torsdag 23 januari 2014

Folkpartisten och EU-parlamentarikern Olle Schmidt har synpunkter på Sandor Herolds brevFolkpartisten Olle Schmidt erhöll brev från Sandor Herold om socialdemokraten Stjernkvist som är stolt över att tvinga kommuner att ta emot flyktingar. Så här svarar Schmidt:
 
From: olle.schmidt@europarl.europa.eu
To: sandberg.kenneth@bredband.net; sandorherold@hotmail.com
Subject: Re: stolthet! för vad?
Date: Wed, 22 Jan 2014 22:34:03 +0000
Hej,

Varför dessa ständiga personliga förolämpningar? Uppenbarligen kan Du inte skriva en läsvärd och anständig text. Jag trodde vi var överens, när vi sågs i juni förra året, om att Du skulle försöka skärpa Dig i Dina texter framgent.

Genom Ditt sätt uttrycka Dig blir Din text nästintill omöjlig att läsa. Vill Du ha någon möjlighet att påverka skulle Du tänka på det. Men Ditt huvudsyfte kanske bara är att stapla otidigheter på varandra?

Hälsn, Olle Schmidt

PS Såvitt jag minns har Kenneth Sandberg själv varit etablerad politiker, varför Dina okvädningsord om politiker drabbar honom med full kraft. DS
Skickat från min iPad

Till: Olle.schmidt@europarl.europa.eu
Från: Sandor Herold
Till Olle Schmidt, s.k EU-parlamentariker

Min text är inte alls omöjlig att läsa, långt ifrån, det bevisar alla de positiva reaktioner jag fått. Lars Stjernkvist och liknande får nog mail skrivna på det sätt som de har gjort sig förtjänta av. Politiker som tydligen ser som sin främsta politiska uppgift att värna om andra länders medborgares väl och ve och samtidigt göra detta på sina egna landsmäns bekostnad så till den milda grad att man tydligen numera som svensk skall förbereda sig på att ur egen ficka få betala livsuppehållande operationer samtidigt som s.k papperslösa som inte ens har rätt att vistas i landet har rätt till bl.a sjukvård.
Att Stjernkvist känner stolthet när han skall fixa fram boenden till asylanter samtidigt som våra egna unga inte kan flytta hemifrån p g a bristen på detsamma säger väl en hel del om honom.
Politiker som lägger en sådan försörjningsbörda  på sina egna av den storleken som invandringen till Sverige idag utgör och som drabbar de egna på allehanda vidriga sätt såsom rån, misshandel, våldtäkter och t om mord kan knappast förvänta sig trevliga brev, förståelse, vördnad, beröm eller applåder och hejarop.
Exempel på hur det har gått vissa icke helt omtyckta är ju t.ex Cseausescu, Kadaffi, Saddam Hussein och Quisling(ber om överseende om den förstnämndas namn är felstavat).
De här fyra hade nog varit j-igt glada om de bara hade fått  mail i ungefär samma stil som det Stjernkvist har fått.

Sedan undanber jag dig att nämna Kenneth Sandbergs namn i sammanhang som innefattar svenska förrädarpolitiker. Jag har känt Kenneth i över 15 år och han är den person inom svensk politik som jag respekterar mest och jag är inte ett dugg rädd för att han känner sig träffad av okvädningsord från min sida.
Han har tack vare sin känsla för Sverige och den svenska kulturen och för sitt lands framtid fått betala ett högt pris. Samtidigt har både du och Stjernkvist och andra bara tjänat storkovan på att genomföra en politik som innebär social och ekonomisk samt kulturell katastrof för landet.

Sandor Herold, Malmö
Ullenhag provocerad
 "Det är provocerande med kommuner som tar ett väldigt litet ansvar, trots att man finns i en bra arbetsmarknadsregion. Där har vi den stora utmaningen, säger Erik Ullenhag, och nämner Danderyd, Tyresö, Vellinge och Kungsbacka."

Den som är bevandrad i svenskt nyspråk känner sedan länge till att "ansvar" betyder flyktingar och "utmaning" problem. Sällan har det väl varit tydligare att volymer har blivit ett självändamål, då någon till och med kan bli provocerad av att en kommun tar emot färre än någon annan. Gissningsvis blir ganska många människor provocerade av Erik Ullenhags gärningar, inte minst i de kommuner som på olika sätt skall tvingas till inflöde."Tobbes
Artikel från oktober 2012

”Högkonjuktur i floskelindustrin men snart kommer kraschen
Sven R. Larson om ett samhällsexperiment vid ruinens brant
I Ekots lördagsintervju slet integrationsminister Erik Ullenhag hårt för att försvara västvärldens mest bisarra invandringspolitik. Han bombarderade etern med de vanliga flosklerna, exempelvis att var tredje läkare är född i utlandet. (Inte så konstigt – det är ju snart sagt omöjligt för svenska ungdomar att komma in på läkarutbildningen idag.) Han fortsatte med att tappert försvara etableringsreformen vars enda egentliga innehåll är ännu fler skattebetalda program med politiskt påhittad sysselsättning.

Därefter bättrade han på det traditionella budskapet att ”600 000 utrikes födda går till jobbet varje dag” till ”719 000 utrikes födda.”
 

 Med denna statistiska magdans gav sig Ullenhag sedan ut på en våghalsig tågresa rakt ut i de empiriska våtmarkerna. Till sist hamnade han, som man kan förvänta sig, vid integrationspolitikens slutstation.
Bostadsbristen.”  Hela artikeln på Fria Tider


2 kommentarer:

 1. Om svinpälsen Olle Schmidt hade lagt sina PK glasögon hade kanske även han lyckats läsa Sandors lysande texter. Men jag tvivlar starkt för det finns ytterst få politiker inom 7 Klöverhögen som tillhör de skarpaste knivarna i lådan. De har begåvats med en väloljad stor trut och utan denna hade de framstått som än större nollor än de gör idag. Hans K Nilsson.

  SvaraRadera
 2. Ja när man läser Ullenhags floskler förstår man varför Folkpartiet
  ständigt går nedåt - är hela partiet så fruktansvärt obegåvat att
  de inte förstår vad som händer med Sverige??

  Jag ser fram emot valet och hoppas att de flesta svenskar röstar
  på ett Sverigevänligt parti eftersom jag faktiskt tror att svenskarna - de riktiga - har börjat få upp ögonen för vad som händer i Sverige t.ex. alla mord och våldtäkter. Jag är så pass gammal att jag VET att Sverige var bättre förr innan den katastrofala INVANDRINGEN.
  Heima

  SvaraRadera