torsdag 20 februari 2014

På väg mot världsunion - EU och USA "samarbetar" i Ukraina
”Jag ser en regering helt utom kontroll, och pengar är nummer ett. Integritet finns inte ens på kartan.”Neil Young Informationclearinghouse

 
USA "investerar" 35 000 miljoner kr i stöd till Ukrainska Upploppen


Nästan en svensk försvarsbudget
Ett antal bekräftelser har kommit in från läsare att Washington underblåser de våldsamma protesterna i Ukraina med våra skattebetalares pengar. Washington har inga pengar för matkuponger eller för att förhindra utmätningar av hem, men den har massor av pengar att omstörta Ukraina.
En läsare skrev: "Min fru, som är av ukrainsk nationalitet, har varje vecka kontakt med sina föräldrar och vänner i Zhytomyr [NW Ukraina]. Enligt dem får de flesta demonstranter en genomsnittlig utbetalning på 200-300 grivna, motsvarande cirka 15-25 euro. Efter vad  jag dessutom hört, är en av de mest aktiva byråererna och "betalningsuttagarna" på EU-sidan den tyska "Konrad Adenauer Stiftung 'som är nära kopplad till CDU, dvs Mrs Merkels parti. Läs mer Paul Craig Roberts

Carl Bildt:
 ”Sverige och EU kritiserar Janukovitj
Den svenska regeringens utrikesminister Carl Bildt har idag kritiserat Ukrainas president Viktor Janukovitj. Carl Bildt säger att våldet är presidentens fel:
-I dag har Janukovitj  blod på sina händer, säger utrikesminister Carl Bildt som också är med i partiet Moderaterna.


Även utrikesministrar i andra EU-länder har idag kritiserat Ukrainas president Viktor Janukovitj. EU har bestämt sig för att på något sätt försöka straffa Janukovitj och hans medarbetare.” Sveriges radio
Mer om Carl Bildt

Ryssland under attack - Av Paul Craig Roberts

Washington använder media för att förbereda det amerikanska folket för konfrontation med Ryssland. Carl Bildt deltar.
February 15 2014 "InformationClearing HouseI flera av mina artiklar har jag förklarat att Sovjetunionen fungerade som en begränsning för USA: s makt. Det sovjetiska sammanbrottet utlöste den neokonservativa enheten för amerikansk världshegemoni. Ryssland under Putin, Kina och Iran är den enda begränsningen av den neokonservativa agendan.
Rysslands kärnvapenmissiler och militära teknik gör Ryssland till det starkaste militära hindret för USA: s hegemoni. För att neutralisera Ryssland, bröt Washington Reagan-Gorbatjov avtalen och utvidgade Nato i f.d beståndsdelar av sovjetiska imperiet och har nu för avsikt att ta med tidigare av Rysslands egna konstituerande delar - Georgien och Ukraina - i Nato. Washington drog sig ur fördraget som förbjöd anti-ballistiska missiler och har etablerat missilbaser anti-ballistiska vid Rysslands gräns. Läs mer Paul Craig Roberts

Paul Craig Roberts var biträdande sekreterare för Secretary of the Treasury for Economic Policy (Departmentet för ekonomisk politik fritt översatt) och biträdande redaktör för Wall Street Journal. Han var krönikör för Business Week, Scripps Howard News Service och Creators Syndicate. Han har många universitsutnämningar. Hans internetkolumner har lockat läsare från hela världen.

Paul Craig Roberts - How America was Lost


”Amerikanerna har drabbats av en statskupp, men de är tveksamma till att erkänna den…”

 Boken finns att köpa här.


Måndag 17 februari 2014 - Idag går ingen amerikan säker för sin egen regering ", skriver Paul Craig Roberts i inledningen till sin nya bok om" How America was lost”. För att föregripa det väsentliga i boken
Det största hotet mot friheten för det amerikanska folket kommer från deras egen regering och inte från en imaginär terroristhot. Denna alarmerande retorik fungerar som en förevändning för USA: s angreppskrig.

