måndag 10 februari 2014

Schweiz nej till massinvandring. Det sjuka landet Sverige - gammalt och nytt Folkomröstning om massinvandring i Schweiz blev ett nej och nu oroar sig Svenska Dagbladet för hur det skall bli i det övriga Europa med främlingsfientligheten. Läs hela artikeln i Svenska Dagbladet. Propagandan är ohöljd. Man talar om att invandrare behövs.Många schweiziska företag är dessutom beroende av välutbildade tyskar och fransmän. I exempelvis läkemedelsjätten Roche är hälften av alla anställda inom forskningsdelen invandrare.”

Det är väl knappast tyskar och fransmän man tänker på då det gäller massinvandring. Rätta mig om jag har fel!

"Schweizarna nobbar EU-invandring
Schweiz röstade på söndagen för att begränsa invandring från EU-länderna. Resultatet skapar bestörtning i regeringen, och väntas leda till smärtsamma relationer med EU. Men invandringsprotesten speglar samtidigt stämningen i flera europeiska länder." SvD
 Så här skrev Kathinka Gladh:
”Jag har precis sett 18-nyheterna på tv1 (lördagen). Där tog man upp folkomröstningen i morgon i Schweiz om upprustningen av tåg och spår-som är en sidofråga i denna avgörande omröstning för det schweiziska folket som gäller i morgon.
Det kommer att kosta ca 45 miljarder kronor vilket är ett piss i Mississippi för detta välskötta rika land i central-Europa
Men icke ett ord om huvudfrågan i morgondagens omröstning i den ödesdigra frågan om att rösta JA till en stark neddragning av massinvandringen av framför allt muslimer in till Schweiz.
Nu förstår jag att SVT är helt ute på att sälja ut det svenska folket genom att mörka denna viktiga omröstning i morgon.
Dessa folkförrädare på SVT som sitter bekvämt och asljuger det svenska folket rätt upp i ansiktet, utan att skämmas, medan deras kolleger som kämpar på runt om i världen för att kunna rapportera om sanningen till sina läsare, fängslas, torteras, avrättas eller dör på slagfältet i sin heroiska kamp för att skriva sanningen.”Andens tattarfölje

Nytt och gammalt i det sjuka landet Sverige
”Moderaterna presenterar rapporten Ett öppet Sverige – Nya Moderaternas arbetsgrupp om integration, migration och diskriminering." De ser ingen anledning till att Sverige inte bör fortsätta västvärldens i särklass högsta invandring när det trots hemliga miljarder i utgifter "är bra för tillväxt och välstånd."
Dessa människor kan bara stoppas av en befolkningsmajoritet, en statskupp eller statlig konkurs, inte tio eller tjugo procent Sverigedemokrater. Svenskarna är passagerare på ett fartyg där kaptenen och överstyrmannen har blivit psykotiska.”Moderaterna fortsätter med förintelsen av svenska folket

Nu sitter han i snickarboa, Samir i Lönneberga, hans pappa kör nystartstaxi och hans mamma har etableringsstöd och tar hand om Samirs sju syskon.
 
Ronja Rövardotter är lesbisk och i Bullerbyn är heller ingenting sig likt.

Det är Rasmus Törnblom, 24, förste vice förbundsordförande Moderata ungdomsförbundet, som vill revidera Astrid Lindgrens sagor. Sagorna måste anpassas till hans mångkulturella och genuskorrekta lyckodrömmar. Rasmus Törnblom vill “långt bort från romantiserade gärdsgårdar, främlingsfientlighet och könsroller från 1800-talet.” Att hacka på det svenska kulturarvet kan också vara gynnsamt för den politiska karriären. Läs Julia Caesar Nedmonteringen och Petterssons
Tobias Hübinette önskar den vita rasens undergång och blir anställd av Erik Ullenhag. 
 
