måndag 27 januari 2014

Om pensioner, journalister, Carl Bildt m.m.”Varför är det så tyst om att hälften av alla kvinnliga pensionärer får ut 8 papp eller mindre varje månad. När skriker vi högt?" 

Fast. Riksdagsledamöterna föreslås få ersättning för resor även mellan fritidshus och riksdag.Carina-Fina

Anitra Steen, socialdemokrat gift med Göran Persson

 

Mellan 1999 och 2009 var hon verkställande direktör för Systembolaget AB. Den  4 september 2008 meddelade Steen att hon i maj 2009 tänkte sluta som VD för systembolaget AB. Hon fyllde då 60 år och gick i pension. Hon fick en pension på 1,2 miljoner kronor om året till sin död. Wikipedia

 Göran Persson och Anitra Steen har numera bytt torpet mot ett gods

 
” Det är ju allmänt känt att de som omhuldar massinvandringen naturligtvis inte vill betala priset för den. Det ska pöbeln göra. Fan om du försvarar din framtid tycks de säga. Det är naturligtvis ni som motsätter er mångkulturen, ni rasister, som ska få betala priset i form av förlorade kvinnor! Vad kan vara mer naturligt?

Regeringen är de största socialbidragstagarna genom tiderna. En regeringslön är nämligen en form av socialbidrag - i Sverige. Inte bryr jag mig om ifall samhällseliten vill att deras kvinnor ska bli horor, men jag vill inte att mina ska betala priset för deras politik! Vad kan vara mer naturligt? Det är inte jag som arbetar för det ju. Tror du att de håller med? Läs mer

”För ensamhushåll kan ÄFS – kontantbelopp plus betald hyra – motsvara 11.000 kronor skattefritt. Det blir mer än vad många svenska pensionärer får ut efter skatt.”

Göran Persson:

Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år, när de som går i pension ser vad vi gjort. ” Läs mer

Snaphanen – Julia Caesar: De gudarna vill förgöra
”Ensam i dagrummet med 52 kroniskt sjuka
Jag betraktar dagens svenska media och kastas tillbaka i tiden. Sista sommarlovet i gymnasiet. Jag har fått ett vikariat som skötare på ett stort mentalsjukhus. Avdelningen där jag ska arbeta är slutförvaring för 52 kroniker. När jag kommer går hela den ordinarie personalen på fikarast. Jag är arton år och ensam i dagrummet med 52 svårt psykiskt sjuka patienter. De kretsar kring nykomlingen i allt snävare cirklar. Vill titta, vill känna. Det här är människor som sedan årtionden lever inneslutna i sina psykotiska föreställningsvärldar, ohjälpligt och utan kontakt med verkligheten. De är bortom hopp. Bortom kommunikation.

Vad som helst kan hända, all normalitet är upphävd
Allt oftare får jag samma känsla inför media, den närgånget kretsande dårhuskänslan av hot och smygande galenskap. Förnimmelsen av att allt förnuft har upphört att existera, alla fördämningar har brustit. Jag försöker sätta fingret på vad det var som var så skrämmande då, på det stora mentalsjukhuset, och som är lika skrämmande nu. Det är oberäkneligheten.
Insikten att vad som helst kan hända, för all normalitet är upphävd, all anständighet har upphört, det finns inga referensramar som sätter gränser. Allting driver med vindarna, markkontakt noll. Det är bortom hopp. Bortom kommunikation. Media har en enorm makt – men tar inget ansvar för hur de använder den. Svenska journalister är en skenande hjord utan kontroll och ansvar för vad och vilka de trampar till döds under klövarna.”Läs hela Julia Caesar
Sveriges journalistiska elit (affe)Att han bara orkar Niklas Orrenius

Alla har vi träffat på skitpratare i livet, såna där som utan tvekan sänker sig hur lågt som helst under anständighetens gräns, att allt man ser är en liten tofs av den illasinnade kalufsen. De här personerna går igång på att förtala och förgöra sina noga utsedda offer.

 … Jag minns skitpratarna ända från lågstadiet upp till gymnasiet och sen på arbetsplatsen. Skitpratarna har en kraft och infernalisk förmåga att få grupper att häpet stanna upp, och var och en i gruppen att indignerat utropa -Nääää - är det sant?!? Gjorde han/hon?!? På riktigt?!? Fy-fanken vilken gris!! Huuur kunde hon/han!?! 

.. Fast en dag börjar den flockande massan att tröttna, orkar inte höra mer dynga, återgår till vad de nu höll på med i sina liv. Åtminstone de mentalt friska. Ett och annat lättlett kryp kommer alltid att lydigt stå kvar och vara syret i luften för såna som Niklas Orrenius. Soldatmamma

 

 Läs: Jan-Olof Rönn - Utan media kan du inte starta ett krig

Hur mycket kostar Carl Bildt?

”Ryssland är ett av våra grannländer, på andra sidan Östersjön. Det är dessutom ett stort land, med ekonomisk och militär makt.

Ryssland har av tradition uppfattats som ett potentiellt hot mot Sverige. Många svenskar har – eller har intill nyligen haft – en rädsla för en rysk invasion. Det är i varje fall ett scenario som vårt militära försvar varit inriktat på att kunna möta.

Innan vi satsar miljarder på militärflyg och stridsvagnar, borde vi inte vinnlägga oss om bästa möjliga relationer med Ryssland?   Eller åtminstone avstå från onödiga nålstick och provokationer?!

Det är här som vår utrikesminister, Carl Bildt, kommer in i bilden.

Som regelbunden tittare på TV-kanalen Russia Today har jag kunnat notera att Bildt väckt tillräckligt mycket av irritation från rysk sida för att man där skulle sända ett mycket giftigt inslag om Sverige, raljerande om att Bildt ännu inte tycks riktigt ha kommit över det svenska nederlaget vid Poltava 1709” Carl Bildt är bara för mycket.

 Hittade en sida med lite olika uttalanden av Carl Bildt
"Kvar står Carl Bildt, moderat classic, med affärsintressen i snart sagt varje stridszon i världen, och halvljuger för att klara ytterligare ett graverande uppslag i Expressen. Maktarrogans är den enda gest han har kvar, ständigt uppdaterad på hans barnsliga blogg." PM NilssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar