torsdag 27 februari 2014

Lita aldrig på politikerSex, lögn och Tony Blair
Redan då Tony Blair avgick som brittisk premiärminister 2007 var magin omkring den populära statsmannen lite sliten i  kanterna. Men nu har skeletten verkligen börjat skramla i skåpen för den tidigare statschefen, som här lämnar det brittiska High Court efter en utfrågning i det inflammerade fallet med ”avlyssningsskandalen”. Foto: Carl Court/AFP


Tony Blairs rykte är i fritt fall. Först kom avslöjandet om  en affär med Rupert Murdochs numera före detta fru, Wendi Deng, och nu hans stöd till mediamogulen i avslyssningsskandalen.Var han alla dagar bara ett principlöst skal?

Ole Gerström, tidigare medlem av det danska parlamentet skriver så här:

Poul Høi nämner Huttonrapporten som ett politiskt beställningsverk för att släta över att David Kelly, en forskare och expert på kemisk krigföring, påstås ha begått självmord.


Men han mördades tydligen för att han gick emot sin regering i fråga om Saddam Husseins massförstörelsevapen. Hans vittnesbörd godkändes inte. Vi misstänker starkt brittiska underrättelsetjänsten.” Daily Mail -Ole G.

Av Tim Shipman
Dr Kelly mördades och det måste bli en ny rättslig undersökning, säger sex väl kvalificerade läkare.
Sex läkare, som tror at regeringens forskare David Kelly mördades, har lanserat banbrytande rättsliga åtgärder för att kräva att förhöret om hans död tas upp på nytt.
De kommer att publicera ett slagkraftigt betänkande som de påstår bevisar att vapenexperten begick inte självmord som Huttonrapporten beslutat.
De har också engagerat advokater för att skriva till Attorney General Baroness Scotland och undersökningsdomare  Nicholas Gardiner kräver en fullständig omprövning av omständigheterna kring hans död. Läs om detta i länken till Daily Mail och här ”Kära 10News läsare
USA  förändras snabbt under Obama, när han tillåter sig att regera genom dekret i stället för att förlita sig på den demokratiskt valda kongressen och planerar att krympa armén till pre-WW2 nivå. Även Europa förändras, illegal invandring från främst muslimska länder sätter nytt rekord och socialister väljs med hjälp av denna enorma och växande väljargrupp. Religionen av fred  växer sig starkare för varje dag och folket valde och betalade för att försvara vår kultur, kvinnor och barn mot dem som inte gör sitt jobb. Det kan visa sig att al-Qaida kommer att vara rätt: WW3 startar 2016 - samma år som Obama kommer att lämna ett avsevärt försvagat USA och Nato för att försvara oss mot en fiende som redan finns bland oss ​​i stort antal - beväpnade och fanatiska.
Fr. Ole Gerström – information. Det är Nicolai Sennels som ger ut ett nyhetsbrev, varifrån dessa nyheter kommer och där man kan beställa nyhetsbrevet. 10news

Fr. Snaphanen -  Ezra Levant:
Den postamerikanske Obama
Dags att tala om att Ezra Levant från kanadensiska Sun News är i Köpenhamn i åtta dagar. Jurist, journalist, jude, publicist av Muhammedteckningarna 2006, och alltid oerhört entusiastisk på nätet. Det finns saker här om Obama, som man bara inte hör om i Europa, där han fortfarande hanteras av journalistkåren som en halvgud, därför att han är hälften svart och yta är vad media horisonten mest handlar om.


De mycket långa semestrar som han använder för att spela golf och kort under arbetstid, hans hustru ger sina hundar smycken avsedda för människor och fotograferar dem på ett middagsbord i Vita huset, han flaggar halv stång för missbrukaren Whitney Houstons överdosering, men inte för fyra terrormördade amerikaner i Benghazi. En president som är farligt omedveten om vår tids  Balkan 1914 - Mellanöstern. En samhällets lättviktare och politisk rockstjärna i en TV-demokrati där The Daily Show med Jon Stewart ..... är det djupaste någon väljer att tänka på vad gäller världspolitiken.
Att Världen inte är i ett ännu sämre skick än den är, kan man undra över, men Iran kan klara av att göra det ännu värre innan Obama är färdig i Vita huset. Obamas Mellanösternkatastrofer har en trevlig liten uppräkning här.


När man betraktar denna president, är man nästan glad att vi går ur det amerikanska århundradet, men bara nästan, för vi vet vem vi får i stället. Ezra Levant är glad över att vara kanadensare under Stephen Harper, och inte amerikanare. Gläd er, ni som skall lära känna honom nästa lördag. (1 mars). Snaphanen

Läs också:
Vansinnet iVita Huset
Jihad-projektet-Huvudplanen för det muslimska broderskapets maktövertagande..


1 kommentar:

 1. Kolla denna länk där Obama erkänner att han är MUSLIM:

  http://www.youtube.com/watch?v=tCAffMSWSzY

  Hur kunde han väljas om igen. Amerikanarna är ännu mer troskyldiga och oinformerade än svenskarna!
  Heima

  Heima

  SvaraRadera