Tobias Hübinette grundade Expo och  är misstänkt för mord men är nu anställd som export på rasism. Regeringen är medveten om hans bakgrund.”  Läs hela artikeln
 Sveriges marsch mot utplånande:
”Bruce Bawer är en amerikansk författare, bosatt i Norge och skriver i en artikel från Snaphanen följande:

Sverige är självförstörande , och fler och fler människor skriver om det - men , med mycket få undantag, fortfarande inte i de traditionella svenska medierna, där förnekande fortfarande härskar. Ja, det gäller till och med observatörer utomlands ( framför allt i grannlandet Danmark och Norge , där eliten fortfarande ser sin större granne som en mångkulturell förebild samtidigt som många , kanske de flesta, vanliga hushåll ser det som ett varnande exempel ) slår larm om konsekvenserna av svensk invandringspolitik , arbetar Sveriges egen massmedia - och resten av dess kulturella etablissemang - övertid för att tysta sanningssägare och hålla pöbeln borta från att öppet ifrågasätta klokheten hos de som vet bättre [ .. ] .

Samtidigt som jag skriver detta fortsätter de varnande essäerna att komma . Ett exempel :
Sveriges kurs mot botten ", en stärkande uppriktig artikel, som fanns den 4 december på webbplatsen för Jyllands -Posten , Danmarks största dagstidning . Författaren , Morten Uhrskov Jensen, skräder inte orden . Hans inledande mening : " Sverige har beslutat sig för att bryta ihop.  Sveriges invandringspolitik är inte av denna världen och konsekvenserna uteblir inte heller.” 
Jensen fortsatte med att beskriva den stadiga försämringen i kvaliteten på utbildningen i svenska grundskolor under det senaste decenniet eller så som beskrivs i en nyligen genomförd studie PISA, samt att koppla den nedgången till vad Jensen rent ut kallar landets "galna invandringspolitik."

Sverige , varnade Jensen , "kommer att få betala ett mycket högt pris för sina experiment med att tillåta alltför stora invandring från dysfunktionella stater ”.  Han lade särskilt skulden på media , noterade att i en artikel om PISA- studien , valde Aftonbladet , Sveriges största tidning  ( och , som han uttryckte det  " det officiella Sveriges språkrör " ), att ignorera den verkliga orsaken till skolkrisen och att låtsas att det som är fel är  "nedgången i jämställdhet i skolan", som i sin tur är ett resultat av  "fritt skolval" . Jensen reagerade på detta genomskinliga struntprat och kommenterade: "Man vet inte om man ska skratta eller gråta." Hela artikeln

En kommentar på Petterssons:
”En politisk elit som inom lykta dörrar har beslutat att omvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle, den största sociala revolutionen i Sveriges historia som inte har fått diskuteras eller ifrågasättas..
Detta har kunnat genomföras p.g.a. svenskens passivitet och undergivenhet ”glöm inte att det svenska folket är extremt fegt” (Herman Lindqvist). En tidigare militärattaché uttryckte det så ”det skulle vara mycket lätt att invadera Sverige för folket har ingen försvarsvilja”
Det värsta är emellertid den ”sublima totalitarianism” som har smugit sig fram genom konsensus inom den politiskt korrekta eliten bestående av politiker och journalister med bas i huvudstaden.” 

”… en människa klarar sig på 450 kronor i månaden om hon bara lever på ris . Det är många gånger bättre att bo i en kåkstad i utkanten av Stockholm än i utkanten av Mogadishu”
Kåkstad i Högdalen
Kenneth Sandbergs tidigare brev om den krigsskadade sexåringen kan du läsa här.
Moderaterna;Carl Johan Sonesson;Fredrik Reinfeldt;anders.borg@moderat.se;Annie Lööf;Eskil Erlandsson;Hanna Wagenius;info@centerpartiet.se;Cecilia Wikström;Folkpartiet;Jasenko Selimovic;Göran Hägglund;KD-Info;Lars Stjernqvist;Carin Jämtin;Stefan Löfvén;Johan Buser;Christina Höj-Larsen;Martina Skrak;Vänsterpartiet info;Maria Ferm;Åsa Romson;Peter Eriksson;Gustav Fridolin;

Sent: Sunday, February 09, 2014 1:32 PM
Subject: Re: Fw: Varför brister det svenska samhället.!?
Snälla ta bort mig från din sändlista
 Gunilla Carlsson
På hennes hemsida står det ”all det stöd”. Man skriver allt det stöd. För övrigt så har hon aldrig arbetat som revisor. Detta vet bloggen från säker källa.

