tisdag 28 januari 2014

SD:s kandidater inför EU-valet och Centerns förlorade hederSverigedemokraternas kandidater i EU-valet
 Toppkandidaten Kristina Winberg kommenterar:
– Jag känner mig oerhört glad och hedrad över att ha blivit toppkandidat för SD i valet till
Europaparlamentet. Detta är ett viktigt val och min huvuduppgift blir att väcka intresse för valet bland fler sverigevänner. Jag vet att många delar min oro över att allt mer beslutanderätt flyttas över till EU och att utvecklingen mot mer federalism fortsätter. Jag kommer att arbeta stenhårt för att Sverige ska befrias från EU:s överstatliga struktur samtidigt som vi stannar inom den inre marknaden.
Andranamnet Peter "Nalle" Lundgren kommenterar:
– Jag ser fram emot valrörelsen. Jag tänker prata mycket om jobben, hur EU påverkar lönebildningen och arbetsrätten. Med min långa bakgrund i åkerinäringen har jag på nära håll kunnat se hur EU påverkat. Svenska folket förtjänar representanter i Bryssel som vägrar tillåta att EU bidrar till lönedumpning och slår ned på den svenska modellen på arbetsmarknaden.
 …
Jag kommer att arbeta stenhårt för att Sverige ska befrias från EU:s överstatliga struktur samtidigt som vi stannar inom den inre marknaden, säger sötisen på bilden ovan, men vad Sverige behöver är protektionism och förstatligat bankväsende istället för en fortsättning på samma skit som hittills lett Sverige bakåt, bakåt, bakåt... Läs mer

Läs:

”Centern slussar skattepengar till närstående bolag.
Riksdagsledamoten Per Åsling har fått staten att satsa pengar i företag som han själv varit med och grundat. 
 
”Om du lyfter på det här locket dyker Åsling upp överallt. Det är riktigt kladdigt”, säger en källa till Dagens Industri.
Riksdagsledamoten och Centerpartiets ekonomisk-politiska talesperson Per Åsling har genom det statliga riskkapitalbolaget Inlandsinnovation varit drivande bakom regeringens investering på två miljarder kronor i statligt riskkapital till inre Norrland. Åsling har också medverkat till att slussa pengar till bolag som han varit med och grundat och som ägs och drivs av personer med nära koppling till honom. Det visar en granskning Dagens Industri har gjort.
…Inlandsinnovation drivs idag av Maud Olofssons (C) tidigare statssekreterare Leif Zetterberg (C) och skulle enligt Åsling skapa 10 000 nya företag. Hur många nya företag det har blivit är oklart.” Dagens Arena och Dagens industriFr. Snaphanen:
Bondeförbundet anno 1933Centern.f.d.Bondeförbundet den 20 januari 2014, 3,2 % 
Mer om Centern  

Fr. Snaphanen:
”Ibland är det långt från Danmark till Sverige«
I Sverige tycks politiker och det intellektuella etablissemanget oavbrutet tala om feminism – och nästan ingenting om invandringen och dess glädjeämnen och problem. Det har resulterat i Annie Lööf och Sverigedemokraterna. Här i Danmark är det tvärtom. Här vi fått fyra kvinnliga partiledare inklusive statsministern samt en nyanserad invandrings- och integrationsdebatt. [..]
Och där är vi framme vid kärnfrågan – invandringen och integrationen. I Danmark diskuteras oavbrutet – öppet och faktiskt mycket fördomsfritt – de här frågorna. Mycket är faktiskt Dansk Folkepartis (DF) förtjänst. Efter en ganska vildsint start 1995 då övertonerna var många och smaklösheten påtaglig är DF etablerat som Danmarks tredje största parti; national- och socialkonservativt. “Landsbytosserne” (byfånarna) har sparkats ut ur partiet och DF kan idag inte riktigt placeras på höger-vänsterskalan (men stödde under tio år en borgerlig regering). Idag säger DF öppet att partiet mycket väl i en framtid kan komma att samarbeta med socialdemokraterna. Partiet har blivit rumsrent. Men det är alltså tack vare DF – eller snarare de andra partierna – som det idag kan föras en öppen, saklig och nyanserad invandringspolitik.  Svahnström leder i Hela Gotland
Gästkrönika i Borås tidning

Homs, Syrien före och efter – Tro inte att det inte kan hända här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar