måndag 17 februari 2014

SD ökar inför EU-valet. Slaveriets avskaffande i Sverige! Insändare om det lurade folket



Sifo februari EU-valet – SD ökar stort


Många brukar strunta i Europaparlamentsvalet. Men när vi nu ser att SD ökar markant borde alla Sverigevänliga gå till valurnorna och göra ”sin plikt”. Ju fler röster på SD i EU-valet, ju sämre för sjuklövern. Det gäller att få bort extremisterna från Folkpartiet där.

Sifo ställde frågan ”Vilket parti skulle du rösta på om det vore val till EU-parlamentet i dag?” Plus- och minussiffrorna är en jämförelse mot valet 2009.


Godhet och högmod 

Högmod går före fall

"Övermod följs av nederlag,
högmod går före fall."
(Ordspråksboken 16:18)
Högmod innebär en alltför stor självuppskattning. Det innebär att man har för höga tankar om sig själv och inte har förmågan att se både sina starka och svaga sidor. Högmod är en av de sju dödssynderna och räknas ibland som den allvarligaste eftersom den berövar människan förmågan att se klart och tydligt på sig själv och sin omgivning. Själaspis
En berättelse om folkpartiet

Läs mer:



Slaveriet skall bli en del av det svenska ”kulturarvet”
 Genom bland annat en nationell minnesdag för det svenska slaveriets avskaffande och studieresor till slavfort, vill regeringens afrofobiutredare Tobias Hübinette göra slaveriet till en del av det svenska kulturarvet. Bilden visar slavfortet S:t George´s Castle i Ghana. CC-BY-2.0/Stig Nygaard

Genom ett batteri av åtgärder - bland annat en nationell minnesdag för "slaveriets avskaffande i Sverige" - hoppas regeringens afrofobiutredare Tobias Hübinette kunna göra slaveriet till en del av Sveriges kulturarv.

I november beslutade integrationsminister Erik Ullenhag att bevilja 180 000 kronor i anslag till Mångkulturellt centrum för att utreda ”afrofobin” i Sverige. Utredningsuppdraget gick till den flerfaldigt brottsdömde AFA-veteranen och Expo-grundaren Tobias Hübinette. Fria Tider

Tobias Hübinette och Andreas Rosenlund 

 
 

 ”Förtroendemissbrukare

Det brukar sägas att politik är en förtroendebransch. Endast den som erhåller, eller kanske rent av erövrar, väljarnas förtroende vinner val. Detsamma kan sägas om media, i synnerhet när vi tänker på media som den tredje statsmakten, den del av det demokratiskt organiserade samhället vars uppgift det är att hålla koll på politikerna och deras tjänstemän.

…Våra politiker och deras tjänstemän (alltså hela maktapparaten, departement, verk och myndigheter), samt media sitter med alla fingrar i samma syltburk, vår! De gör samfällt vad de kan för att hålla oss borta från våra angelägenheter. De missbrukar å det grövsta vårt förtroende. De är så tillvanda vid att ha monopol på detta förtroende att de med rätta kan kallas förtroendemissbrukare.”Frihetsportalen

