torsdag 2 januari 2014

Svenskfientligheten måste bekämpas under 2014Komma ihåg under hela 2014

 Köp smör.
 

Gå inte på Becelbluffen. Stöd svenska jordbrukare och inte Unilever.

Bort med det gamla – in med det nya

 Katarina Mazetti – en av alla svenskhatande journalister


Peter Kadhammar inleder det nya året direkt 

 

….Det är inte särskilt troligt att han har författat sitt lilla alster på Nyårsdagens morgontimmar, utan sannolikt sitter han på en liten samling av likartade verk som kan portioneras ut vid lämpliga tillfällen, det vill säga så snart han får betalt för dem. De kan ju läggas upp när som helst, men är knappast tidlösa, då de snarare är mycket typiska för denna mycket speciella tid, och kommer att hånas när pendeln svänger.
….
För personer som Peter Kadhammar, bosatt på Östermalm, finns det egentligen bara ett tråkigt inslag i dagens Sverige; det där åttonde partiet. Han inleder ett litet stycke med att filosofera kring begreppet "massinvandring":

"Det är ett ord man inte bör nyttja i Sverige. Sverigedemokraterna använder det för att frammana bilden av muslimer som väller in över vårt land och tar över det.
Men vi bör passa oss för att låta Sverigedemokrater definiera språket liksom vi inte bör låta nazister ta över flaggan.
Kanske har vi massinvandring? Det kanske är bra? Finns det någon bestämd numerär gräns där man kan tala om massinvandring eller inte massinvandring? Eller är det fel att alls använda ett sådant begrepp? Varför i så fall?"  Läs hela artikeln

Följande kan man läsa på DSM om bl. a Peter Kadhammar

”Av dem som DSM:s räknar som nyckelpersoner i Gramsci-Vänsterns svenska nätverk (av vilka dock några med större eller mindre sannolikhet kan klassas som f d alternativt avhoppare) återfinns inte mindre än 12 på ARENA:s lista över en gång Sveriges häftigaste maoister, nämligen: Robert Aschberg, Pelle Andersson, Anders Björnsson, Peppe Engberg, Jan Guillou, Carl Hamilton, Peter Kadhammar, Jan Myrdal, Göran Rosenberg, Marita Ulvskog, Jörgen Widsell, Mats Örbrink.” DSM Gramscis svenska nätverk 


Max delade ut flygblad under Sverigedemokraternas dag i Almedalen den 1 juli där man propagerade för ”mångfald” i ett flygblad med rubriken ”Utan mångfald, ingen tillväxt”.

Svenskhet finns inte
Folkpartisten och mångmiljardären Antonia Ax:son Johnson är en av hjärnorna bakom Axess. (Foto: Arkivbild)
  Det finns inget svenskt
Hurra vad vi är bra. Sverige räcker åt alla. Bekämpa främlingsfientligheten.
Magnus Härenstam och ett par dussin eller hundra kändisar i ett gemensamt upprop.
  
 ”Tänk om man kunde såga bort varenda jävla sverigedemokrat”
Kjell Bergqvist säger sitt om Sverigedemokraterna Läs mer

Tvångsvaccineringar mot vanlig influensa
”Ett sätt att förstöra den svenska folkstammen på är med hjälp av tvångsvaccineringar av helt onödiga sjukdomar. Man vill tvinga folk att vaccinera sig mot vanliga förkylningar för att på det sättet minska folks motståndskraft och åstadkomma en degenerering av folkstammen.

För att motivera folk att ta detta nedbrytande vaccin kallar man dessa återkomande förkylningar för influensa, med olika förnamn, såsom fågelinfluensa, svininfluensa och liknande. (Influensa är alltså namnet på vanlig ordinär förkylning).”  Är massvaccineringar ett led i den nya världsordningen. Läs mer här och här.

1 kommentar:

  1. Kjell Bergqvist kan känna sig sågad, nu och för all framtid. För odågan är redan så isolerad att han inte förstår att den tysta majoriteten är betydligt mer nationalistisk än vad han själv behagar vara.

    SvaraRadera