onsdag 1 januari 2014

Europas räddning - Geert Wilders och Marine le Pen?Fr. Snaphanen:
”Geert Wilders tal I Turin den 15 december 2013 med en särskild hälsning till den svenska “hippien” Malmström.

Mina damer och herrar, jag får ofta frågan om jag har några svar på problemet och vad de skulle kunna vara. Tja, jag har verkligen några svar. Här är tio saker som vi skulle behöva göra för att stoppa islamiseringen av väst:

1.Stoppa kulturrelativism. Vi behöver en paragraf i våra grundlagar som fastställer att vi har en judisk-kristen och humanism kultur.
2.Sluta låtsas att Islam är en religion. Islam är en totalitär ideologi. Med andra ord, så kan rätten till religionsfrihet inte appliceras på islam.
3.Stoppa massinvandring av människor från muslimska länder. Vi måste sluta al-Hijra.
4.Uppmuntra frivillig repatriering
5.Utvisa kriminella utlänningar och kriminella med dubbelt medborgarskap, efter avnationalisering, och skicka tillbaka dem till sina arabiska länder. Likaså utvisa alla som hetsar till en "våldsam jihad".
6.Vi behöver ett europeiskt första tillägg för att stärka yttrandefriheten.
7. Låt varje medlem av en icke-västerländsk minoritet skriva under ett juridiskt bindande avtal för assimilering.
8.Vi behöver ett bindande löfte om trohet i alla västländer.
9. Stoppa byggandet av nya moskéer. Så länge inga kyrkor eller synagogor får byggas i länder som Saudi-Arabien kommer vi inte att tillåta ytterligare en ny moské i våra västländer. Stäng alla moskéer där uppmaningar till våld äger rum. Stäng alla islamiska skolor, för de är fascistiska institutioner och små barn skall inte utbildas i en ideologi av hat och våld. ISLAM djävul i Guds namn: Kapitel tjugoett "UNDERVISNING av ISLAM FÖR BARN ÄR BARNMISSHANDEL"
10. Bort med de nuvarande svaga ledarna. Vi har förmånen att leva i en demokrati. Låt oss använda detta privilegium och byta ut ynkryggar mot hjältar. Vi behöver fler Churchills och mindre Chamberlains.

Kort sagt, vi måste på offensiven och börja kämpa emot. Vi får inte längre tillåta oss att sitta kvar i våra fåtöljer och bli trampade på. Om de bombarderar oss med sharia, ska vi bombardera dem tillbaka med våra mänskliga rättigheter .... "Geert Wilders tal, Snaphanen


”40 miljoner kronor till Cecilia Malmström

Cecilia Malmströms samlade ersättning efter fem år som EU-kommissionär motsvarar i Sverige en ersättning på över 40 miljoner kronor före skatt. "Det är förmodligen inte rimliga villkor i tider av kris", säger Cecilia Malmström till di.se.
  I februari 2010 tillträdde Cecilia Malmström som EU-kommissionär för inrikesfrågor. Bland annat ansvarar hon för asyl- och migrationsfrågor samt EU:s arbete mot den organiserade brottsligheten. Läs mer
 Mer om Cecilia Malmström,:

Saxo Banks Jakobsen: Europa på väg mot totalitarism


Europa går ifrån en marknadsbaserad ekonomisk modell och är på väg mot totalitarism enl. sovjetisk modell, säger Steen Jakobsen, chefsekonom danska Saxo Bank.
I en rapport som erhållits genom CNBC, ger Jakobsen en serie extrema prognoser, inklusive noll tillväxt för USA och en djupdykning i oljepriset nästa år.
När det gäller Europa pendlande mot kommunismen, säger Jakobsen att euroområdet kommer att fortsätta att lida av ekonomisk stagnation.

Som ett resultat, kommer Europeiska kommissionen att verka för en förmögenhetsskatt dem med besparingar på mer än $ 100.000, förutspår han.

Denna intressanta nyhet dök upp på webbplatsen moneynews.com tidigt fredagen den 20 december.Moneynews


”Marine Le Pen om integration och asylrätt
Strax före jul gästade Marine Le Pen det politiska intervjuprogrammet “C Politique”. Hela programmet är en timme långt, och i mina ögon mycket intressant, men jag inleder med att presentera två delar av det; dels några minuter om partiet och dess framtid, sedan en diskussion kring invandring, asyl och integration. Som vanligt kan det mesta appliceras direkt på Sverige, bland annat diskussionen kring PISA-rapporten och utanförskapsområden. Det är intressant att man utan omsvep kopplar både PISA och problemområden till invandringen, trots att det i Sverige anses handla om friskolereform och fritidsgårdar.” Tobbes Medieblogg4 kommentarer:

 1. Wilders är på rätt spår, men han är ändå inte konsekvent. Varför föreslår han inte att moskéerna ska rivas när han ändå inte ser islam som religion?

  Dessa moskéer fungerar som militära sambandscentraler, för det gör de överallt annars i världen, eller tycker han att det blir mer spännande om de får finnas kvar?

  "2.Sluta låtsas att Islam är en religion. Islam är en totalitär ideologi. Med andra ord, så kan rätten till religionsfrihet inte appliceras på islam."

  "9. Stoppa byggandet av nya moskéer...."

  Riv skiten istället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wilders säger: "Stäng alla moskéer där uppmaningar till våld äger rum."
   I alla moskéer predikas islam. Islam uppmanar till våld.
   Alltså säger han att alla moskéer ska stängas.
   Att riva dem är kapitalförstöring, de kan lätt byggas om till idrottshallar eller liknande.

   Radera
 2. Wilders säger: "Stäng alla moskéer där uppmaningar till våld äger rum."
  I alla moskéer predikas islam. Islam uppmanar till våld.
  Alltså säger han att alla moskéer ska stängas.
  Att riva dem är kapitalförstöring, de kan lätt byggas om till idrottshallar eller liknande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tomma lokaler som kan byggas om finns det redan mer än väl av i detta land. Framöver kommer det att finnas ett stort antal kyrkor som inte kommer att behövas eller som församlingarna inte har råd att värma upp och underhålla pga att fler och fler lämnar kyrkan. På lite sikt kommer enbart de mest populära kyrkorna att ha ekonomi till fortsatt drift. Är det något som skall bevaras och som eventuellt kan finansieras med skattemedel så är det sådant som tillhör det Svenska kulturarvet. Muslimerna SKALL och får SJÄLVA bekosta rivning och sanering av sina kamelstallar/krigsledningcentraler.

   Radera