelser. De säger att hon har ambitioner att bli ordförande för Europeiska kommissionen och hon ser helt enkelt sig själv som chef för denna nya union.

Euroområdet finanskrisen, tillsammans med Europas invandrarelände, förorsakar att nationer ifrågasätter hur de gynnas av ett mer sammansvetsat Europa.” Läs mer Nya politiken, Blacklisted news . Ec Europa 

EU – Socialistisk önskan om en superstat, central regering, Högsta domstol
Nationernas bevarande – Margaret Thatcher
FJORDMAN

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar