lördag 25 januari 2014

Stridshingsten Fredrik Reinfeldt, den mest radikala invandringsförespråkaren i Davos.
 

Räddar välfärden. Enligt den svenske statsministern måste invandringen istället öka ännu mer. Stora delar av den växande befolkningen i tredje världen måste komma till Sverige och Europa och ”integreras”, hävdar han. Fria Tider
En kyrka som värnar sitt lands medborgare

I Kiev ställde sig Kyrkans män mellan polisen och demonstranterna. Stort.

De flesta invånare identifierar sig med någon av Ukrainas tre ortodoxa kyrkor. I västra Ukraina tillhör många grekisk-katolska kyrkan, och en mindre grupp den romersk-katolska. Det finns även protestantiska samfund och judiska församlingar.

I Sverige ligger de falska biskoparna och prelaterna på stridsbarrikaderna med regimen  - mot folket. Soldatmamma


Vart flyr svenska folket?


Den blivande ärkebiskopen i Svenska kyrkan har “Allahu akbar” som valspråk.

 Islamiseringen av svenska kyrkan
Som befarat valdes den politiskt korrekta och religionsrelativistiska biskopen i Lund, Antje Jackelén, till ny ärkebiskop för Svenska kyrkan. I intervjuer säger hon nu att hon i sitt nya ämbete vill verka för mer samarbete med muslimska organisationer. Detta är i linje med hennes personliga valspråk som är en direktöversättning av det muslimska stridsropet “Allahu akbar”, dvs. “Gud är större”, och som även är titeln på en bok hon har gett ut.
Det skapade ett visst rabalder när den tongivande teologen Eva Hamberg häromdagen meddelade att hon avsäger sig prästämbetet och lämnar Svenska kyrkan efter att Jackelén och de övriga ärkebiskopskandidaterna under den utfrågning som föregick valet likställde den muslimska profeten Muhammed med Jesus. Detta tycks dock inte bekymra Jackelén som på tisdagen droppade PK-fraser som “religiös mångfald är en tillgång” och “interreligiös dialog”.
Jackelén har också under en längre tid omfamnat mångkulturen i Malmö där hon aktivt arbetat med att anpassa den kristna kyrkan för att inte förarga den stadigt ökande muslimska befolkningen i regionen. Att Svenska kyrkan till följd av detta och den demografiska förändringen med alltfler muslimska invandrare stadigt förlorar medlemmar ser Jackelén inte som något problem utan “något som kyrkan får räkna med”.”Avpixlat och 
Falska profeter i Guds hus

”Man försvarar sitt eget land
Det finns en del människor och politiker, som är förvånade att den Syriska armen försvarar sitt egna land, när terrorister försöker ta över makten i landet.
Självklart ska ett lands arme, försvara sitt egna land, när det blir utsatt för attack av terrorister, mestadels från andra länder.
Vilka intressen ligger bakom, att man vill att utländska krafter ska styra någon annans land. Och hur skulle det gynna folket i det landet ?
Det tycks finnas krafter, som vill utplåna fria och självständiga länder.” Svenssons funderingar

Bildts fru gick till attack mot Cameron
I Davos gick EU-parlamentarikern Corazza Bildt (M) till rasande angrepp mot Storbritanniens premiärminister David Cameron – eftersom han inte vill ta emot tillräckligt många invandrare.
– Hur kan du stå här och prata dig varm för globalisering och samtidigt försöka hindra den fria rörligheten? krävde hon att få veta.
I sitt svar till Corazza Bildt tog den brittiske premiärministern lätt på anklagelsen.
– Den fria rörligheten innebär att man har rätt att flytta för att arbeta, inte att man har rätt att flytta för att leva på bidrag. Därför tänker jag inte be om ursäkt för att jag skärper bidragsreglerna, sa David Cameron. Hela artikeln på Fria Tider.


Reinfeldt läxar upp Cameron
Fredrik Reinfeldt väcker uppmärksamhet som den mest radikala invandringsförespråkaren bland de europeiska makthavarna på Världsekonomiskt Forum i Davos.
– Till skillnad från Storbritannien tog Sverige beslutet att avstå från övergångsregler för medborgare från Rumänien och Bulgarien och vi har inte sett några av de negativa effekter som det hänvisas till i den brittiska debatten, påstod Fredrik Reinfeldt.

Så sent som förra veckan rapporterade bland annat SVT:s regionalnyheter ABC att ett trettiotal kåkstäder som tillsammans kan rymma tusentals tiggare från Rumänien har växt upp kring Stockholm.


Räddar välfärden Enligt den svenske statsministern måste invandringen istället öka ännu mer. Stora delar av den växande befolkningen i tredje världen måste komma till Sverige och Europa och ”integreras”, hävdar han.
– En stor del av de nya arbetstillfällena i Sverige går till utlandsfödda. De ger oss de resurser som krävs för att upprätthålla välfärdsambitionerna, sa Reinfeldt under debatten.” Fria Tider
Man bör ta Camerons uttalande med en nypa salt. Han är nog mest rädd för att Nigel Farage tar hem storseger vid EU-valet i maj.

Globalisten Carl Bildt – en av svenska folkets bästa vänner och Sveriges store tänkare :

"En så att säga motsatsernas dynamik, i detta tidigare så enhetliga svenska samhälle, en friktionsyta uppstår förvisso, men det är denna motsatsernas fredliga dynamik som med mitt sätt att se, betyder oerhört mycket för att vitalisera det svenska samhället..."!

 ”Inom en generation kommer EU:s största stad inte längre att vara London utan Istanbul

2 kommentarer:

 1. Denna blogg är fantastiskt bra - önskar att fler läser den och kommenterar.

  Herrskapet Bildt verkar ha en skruv lös båda två.
  Att den tokiga fru Bildt läxar upp Cameron är skrattretande. Till nästa val måste vi ha en annan regering och få bort dem plus
  åsnehingsten Reinfeldt och hans galningar t.ex Myten-Babyface m.fl.
  Heima

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller helt med att detta är en blogg väl värd minst ett dagligt besök. Det som är skrämmande är att det är ytterst få som har några åsikter att förmedla. Detta gäller inte bara denna blogg utan det är överlag på de flesta bloggar med tanke på vad som sker i landet. Men Svensken är ju vida känd för att sällan eller aldrig ta till orda. Jag har inte tankekaft nog för att komma på vad som måste till för att Svensken skall bli upprörd. Kanske om SVT bla hotade med att sluta sända allsång på skansen trädgårdskampen och liknande IQ lyftande program. Hans K Nilsson.

   Radera