måndag 13 januari 2014

Svenska journalister saknar intellektuell hederlighet 
Sent: Monday, January 13, 2014 2:31 PM
Subject: Re: Ang. Fw: Information
cc: till  alla dem som Kenneth Sandberg benämner Politiskt korrekta medier – d.v.s. den självutnämnda eliten i Sverige och som ljuger varje dag för svenska folket (bloggarens egen uppfattning). Ingen nämnd men ingen glömd.

“jag under åren som mottagare aldrig har noterat ett enda tillfälle där det har gett upphov till en enda nyhet någonstans”...
//ossi carp
Här nedan är hela brevet från DN:s journalisten Ossi Carp

Sent: Saturday, January 11, 2014 11:03 AM
Subject: Ang. Fw: Information

hej kenneth sandberg. låt mig först uttrycka viss fascination över den iver och det engagemang du har för ditt nyhetsbrev eller vad man kan kalla det. inte minst i ljuset av att jag under åren som mottagare aldrig har noterat ett enda tillfälle där det har gett upphov till en enda nyhet någonstans. men jag skulle härmed och därför vänligen vilja be dig att ta bort mig från din mejlinglista. god fortsättning. mvh.

Ossi Carp

Bäste Ossi Carp,
Min ambition är inte att leverera nya nyheter. Dagligen kan vi - genom Politiskt Korrekta medier - ta del av nyheter som mer än väl borde ge anledning för “tredje statsmakten” att ta sitt ansvar och bibringa allmänheten den information som är nödvändig för varje demokratiskt samhälles utveckling och överlevnad.

Dessvärre finns det ingenting i de texter du och övrig Politiskt Korrekta media levererar som tyder på att ni ens själv har kunskap om vad som är på väg att hända med Sverige. Och därför ser jag det som min ringa plikt såsom samhällsmedborgare att göra er uppmärksamma på det.

Nedanstående länkar är bara ett axplock av det som finns att tillgå, varav den översta är ett sällsynt undantag hämtat från PK-föregångaren Expressen som belyser den nu rådande extrema situationen i media-Sverige. Ägde bara en (1) procent av vårt lands mediearbetare den intellektuella hederlighet och journalistiska etik som författaren till texten - Anna Dahlberg - ger prov på, så funnes det ett litet hopp för våra barn och barnbarn att få framleva i ett demokratiskt, välfungerande och tryggt Sverige.
Mvh
//Kenneth Sandberg”

