tisdag 4 februari 2014

Moderaterna fortsätter med förintelsen av nationen Sverige. Snaphanen: De kan bara stoppas av en statskupp eller statlig konkurs

Människa! Rid!
Rid i natten!
Rid för Sverige att bestå
låt med sanning, folk förstå
Rid bort vanvetts diktatur
rid in ett fredens Sverige
Rid! Stark som svag
rid, natt som dag

Fr. Snaphanen i snabböversättning:
Moderaterna presenterar rapporten “Ett öppet Sverige – Nya Moderaternas arbetsgrupp om integration, migration och diskriminering." De ser ingen anledning till att Sverige inte bör fortsätta västvärldens i särklass högsta invandring när det trots hemliga miljarder i utgifter "är bra för tillväxt och välstånd."

Dessa människor kan bara stoppas av en befolkningsmajoritet, en statskupp eller statlig konkurs, inte tio eller tjugo procent Sverigedemokrater. Svenskarna är passagerare på ett fartyg där kaptenen och överstyrmannen har blivit psykotiska.

…det spelar ingen roll vad de lovar, för de förlorar valet till de röda, som också utlovar fortsatt massinvandring som skulle kunna innebära att vi aldrig kommer att få se en "borgerlig" regering i Sverige igen. Vilka outhärdlig nöd.

Notera det nya språkbruket: "Sverige är ett land byggt på invandring," vilket är mycket oärligt. Sverige är tvärtom en nation som är på väg att upplösas av migration. Svenska folket kommer att vara alla och ingen.


Den så kallade debatten som  pågår om det - häromdagen till exempel. P 1 Hur mycket rasism tål, Sverige? - är en politisk kamp för att tolka massinvandringens historia motsvarande den för utvärdering av D-dagen 1984. Det är en irrelevant placebomedicin och attitydmassage för ett etablerat faktum som kan intressera historiker, men inte medborgare i en demokrati, som tror att de har inflytande på framtiden. Jag klev av efter tjugo minuters kakafoni av (forskellige, kan betyda fårskallar också) många utsatta gruppers gnäll och gnabb och Alexandra Pascalidous imbecillitet.
Multikultitåget lämnade plattformen för 40 år sedan och det kör fortfarande i 200 km / t och det har ingen backväxel. Alla kom med, även de som inte skulle. Vissa infödda funderar på om det är nu måste de lämna landet.

” Sverige är ett land byggt på migration. För Nya Moderaterna är det viktigt att Sverige även i framtiden ska fortsätta vara en fristad för dem som flyr undan krig och förföljelse. Vi ska också bereda människor möjlighet att komma till vårt land för att arbeta för att skapa sig en bättre framtid. Med fler invånare blir vi också fler som kan vara med och bidra till tillväxt och vår gemensamma välfärd.

Det är viktigt att inte stänga gränserna bara för att det i dagsläget råder en ekonomiskt svår situation i Europa. Nya Moderaterna vill värna öppenheten, och samtidigt tydliggöra de rättigheter och skyldigheter som finns för de människor som kommer till Sverige. Därför ska vi fortsätta skapa en migrations- och integrationspolitik som fokuserar på arbetslinjen.”Snaphanen
Den okända hästen från Troja

Sverige tycks vara belägrat. Starka härar smider planer på att ockupera landet. Inte med hjälp av gamla tiders kanoner. Det moderna kriget förs med nya, ytterst sofistikerade, mentala förstörelsevapen.

Femtekolonnarna undergräver försvarsviljan och desertörerna från försvaret av Sverige blir allt fler. Det psykologiska försvaret är snart totalt upplöst och det militära klarar sig bara en vecka. Bak ryggen på svenska folket har den trojanska hästen släpats in i landet – fylld med samhällsomstörtande soldater förklädda till svenskar och invandrare.

Den politiska korrektheten är ett bärande inslag i ockupationsplanerna. Genom att brännmärka den sakta växande motståndsrörelsen som rasistisk har man funnit ett effektivt vapen för att avväpna den. I Sverige finns det inget som är värre än att beskyllas för att vara rasist. Man behandlar mördare, våldtäktsmän, rånare, narkotikasmugglare, förskingrare, våldsverkare och förrädare med större tolerans än den som man beskyller för att vara rasist.


…Ett annat led i kampen för att minska försvarsviljan är att förneka svenska traditioner, svensk historia, svensk identitet och det svenska språket. Sverige ska helt enkelt framställas som en plätt på jorden, utan varje egenvärde, rättighet eller existensberättigande. Vi får inte kalla saker vid dess rätta namn. Nyspråket tar över – alla ord som på minsta sätt kan beskriva något negativt ersätts med nya, mer positiva nonsensord. Problem kallas utmaning etc.

…Vem talar för alla oss som drabbas av nedskärningarna i välfärden. Pensionärerna som lever på den reella svältgränsen. Patienterna som inte får den vård de måste ha. Tågresenärerna som aldrig kommer fram i tid. Skolbarnen som inte blir utbildade. Ungdomarna som aldrig kan skaffa eget hem. Handikappade som får klara sig själva bäst de kan. Den ökande mängden brottsoffer som utsatts för inbrott, rån, mord, våldtäkt, skjutningar, ofredande, hatbrott, bränder, skadegörelse, upplopp, stenkastning, bilbränder och förakt.
…Så har man i tysthet ändrat Sveriges grundlag för att säkra en eventuell reträtt från detta besynnerliga krig mot svenska folket. I Sveriges grundlag står numera att rättigheter som yttrandefrihet, informationsfrihet, mötesfrihet, demonstrationsfrihet och föreningsfrihet kan begränsas genom lag. Riksdagen kan alltså över natt beröva svenska folket dess fundamentala, demokratiska rättigheter! Undantagslagar alltså! Även ådalenlagarna urholkas – de lagar som förhindrat att militär kunnat sättas in mot den egna befolkningen förses nu med en rad gummiparagrafer.

Vidare har man infört en paragraf som säger att talan inte får föras mot den som utövar eller har utövat uppdrag som riksdagsledamot!  Genom ytterligare lagändringar är det numera också tillåtet att sitta i Sveriges Riksdag och vara utländsk medborgare! Missköt dig och åk hem alltså. Hänvisa bara till svensk grundlag!

Det är närmast obegripligt att denna trojanska häst förblir så okänd för merparten av svenska folket. Den ska ju visserligen vara ett hemligt vapen, men borde ju med den gigantiska storlek den vuxit till vara uppenbar för var och en med ögonen öppna och minsta tillstymmelse till fosterlandskärlek – ett ord som väl idag betraktas som rasistiskt.
Upp till kamp för demokratin – nu är det en strid på liv och död!” , Avpixlat, EU-granskning

1 kommentar:

  1. Min oro är på väg att övergå i förtvivlan! Orsak: Jag börjar sakta inse att bl.a.Reinfeldt, mot vad jag tidigare trott, på fullt allvar tror på vad han säger om att "massinvandringen måste fortsätta för att rädda välfärden"! HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!

    SvaraRadera