tisdag 25 februari 2014

Det stolta hyckleriet fortsätter – Sandor Herolds brev till Lars StjernkvistTill: Lars Stjernkvist lars.stjernkvist@norrkoping.se
Från:  Sandor Herold

Malmö 25-2-2014

Östra Göinge tagit emot 400 flyktingar – skuldbeläggs och anmäls när de vägrar ta emot tre ”ensamkommande” män 

I mina och säkerligen andras ögon är du inget annat än en stor hycklare och en som inte har någon som helst skam i kroppen.
Troligtvis så känner du idag ännu större stolthet över förrädaruppdraget att fixa boende för andra länders medborgare som du fick av regeringen. Att sedan denna regering även  är ditt partis motståndare i valet samt att den representerar mycket av sådant som ditt parti har kämpat emot i årtionden spelar tydligen ingen roll för en sådan ryggradslös moralbefriad individ som du tydligen är.
Det viktigaste för sådana som du är tydligen den snikna personliga  ekonomiska vinning som du säkert kammar in tack vare ditt uppdrag. Att en liten ekonomiskt fattig kommun som Östra Göinge känner sig tvungen att gå emot de diktaturlagar som tvingar dem att ta emot s.k ensamkommande flyktingbarn har du tydligen ingen förståelse för. Heder åt de kommunpolitiker i östra Göinge oavsett partitillhörighet som tydligen sätter sina egna kommuninnevånares väl och ve före bedragare som påstår sig vara barn och som berättar sina sagor om årslånga fotvandringar över berg, genom öknar, simturer över hav och färder under långtradarchassin för att kunna ta sig till det förlovade landet som garanterar dem själva samt framledes deras föräldrar och syskon, kusiner, sysslingar och pysslingar och grannar i hembyn ett bekymmerslöst liv tack vare sådana svekfulla politiker som du.

Att svenska ungdomar idag många gånger måste bo kvar hemma långt upp i vuxen ålder tack vare bostadspriser och att ett stort antal bostäder, särskilt i våra större städer, numera är ockuperade av andra länders medborgare bekymrar dig inte ett dugg, förmodar jag. Du visar ditt svek mot ditt eget folk på andra områden också, Lars Stjernkvist, nämligen när det gäller de rumänska tiggarna som tydligen främst består av romer och vars välbefinnande i Sverige tydligen också skall finansieras av svenska skattebetalare på så sätt att de skall få rätt till svenskt socialbidrag samt garanteras tak över huvudet. Tänk så generösa sådana som du är när er generositet kan finansieras av andras pengar medan ni själva inte behöver göra några som helst uppoffringar.

Jag har ett par frågor till dig som jag vill ha svar på:

1. Hur mycket tjänar du på ditt uppdrag att ordna bostäder till andra länders medborgare och strunta i ditt eget lands ungdomars behov av detsamma?

2. Har du överhuvudtaget ägnat en enda tanke åt att kanske stå upp för dina påstådda ideal om solidaritet, rättvisa och jämlikhet på så sätt att du själv upplåter delar av ditt eget boende till några s.k ensamkommande flyktingbarn?

3. Tycker du att det är svenska skattebetalares skyldighet och ansvar att bekosta rumänska romers uppehälle i Sverige i form av ekonomiskt bistånd, tak över huvudet samt att finansiera hemresan för de som vill åka tillbaka hem?

4. Tycker du att det är i sin ordning att rumänska romer vars hemresa finansierats av svenska skattemedel är tillbaka i Sverige inom en kort tid och i så fall hur många hemresor skall finansieras av Sverige?

5. Tycker du att tiggeri är att jämställa med förvärvsarbete?

Önskar svar på dessa frågor inom överskådlig tid.
Givetvis så kan andra politiker som är medskyldiga till sveket mot det egna folket svara på frågorna. Vilket jag dock betvivlar kommer att göras.

Sandor Herold, Malmö

Läs:
Sandors brev till Stjernkvist tidigare och till folkpartisten Olle Schmidt om Stjernkvist brev.
 

3 kommentarer:

 1. Den personliga vinningen för förespråkarna av massinvandringen är intressant, men den
  står inte i motsättning till den samlade PK-elitens värderingar. Tvärtom alla är överens från AFA, RF, V, MP ... M, utom de sverigevänliga, om massinvandringens förträfflighet. Så de begår inget förräderi i sina egna eller i andras PK-ögon. Se Drivkrafter nedan.

  Om man ägnar en timme åt nedanstående föreläsning så får man en inblick i hur psykologisk krigföring utföres. Och hur man på alla plan underminerar ett samhälles fundament.

  * Demoralisering

  * Destabilisering

  * Kris

  * Normalisering

  En mycket intressant föreläsning. Rekommenderas varmt!