Anna Dahlberg, Expressen, Vänstern är tomhänt i debatten:
”Det finns ett skäl till att vänstern skyr en saklig diskussion om migrationsfrågorna. Den står helt svarslös. Nästan alla vänsterdebattörer har visserligen tagit ställning för att Sverige ska tillåta fri flyktinginvandring genom att öppna för asylviseringar utanför Europa. Men man vill för allt i världen inte diskutera konsekvenserna av det ställningstagandet.
I stället låtsas man som att man samtidigt kan öppna gränserna, utrota barnfattigdomen, rusta upp välfärden, utjämna klyftorna, häva bostadsbristen och höja lägstalöner och ersättningar. Det är inget mindre än ett intellektuellt haveri.”Expressen
”Vänsterpartiet har helt bytt fot. Tidigare ville man företräda arbetarklassen, nu är det hbtq som gäller. Svenska arbetare har plötsligt förvandlats till fienden: ”vita, heterosexuella män”. De tidigare hjältarna har nu fel hudfärg, fel kön, fel sexuell läggning och fel etnicitet.”
Snaphanen, Söndagskrönika: EU-slum på export:
Efter sju år är följderna av Rumäniens och Bulgariens fria rörlighet synliga i fullt dagsljus. Eller, tydligare uttryckt: de stinker. De stinker av sopor, exkrementer, slum, korruption, fattigdom, människohandel och organiserad brottslighet. Baksidan av EU:s stolta paroller manifesterar sig i de nya svenska kåkstäderna. Här växer det fram en exporterad slum från Europas bakgårdar.
Det är som det brukar vara: en politisk elit får en utopisk idé, en politisk hallucination. Denna elit lever på betryggande avstånd från den övriga befolkningens livsvillkor, och befolkningen tillfrågas inte. Idén blir ett projekt höjt över all diskussion, och mängder av prestige plöjs ned. Någon konsekvensanalys görs inte. Idén ska genomföras till varje pris. Den har nu fått heligstatus och får inte längre ifrågasättas. Positionerna har cementerats. Europa rutschar mot katastrof och splittring inför våra ögon, och de som kan göra något åt saken är förblindade av en utopi.Snaphanen
Hemliga dokument från Migrationsverket avslöjar vägglösproblemen kommer från asylsökande:
Under flera år har vi fått läsa och höra floskel som att ”svenskarna reser mer” och andra skrattretande och löjeväckande ursäkter. Nu avslöjar åter igen den eminenta migrationshandläggaren Migga X, som jobbar på, och har insyn i Migrationsverkets papper.
Märk väl i det sekretessbelagda dokumentet, som Migga_X tagit en bit kopia från, att Migrationsverket anser sig inte kunna stänga boendena för sanering, utan de låter vind för våg dessa lösspridare få fortsätta sin spridning av ohyran runt om i Sverige så resten av medborgarna utsätts för denna risk.Exponerat
 Är det detta våra journalister vill att Sverige skall anamma?
Tonårspojke ihjälskjuten i Kosovo.
Motivet ska vara hämnd för ett mord som pojkens pappa begått, uppger källor för tidningen Gazeta Express. Pojkens pappa ska avtjäna ett fängelsestraff för mord efter en markkonflikt.
Pojken ska vara den yngsta av flera barn. Varjager och Expressen
Fyra grovt kriminella zigenare dömda för bland annat åldringsrån och 50 grova stölder utvisas inte. Exponerat
 Zigenarpris krossade skallen på svensk pensionär. Nationell nu
 
 Det finns anledning om att återigen relatera vad man kunde läsa på  Kurt Lundgrens blogg för några år sedan:

”Svenska journalister är ett samhällsproblem

Med det perspektiv jag har, genom läsning av både inhemska och utländska bloggar och daglig konsumtion av många svenska och utländsk media, framstår journalistkollektivet i Sverige som särskilt uselt. Favoriseringen, likriktningen, förutsägbarheten och propagandan har dimensioner som jag föreställer mig fanns i forna Östtyskland. Det är speciellt märkbart vid hanteringen av vissa ämnen som invandringspolitiken, Israel, president Bush, kriget mot terrorismen, brottsligheten, Danmark och feminismen för att nämna några. Feministerna behandlas fortfarande med silkesvantar trots att de i den politiska korrekthetens namn i ett decennium prisgav tiotusentals unga invandrarflickor åt hederskulturen.

Den svenske 'journalisten' är den födde anpasslingen, feg och fisförnäm, och vet inte vad fair play är. Behandlas något som inte är politiskt korrekt (PK), finns inga hämningar. 'Reporter' Lars Hermansson får exemplifiera. Den 20 september gjorde han ett program i P1:s Kulturradion Reporter om just politisk korrekthet, där Sverige och Danmark jämfördes. Förment objektivt men upplagt så att han skulle få möjlighet att runda av med att kalla Dansk Folkepartis ledare, Pia Kjaersgaard, för 'dansk svinehund'. Lättköpt, precis vad flocken och PK-hannen Guillou förväntar sig. Men det är inte journalistik.!” Läs mer här och här.

1 kommentar:


  1. "Dagligen kan vi - genom Politiskt icke-Korrekta medier - ta del av nyheter som mer än väl borde ge anledning för “tredje statsmakten” att ta sitt ansvar"

    Pressen eller media kallas väl "fjärde statsmakten".

    SvaraRadera