I sin antologi, ger Roberts ger övertygande argument att USA har blivit en skurkstat. Enligt honom: "Amerikas öde beseglades när allmänheten och antikrigsrörelsen köpte regeringens 9/11 konspirationsteori (11 september 2001). Regeringens redogörelse för 9/11 motsägs av många bevis. Ändå är denna avgörande händelse i vår tid, som har lanserats i USA för oändliga anfallskrig och en inhemsk polisstat, ett tabubelagt ämne för utredning i media….


Vidare skriver han att den fabricerade berättelsen om 11 september hade aldrig blivit så allmänt trodd utan medverkan av amerikansk media och internationella aktörer. Det kunde ske genom att ”det finns ingen fri press i Amerika” (utom på webbplatser). Craig Roberts, News Press
 
USAs GESTAPO träder fram
Amerikas fem kriminella
RT är den bästa engelskspråkiga nyhetskällan tillgänglig för amerikaner. Den 29 januari publicerade RT ett foto av fem av presidenten utnämnda män som ljuger sig blåa inför  kongressen
 (L-R) National Counterterrorism Center Director Matthew Olsen, FBI Director James Comey, Director of National Intelligence James Clapper, CIA Director John Brennan, Defense Intelligence Agency Director Lt. Gen. Michael Flynn testify during a hearing before Senate (Select) Intelligence Committee January 29, 2014 (Alex Wong / Getty Images / AFP)

Alla fem dessa Gestapowannabes”  har brutit mot sin ämbetsed som är att skydda Förenta staternas konstitution. De har obevekligt brutit mot grundlagen, vilket gör dessa fem, som är ansvariga för USA: s underrättelsetjänst och svarta operationer, till förrädare mot USA. Ändå har de inte gripits och ställts inför rätta. Kongressen är nöjd med att sitta där och lyssna på deras pågående lögner gång på gång på gång, trots att dessa fem har begått fler och värre brott mot vårt land än de "terrorister" som fungerar som en ursäkt för de brott som begåtts av intelligensbyråererna. Global research


”Bosnienvårens” inbrott i EU - Rysslands röst
Carl Bildts ansvar för Bosnien och Hercegovina?
År 2008 skrev Bosnien och Hercegovina på associationsavtalet med EU, alltså exakt samma dokument som Ukraina erbjöds i november 2013 men tackade nej till. Som resultat av detta börjar industrins kvarlevor, vilka stod ut med kriget 1992-1995, krackelera. Arbetslösheten når 44 procent, och var femte invånare lever i fattigdom. EU har dock med sina talrika antikrisfonder varken möjlighet eller avsikt att hjälpa landet som inte ens är EU-kandidat.
Den österrikiske diplomaten Valentin Inzko har i en intervju med Wientidningen Kurier meddelat följande: ifall situationen fortsätter att trappa upp så funderar vi eventuellt om att skicka EU-trupper till Bosnien och Hercegovina. Inte genast, men kanske i fortsättningen. Samtidigt är det just Väst (och däribland även EU) som bär ansvaret för händelseförloppet i regionen, anmärker statsvetaren Boris Sjmeljov:
”Genom att backa upp Kosovos självutlysta självständighet har Väst kränkt principen om Serbiens territoriella integritet. I och med detta stimulerade Väst oavsiktligt separatistiska tendenser även på andra håll i Europa.”
Med tanke på hur spänt det etniska läget i Bosnien och Hercegovina fortfarande är ett årtionde efter det blodiga inbördeskrigets slut, så är det mycket tänkbart att den socialekonomiska krisen kan mynna ut i landets sönderfall.
Läs mera
2 kommentarer:

 1. Ovanstående bevisar ju faktiskt att vi har en ny slags nazism här i Väst, och den är precis lika islamkramande och imperialistisk som Hitlerismen.

  Nu försvarar sig Ryssland med att bojkotta varor från EU, bland annat griskött. Tidigare har man börjat med att bojkotta adoptioner från Ryssland till Väst, för de ryska barnen misstänks inte kunna få ett bra liv i Väst.

  Vi har ett nytt kallt krig på gång och folken i Väst bör stödja Ryssland som den enda demokratin i världen!

  SvaraRadera
 2. Kung Sardin och hans islamkramande kärring är en fara för Sverige. Glöm inte Corazza Bildt när hon medverkade i Skavlan och lyfte sina händer och prisade Allah.

  Vår sk utrikesminister är en farlig varelse.
  Heima

  SvaraRadera