lördag 11 januari 2014

Svenska och brittiska politiker sviker sitt eget folk
Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien.
Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.

Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter. Länk 

”… en människa klarar sig på 450 kronor i månaden om hon bara lever på ris . Det är många gånger bättre att bo i en kåkstad i utkanten av Stockholm än i utkanten av Mogadishu”

Annie Lööf: "Jag är känd som en väldigt tydlig politiker.
 Jag är väldigt tydlig med det beskedet."

Här är en så viktig kommentar på mitt förra inlägg så jag skriver den här:
”1. Hur många svenskar är det hittills som har drivits till att bli flyktingar i sitt eget land?

2. Kan en skara terrorister förklara krig mot hela Syrien och därtill få stöd av all terrorism i världen för att förstöra det landet så kan man göra det mot Sverige också.

Ovanstående är viktigt för att kunna förstå vidden av högförräderiet som pågår mot vårt folk. Sverige kan när som helst bli lika utsatt som Syrien. I båda länderna sätts det igång med hjälp av förrädare.”

Läs också:

Fr. Snaphanen…Nordiska medier har till stor del lyckats med att förbise studier i de tre största europeiska länderna som nu visar att en stor majoritet ca 70% av befolkningen är mycket oroade över islams tillväxt i sina länder. Opinionsundersökningar ligger naturligtvis alltid före riksdagsförändringar, men de kommer att slå igenom under nästa årtionde. Först i Nederländerna och Frankrike, sedan i England, och slutligen i Tyskland.

Valet i Sverige i år kommer troligen att bli ett halvt "jordskredsval," men på riksdagens majoritet kommer det att rinna av som vatten på en gås. Folket kommer inom ramen för det demokratiska systemet uppmana politikerna att de ska stoppa islams utbredning i Europa. Annars kommer motståndet utan tvekan bli utomparlamentariskt och europeiska politiker kommer med tiden att undergräva sin egen trovärdighet. 

"Möjligheternas fönster" är nära nog hur snävt som helst men det vet de tydligen inte om. Detta kan i vissa länder innebära att man redan nu stänger av rent demografiskt utan att meddela folket det. Har politikerna och synnerhet inom EU förstått detta?

Den kända PEW studien Framtidens Globala muslimska befolkning Region Europa från januari 2011 visar en helt annan tillväxt av islam i Europa under de kommande tjugo åren. Relativt blyg procentuellt sett i Frankrike, Tyskland och Danmark, men en fördubbling i England, Norge och Sverige. Det alarmerande med siffrorna  är dock att det bara rör sig om en tjugo års period 2010-2030.”Hela artikeln finns här

Från Liberty gb:
”David Cameron säger att det finns en "tydlig ideologi" som bygger en "förvrängd tolkning" av islam. Han kallar det "islamistisk extremism", och varnar att det "bör inte förväxlas med traditionell religionsutövning".
 2 kommentarer på denna artikel:
Linda: Cameron, tillsammans med Blair, Jack Straw, Brown, George Bush och Obama ljuger och bedrar definitivt. De är onda män som hatar Gud, sina egna nationer och eget folk. De dyrkar exakt samma gud som muslimerna dyrkar. Samma död gud. Annat namn. De planerar att styra världen tillsammans: muslimska härskare och västerländska ledare - den nya världsordningen.


Robert Clive:David Cameron bibehåller sin löjliga syn på islam som en tolerant och fredlig religion, därför att han har betalats bra för att skydda taqqiyalögnen som erbjudits av saudierna. Mohammed Al Fayed uttalade offentligt att han var den saudiska chefkassören, och att många konservativa parlamentsledamöter var mottagare av saudiska mutor. De bytte sin integritet för att främja islam i Storbritannien och Cameron var utan tvekan en av dessa förrädare. Hans obscena kärlek till pengar och makt gör honom till en huvudmisstänkt som Saudi-köpt brittisk politiker. Liberty org. Reuters

Cameron uttrycker stöd för religionen islam då en brittisk soldat halshöggs på öppen gata.
Nigel Farage är räddningen för Europa

Paul Weston varnar för att vita människor är på väg att utrotas

2 kommentarer:

 1. Klöverhögen sviker Svenska Folket när sviker Svenska Folket Klöverhögen? Relevant fråga som söker svar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir det inte sept 2014, så lär det aldrig bli.
   Blodsven

   Radera