  The Art of Subversion and Demoralization - Yuri Bezminov [Ex-KGB Agent]
  http://www.youtube.com/watch?v=rNXmjhHZaY8
  (Om länken inte fungerar googla Yuri Bezminov.)


  DRIVKRAFTER
  Vad är då drivkrafterna för att med manisk besatthet förändra Norden och hela Väst till oigenkännlighet?

  Det som är fascinerande är den totala enigheten om massinvandringens välsingelse från AFA, RF, EXPO, Kulturvänstern, Fackföreningsrörelsen, Näringslivet, Kyrkan, V, MP, S, C, FP, KD till M och 12 rikstäckande morgon- och kvällstidningar samt 126 lokala och regionala dagstidningar. Radio P1, P3 och P4. Teve SVT1, TV2, TV3 och TV4. Det liknar den taktfasta årliga Segerparaden på Röda Torget med absolut rättning i leden, förutom att den pågår dygnet runt varje dag.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_svenska_dagstidningar


  EN RADIKAL SAMHÄLLSOMVANDLING MED OLIKA MOTIV MEN MED ENIGHET OM MEDLEN
  Anarkisterna vill krossa samhället. Vänstern vill göra revolution och krossa kapitalismen. Socialdemokraterna vill säkra röster. Nyliberalerna och "högern" vill avskaffa välfärdsstaten. Vad har dessa krafter gemensamt? Strävan efter makt genom massinvandring och hatet mot den k o n s e r v a t i v a kraften SD som kan sätta käppar i hjulet för ovanståendes radikala förändringsambitioner.

  En Hypotes - Massinvandring som Politiskt Vapen.

  Vänstern har ju invandring som metod för att säkra röster, då den är beroende av existensen av en bidragsförsörjd underklass.

  NYLIBERALERNAS och "HÖGERNS" STRATEGISKA MÅL
  Och om någon vill förändra Sverige i grunden från välfärdsstat till ett mer amerikanskt samhälle, så stöter det på patrull omgående. Välfärdsstaten är en del av svenskens själ och har ett massivt folkligt stöd.

  Det är därför en omöjlig politisk strategi att argumentera för sänkta bidrag och minimilöner. Argument kan inte krossa stödet för välfärdsstaten och bana väg för privata alternativ och större lönespridning. Det krävs en annan taktik.

  "HÖGERNS" TAKTIK
  Genom att använda kampsportstekniken att förstärka motståndarens rörelse framåt istället för att bromsa den, så åstadkommer man en överbelastning av välfärdsstaten genom ökad massinvandring.

  Genom att anamma vänsterns invandringspolitik och retorik om solidaritet och allas lika värde, så görs vänstern försvarslös. Invandring av bidragsförsörjda blir då för vänstern ett tveeggat svärd, då den också kan fungera som högerns murbräcka rakt in välfärdsstatens borg.

  Med nuvarande fördubbling av invandringen jämfört med vänsterns så nås högerns mål snabbare. Det är också viktigt att invandrarna inte kommer i jobb för att maximera överbelastningseffekten av välfärdsstaten. Därför är svårintegrerade grupper värdefulla.

  Vänstern har ett standardargument mot högerns politik - att göra invandringspolitiken humanare. Dvs större - alltid större invandring! Verkligheten sköter det taktiska grovjobbet i tysthet, kommun efter kommun börjar redan nu gå på knäna pga ökande kostnader för försörjningsstöd. Drastiska åtgärder kommer att bli nödvändiga.

  Hur kommer detta att sluta? Kan välfärdsstaten återupplivas efteråt? Knappast då splittringen i samhället mellan olika grupper blir total! Högern och nyliberalerna i det blå hörnet vinner på knockout.

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enda möjligheten att återuppliva välfärdsstaten är i så fall repatriering och införlivandet av etnopluralism.

   Det är hårda medel, men inte alls omöjligt när välfärden sjunkit under en viss gräns, för då ökar polariseringen.

   Då kan folk bli intresserade av att återuppta steriliseringsprogram, fängslanden av främmande element och allt i övrigt som gör Sverige ogästvänligt för dem som inte är etniska svenskar.

   Radera
 2. Lars Stjärnkvist är bara en av tusentals och åter tusentals totalt värdelösa HÖNSHJÄRNOR som omedelbart skall raderas bort från lönekontot som VI skattebetalarna finansierar. De självgoda har spelat grevar och grevinnor länge nog. Jag väntar med spänning på om det kommer något svar av värde från super stolpskottet härovan. Sandor Herold och alla ni andra som oförtrutet skriver om den riktiga verkligheten som råder i landet är ljuset och hoppet inför framtiden.

  SvaraRadera