fredag 31 januari 2014

Tre "hjältinnor" i Vellinge, Frankfurtskolan och OpinionsbildarnaOpinionsbildarna - Lägg om kursen - information - ny förening


Från Sandor Herold:

Med fokus på att hjälpa
Artikeln om de tre "hjältinnorna" som hjälper s.k ensamkommande flyktingbarn nere i Falsterbo avslutas med en fråga från en av dem som går ut på att om man vore tvungen att skicka iväg sin dotter eller son hur man skulle vilja att dessa skulle tas emot?

För det första, har "hjältinnorna" aldrig funderat på varför det så gott som uteslutande är "barn" av manligt kön som kommer?

Sedan skulle jag aldrig ens fundera på att skicka iväg mitt barn till ett okänt land på andra sidan jordklotet på egen hand. Och säkerligen är dessa "barn" långt ifrån iväg skickade på egen hand utan detta är en väl planerad resa som har större liknelser med en charterresa än med de berättelserna med årslånga fotvandringar över bergskedjor och öknar samt förflyttningar i underredet på lastbilar som serveras av de ensamkommande.

Att sedan när mitt barn inte längre är ett barn utan en självständig myndig individ väljer att flytta till ett land på andra sidan klotet så är valet deras och inget jag varken vill eller kan förhindra. Men jag kan garantera att vederbörande inte hade spelat upp "ensamkommande flyktingbarn-farsen" vid ankomsten till det nya landet.

Rubriken på artikeln om de tre "hjältinnorna" skulle naturligtvis varit "Med fokus på uppvisande av sin godhet".
Nästa gång jag får läsa om "hjältinnornas" godhet så önskar jag att få läsa om hur dessa har tagit över vårdnaden av de små fullt ut genom att stå både för husrum och uppehälle ur egen ficka.
Detta skulle faktiskt också frigöra skattemedel som kunde spenderas på t.ex den eftersatta omsorgen av svenska åldringar eller flera dagisplatser som nu saknas i många kommuner istället för att bekosta boende för ensamkommande s.k barn.

"Hjältinnorna" efterlyser tydligen personer som skulle kunna övningsköra med de små. Om inte annat så är väl denna begäran ett bevis på att det knappast är fråga om barn i ordets rätta bemärkelse. Övningsköra får man i Sverige först när man fyllt 16 år, men visst,känner sig någon manad att sätta ett barn bakom ratten på sin bil så inte mig emot.
Jag skulle råda "hjältinnorna" att föregå med gott exempel och ta sina egna bilar till detta ändamål först.

Det är också intressant att konstatera att man från tidningens sida på ett par  ställen i tidningen kallar de inblandade för ensamkommande flyktingbarn och på   andra ställen kallar man dem för ungdomar.
Det kanske bara är en tidsfråga när dessa ensamkommande flyktingbarn kallas för vad de egentligen är, nämligen vuxna unga män. Oavsett om de är ensamkommande eller i flock.
Sandor Herold, Malmö, Sydsvenskan
På mitt förra inlägg om Frankfurtskolan inkom två verkligt intressanta kommentarer, som handlar om samstämmigheten mellan sjuklövern, AFA, Expo och Kyrkan samt den kulturella ”terrorn” mot svenska folket.

”1.Om man ägnar en timme åt nedanstående föreläsning så får man en inblick i hur psykologisk krigföring utföres. Och hur man på alla plan underminerar ett samhälles fundament.

* Demoralisering

* Destabilisering

* Kris

* Normalisering

En mycket intressant föreläsning. Rekommenderas varmt!

The Art of Subversion and Demoralization - Yuri Bezminov [Ex-KGB Agent]

Vad är då drivkrafterna för att med manisk besatthet förändra Norden och hela Väst till oigenkännlighet?

Det som är fascinerande är den totala enigheten om massinvandringens välsingelse från AFA, RF, EXPO, Fackföreningsrörelsen, Näringslivet, Kyrkan, V, Mp, S, C, Fp, KD till M och samtlig MSM med undantag för de Sverigevänliga. Det liknar den taktfasta årliga Segerparaden på Röda Torget, förutom att den pågår dygnet runt varje dag.