“Tack vare politiken har jag mött människor världen över vilket har gjort starka intryck, speciellt hos utsatta kvinnor och barn. De behöver all det stöd och hjälp vi kan ge”...Läs mer
Men, istället för hon en politik som innebär att ett fåtal priviligierade och “företagsamma” unga, friska och starka män invandrar till Sverige - varav en del för ett parasiterande och kriminellt leverne. Inte minst dränerar dessa den  “påse” pengar som eljest till stor del kunde användas för hjälp till självhjälp där Gunilla Carlsson själv konstaterar stora behov..!
 Finns det diplomatiskare benämningar än hycklare för sådana politiker.!?//Kenneth Sandberg
.......
From: Ted Ekeroth
Sent: Sunday, February 09, 2014 2:36 PM
Subject: Re: Fw: Varför brister det svenska samhället.!?
Du kan ta bort mig från din sändlista nu tack.

On Feb 9, 2014 6:51 PM, "Kenneth Sandberg" <sandberg.kenneth@bredband.net> wrote:
Annars tycker man ju att SD-företrädaren Ted Ekeroth borde vara intresserad av sådant som kunde vara viktigt och användbart för ett parti (som påstår sig vara) i opposition till 7-klövern och dess massinvandringspolitik.!?
Men det är antagligen angenämare att glassa runt på Sthlms-krogarna som belöning för det arbete som Sverigedemokraternas gräsrötter lagt ned för partiet...
 //Kenneth S.
 .......
 Ted Ekeroth SD
“Skadan som massinvandringen har medfört är stor och omfattande – vi måste lägga om synen på vår egen kultur och vår egen framgång, som vida överstiger var någon civilisation har uppnått någonsin förr. Det är dags att vi uppskattar vem vi är och vågar slåss för vår kultur och vårt sätt”.
.........
 Även här har insmugit sig fel i svenska språket. ”överstiger var någon civilisation”. Det heter vad någon civilisation.


From: Ted Ekeroth
Sent: Sunday, February 09, 2014 9:15 PM
Subject: Re: Fw: Varför brister det svenska samhället.!?
Väx upp och börja göra något vettigt med din tid.
Och sluta maila mig.
“Väx upp och börja göra något vettigt med din tid”.
 Som att prioritera en karriär vid köttgrytorna i Sthlm, t ex..?//Kenneth Sandberg
 .....Cc: Nationell nu ; Affestatistik ; Exponerat ; Stenkvist ; Alternamedia ; Adderat ; Mattias From ; Avpixlat ; Tanja Bergkvist ; Cavatus C ; Varjager ; Feminix ; Hans Erling Jensen ; Tobbes blogg ; Klartexten ; redaktionen@nationellidag.se ; julia.caesar08@gmail.com ; redaktion@friatider.se ; info@demofon.se ; trudebrun@gmail.com ; Snapphanen ; robsten@comhem.se ; Dispatch International

4 kommentarer:

 1. Här kan ni finna Stefan Jarl-filmen som SVT vill förbjuda. Se den idag. Imorgon kan den vara borta.

  http://dreamfilm.se/movies/details/2624-godheten/

  SvaraRadera
 2. Märkligt med dessa personer som inte vill ha Kenneth Sandbergs utmärkta mejl där vi får reda på sanningar som våra media inte ger oss. Det säger mycket om dessa personer och det gör oss övriga som VAKNAT betryckta.

  VARFÖR ?? vill de inte ha hans mejl? Om de inte vill läsa är det väl lätt att ta de bort dem olästa?

  De tål inte att få veta i tryck de sanningar de vet men av någon outgrundlig anledning inte se dem på pränt. MÄRKLIGT!!!
  Heima

  SvaraRadera
 3. Apropå skrivfel så heter det "vilka vi är" och inte "vem vi är"
  Är detta exempel på den nya svenska skolan??

  SvaraRadera