Hur svenska politiker lurat generationer
INSÄNDARE Vilket avtal har vi som medborgare haft med vår s.k. “svenska välfärdsstat”? Vi kan idag konstatera att nuvarande politiker omtolkat avtalet från vad många uppfattade var del av dess grundläggande villkor. Den svenska välfärdsstaten utgjorde det argument till varför svenska folket under decennier och nu alltjämt motiverades till att acceptera världens högsta skatter.
Vi uppfattade det som självklart att det var solidariteten oss medborgare emellan där alla som betalade denna unikt höga skatt gavs tillträde till välfärdsstatens förmåner trygghet och service. …Nu har sjuklöverkartellen helt enkelt dragit ett långt streck över skattebetalning av världens högsta skatter som en merit eller kvalifikation för att få tillgång till välfärdstatens förmåner.
…Det skapar en obehaglig insikt med frågor om vi inte längre kan se oss som sjuklöverns små slavar, där politikerna uppfattar att de har mandat att totalt förändra kontraktets villkor utan att fråga medborgarna.
Det är dessutom värre än så när nu sjuklövern öppnar upp välfärdsstaten till att omfatta precis vem som helst och som vi känner igen från “skammens dag” till och med för individer som inte ens har rätten att uppehålla sig i landet. …Kommer du utan fastställd identitet och utan giltigt upphållstillstånd så belönas du istället med extra förmåner med avgiftsfri tillgång.
Får detta alla dina säkringar att brinna i proppskåpet märkt “Grundläggande rättskänsla” ?
…Nu råder i sanningens namn total invandringspolitisk anarki på skattebetalarnas bekostnad. Det enda som är reglerat och taget som självklart är att svenska folket tvingas betala för att till och med diskriminera sig själv. Vad kostnaderna är vill ingen politiker veta och allra minst vill sjuklövern att detta skall komma väljarna tillkänna.
Ska jag försöka sammanfatta betyget så blir det med orden illojalitet, inkompetens, splittring och minskad trygghet och tillit i flera dimensioner. Överkursen i vad som skall uppfattas som “snällism” är bara en konsekvens av total oansvarighet och nollkoll samt frånvaron av en mängd grundläggande demokratiska principer…Sjuklövern tillsammans med Publicistklubben har utfärdat ett undantagstillstånd för redovisningen.
…Är det den nytillkomna som beställt att kommuner och polis skall motarbeta varandra? Är det den nytillkomne som bestämmer hur många andra nytillkomna Sverige släpper in? Är det den nytillkomne som ställer krav på att invandringsproblem inte skall diskuteras? och till slut vilken nytillkommen förstår inte att svenska folkets möjlighet till dessa kostnader är begränsade? Det finns bara en part som inte fattar och som sitter med det hundraprocentiga ansvaret och det är vår folkillojala sjuklöverkartell med sitt kollektiva hjärnsläpp.
Fråga dig själv och andra. Om du från sjuttiotalet och framåt varit beredd att betala världens högsta skatter och avgifter till en välfärdstat som sedan förändras och omdefinieras till att bli ett internationellt flyktingläger utan gränskontroll med tillhörande öppen socialbyrå där “kunderna” inte ens behöver uppge identitet? Skulle vi tillägga att de dessutom ges större förmåner och fler bidrag att söka än den vanlige medborgaren, är du då beredd att betala världens högsta skatter för att nå dit?
Det här är grundläggande demokratiska ordningsfrågor som ger sjuklöverkartellen och alla självutnämnda elittyckare att nervöst lägga benen på ryggen och dra iväg som “häxpipor” med ett tjut! Finansministrar och skatteministrar tvingas ta Valium inför dessa grundläggande ställningstagande? Skatter ? Till vaddå? Varför då? Hur mycket då? Beskattningsrätt .. på vilka villkor då?
…“Människors värde”, lika eller olika, passar bättre för gamla plantageägare och slavhandlare eller de som lever på skattebetalarnas bekostnad att yra om. Människor är ovärderliga och det i samklang med alla andra ovärderligheter i ett människovärdigt och tryggt och stabilt land. Med över hundra skjutningar i en stad på ett år så kan vi undra om det är människovärdigt?
Gör rätt. Rösta på SD 2014 om du vill ha demokratin och förnuftet i behåll! Avpixlat
Markeramera” Läs hela artikeln


Skattechock väntar
Hur mycket höjs skatterna vid ett eventuellt regeringsskifte? Den enkla sanningen är att ingen vet. Först måste Stefan Löfven (S), Gustav Fridolin (MP) och Jonas Sjöstedt (V) komma överens. Skattebetalarnas förening har dock listan över de 49 skatte-chocker som är aktuella. Se hur du kan påverkas.

Ni köper väl smör. Unilever kryper till korset. 
Symaskinsolja och bensin i margarinet








1 kommentar:

  1. Klart som korvspad att jag SKALL rösta i EU valet likaså i ALLA andra val fram till min död. Detta har jag gjort från den dag jag blev röstberättigad i början av 70 talet. Det Svenska slaveriet är inte fram till dags dato avskaffat för öss Svenskar. Vi slavar mer eller mindre dagligen så att våra förmyndare inom Klöverhögen skall få möjlighet att slänga mer och mer av VÅRA pengar på det invandrande parasitslöddret. SD är en självklarhet.
    Hans K Nilsson.

    SvaraRadera