EN RADIKAL SAMHÄLLSOMVANDLING MED OLIKA MOTIV MEN MED ENIGHET OM MEDLEN
Anarkisterna vill krossa samhället. Vänstern vill göra revolution och krossa kapitalismen. Socialdemokraterna vill säkra röster. Nyliberalerna och "högern" vill avskaffa välfärdsstaten. Vad har dessa krafter gemensamt? Strävan efter makt genom massinvandring och hatet mot den k o n s e r v a t i v a kraften SD som kan sätta käppar i hjulet för ovanståendes radikala förändringsambitioner.

En Hypotes - Massinvandring som Politiskt Vapen.

Vänstern har ju invandring som metod för att säkra röster, då den är beroende av existensen av en bidragsförsörjd underklass.

NYLIBERALERNAS och "HÖGERNS" STRATEGISKA MÅL
Och om någon vill förändra Sverige i grunden från välfärdsstat till ett mer amerikanskt samhälle, så stöter det på patrull omgående. Välfärdsstaten är en del av svenskens själ och har ett massivt folkligt stöd.

Det är därför en omöjlig politisk strategi att argumentera för sänkta bidrag och minimilöner. Argument kan inte krossa stödet för välfärdsstaten och bana väg för privata alternativ och större lönespridning. Det krävs en annan taktik.

"HÖGERNS" TAKTIK
Genom att använda kampsportstekniken att förstärka motståndarens rörelse framåt istället för att bromsa den, så åstadkommer man en överbelastning av välfärdsstaten genom ökad massinvandring.

Genom att anamma vänsterns invandringspolitik och retorik om solidaritet och allas lika värde, så görs vänstern försvarslös. Invandring av bidragsförsörjda blir då för vänstern ett tveeggat svärd, då den också kan fungera som högerns murbräcka rakt in välfärdsstatens borg.

Med nuvarande fördubbling av invandringen jämfört med vänsterns så nås högerns mål snabbare. Det är också viktigt att invandrarna inte kommer i jobb för att maximera överbelastningseffekten av välfärdsstaten. Därför är svårintegrerade grupper värdefulla.

Vänstern har ett standardargument mot högerns politik - att göra invandringspolitiken humanare. Dvs större - alltid större invandring! Verkligheten sköter det taktiska grovjobbet i tysthet, kommun efter kommun börjar redan nu gå på knäna pga ökande kostnader för försörjningsstöd. Drastiska åtgärder kommer att bli nödvändiga.

Hur kommer detta att sluta? Kan välfärdsstaten återupplivas efteråt? Knappast då splittringen i samhället mellan olika grupper blir total! Högern och nyliberalerna i det blå hörnet vinner på knockout.”

2. Man kan lägga till en punkt i artikeln om Frankfurtskolan och det är "kulturell terror", vilket vi idag ser i överflöd i vårt land där all kultur ska förstöras.
En gång i tiden var Ungern den första Sovjetstaten och Georg Lukas satt som folkkommissarie där, och det var ungrarna som fick smaka på den kulturella terrorn som endast var till för att få ungrarna att tappa fotfästet i den ungerska myllan.
På samma sätt försöker man här i Sverige med att blanda ihop svenskt och utländskt till en enda soppa, och nationaldagen ska firas med negerdans och hiphop så att utlänningarna, som kallas de nya svenskarna ska känna igen sig.
Kulturell terror är djävulsk!"
  Här är den tongivande personen för det, som också var tongivande för Frankfurtskolan.
 


2 kommentarer:

  1. Ett tal som kallades "A Plan to Destroy America" av förre Colorado guvernör Richard Lamm om hur mångkulturalism kan påverka Amerika vid 2004 Invandring-Överbefolkning konferens i Washington, DC

    http://www.truthorfiction.com/rumors/l/lamm.htm#.Uu0d8dGYZdg

    SvaraRadera
  2. Nu när Vellinge kommun har öppnat ett toppmodernt flyktingboende i Falsterbo skall alla invandringskramande Näsetdamer passa på och riktigt gotta sig och på köpet få en betydligt mer meningsfull vardag. Jag kan riktigt se och höra er när ni sitter där och får era liv fulländade.

    SvaraRadera