onsdag 29 januari 2014

Politiskt korrekt från sjuklövern - FrankfurtskolanFrankfurtskolans kulturmarxistiska agenda
1.                                Skapandet av rasismbrott
2.                                Ständig förändring för att skapa förvirring
3.                                Undervisningen av sex och homosexualitet för barn
4.                                Urholkning av skolans och lärarnas auktoritet
5.                                Enorm invandring för att förstöra identitet
6.                                Främjandet av överdrivet drickande
7.                                Tömning av kyrkor
8.                               Ett opålitligt rättssystem med fördomar mot brottsoffer
9.                                Beroendet av staten eller statliga förmåner
10.                             Uppmuntra nedbrytandet av familjen

En av Frankfurtskolans kärnidéer är att äga makten över det talade språket. Genom att målmedvetet påverka samhället med ordkonstruktioner anpassas debatten till den egna önskade politiska inriktningen. Som exempel nämns ofta de män från 16 år upp till cirka 35 år som klassas som Ensamkommande flyktingbarn.

 

Trots att det i huvudsak rör sig om vuxna män med så goda ekonomiska förhållanden att de har råd att betala människosmugglare stora summor för att komma till Sverige visar ordkonstruktionen tydligt att den psykologiska påverkan som makten över språket har är viktig för den politiska agendan. Ensamkommande anspelar på någon som är alldeles ensam och därmed utelämnad åt sitt öde, flykting anger att någon flyr för sitt liv och slutleden barn är extra känslomässigt och förstärker de två första delarna av begreppet. Läs mer på Motpol och Mxp

Läs också: 

Så styrs opinionsbildningen
Förekommer det en styrd propaganda för invandring?
 Svar: ja, och den ser ut på det sätt som boken beskriver,

2 kommentarer:

 1. Om man ägnar en timme åt nedanstående föreläsning så får man en inblick i hur psykologisk krigföring utföres. Och hur man på alla plan underminerar ett samhälles fundament.

  * Demoralisering

  * Destabilisering

  * Kris

  * Normalisering

  En mycket intressant föreläsning. Rekommenderas varmt!

  The Art of Subversion and Demoralization - Yuri Bezminov [Ex-KGB Agent]
  http://www.youtube.com/watch?v=rNXmjhHZaY8
  (Om länken inte fungerar googla Yuri Bezminov.)


  Vad är då drivkrafterna för att med manisk besatthet förändra Norden och hela Väst till oigenkännlighet?

  Det som är fascinerande är den totala enigheten om massinvandringens välsingelse från AFA, RF, EXPO, Fackföreningsrörelsen, Näringslivet, Kyrkan, V, Mp, S, C, Fp, KD till M och samtlig MSM med undantag för de Sverigevänliga. Det liknar den taktfasta årliga Segerparaden på Röda Torget, förutom att den pågår dygnet runt varje dag.

  EN RADIKAL SAMHÄLLSOMVANDLING MED OLIKA MOTIV MEN MED ENIGHET OM MEDLEN
  Anarkisterna vill krossa samhället. Vänstern vill göra revolution och krossa kapitalismen. Socialdemokraterna vill säkra röster. Nyliberalerna och "högern" vill avskaffa välfärdsstaten. Vad har dessa krafter gemensamt? Strävan efter makt genom massinvandring och hatet mot den k o n s e r v a t i v a kraften SD som kan sätta käppar i hjulet för ovanståendes radikala förändringsambitioner.

  En Hypotes - Massinvandring som Politiskt Vapen.

  Vänstern har ju invandring som metod för att säkra röster, då den är beroende av existensen av en bidragsförsörjd underklass.

  NYLIBERALERNAS och "HÖGERNS" STRATEGISKA MÅL
  Och om någon vill förändra Sverige i grunden från välfärdsstat till ett mer amerikanskt samhälle, så stöter det på patrull omgående. Välfärdsstaten är en del av svenskens själ och har ett massivt folkligt stöd.

  Det är därför en omöjlig politisk strategi att argumentera för sänkta bidrag och minimilöner. Argument kan inte krossa stödet för välfärdsstaten och bana väg för privata alternativ och större lönespridning. Det krävs en annan taktik.

  "HÖGERNS" TAKTIK
  Genom att använda kampsportstekniken att förstärka motståndarens rörelse framåt istället för att bromsa den, så åstadkommer man en överbelastning av välfärdsstaten genom ökad massinvandring.

  Genom att anamma vänsterns invandringspolitik och retorik om solidaritet och allas lika värde, så görs vänstern försvarslös. Invandring av bidragsförsörjda blir då för vänstern ett tveeggat svärd, då den också kan fungera som högerns murbräcka rakt in välfärdsstatens borg.

  Med nuvarande fördubbling av invandringen jämfört med vänsterns så nås högerns mål snabbare. Det är också viktigt att invandrarna inte kommer i jobb för att maximera överbelastningseffekten av välfärdsstaten. Därför är svårintegrerade grupper värdefulla.

  Vänstern har ett standardargument mot högerns politik - att göra invandringspolitiken humanare. Dvs större - alltid större invandring! Verkligheten sköter det taktiska grovjobbet i tysthet, kommun efter kommun börjar redan nu gå på knäna pga ökande kostnader för försörjningsstöd. Drastiska åtgärder kommer att bli nödvändiga.

  Hur kommer detta att sluta? Kan välfärdsstaten återupplivas efteråt? Knappast då splittringen i samhället mellan olika grupper blir total! Högern och nyliberalerna i det blå hörnet vinner på knockout.


  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 2. Man kan lägga till en punkt i artikeln om Frankfurtskolan och det är "kulturell terror", vilket vi idag ser i överflöd i vårt land där all kultur ska förstöras.
  En gång i tiden var Ungern den första Sovjetstaten och Georg Lukas satt som folkkommissarie där, och det var ungrarna som fick smaka på den kulturella terrorn som endast var till för att få ungrarna att tappa fotfästet i den ungerska myllan.
  På samma sätt försöker man här i Sverige med att blanda ihop svenskt och utländskt till en enda soppa, och nationaldagen ska firas med negerdans och hiphop så att utlänningarna, som kallas de nya svenskarna ska känna igen sig.
  Kulturell terror är djävulsk!
  Här är den tongivande personen för det, som också var tongivande för Frankfurtskolan:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Georg_Luk%C3%A1cs

  SvaraRadera