torsdag 13 februari 2014

Svenska folket drabbas varje dag av Sjuklöverns hat mot sitt eget folkDETTA MÅSTE NI LYSSNA PÅ
”Till Ring P1 med Täppas Fogelberg ringde på onsdagsmorgonen Stamatios Ledonios, tandläkare med grekisk invandrarbakgrund, bosatt i Malmö och verksam inom Folktandvården i Karlskrona. Han ville berätta för svenska folket hur de diskrimineras i tandvården i förhållande till asyl- och anhöriginvandrare.

Stamatios berättar att svenska pensionärer får avslag av Försäkringskassan på att få nya löständer medan muslimska anhöriginvandrare får all tandvård betald från Försäkringskassan. Han erbjuder även Täppas att få full dokumentation som visar att det han säger stämmer.” Avpixlat

”En politik för rasism och fientlighet
”Ni har hört det hundratals gånger. Politiker som oroas över en växande ”främlingsfientlighet” och ”rasism”. Betänk då att de verkliga orden som riktas mot samhället är ”kritik” och ”ifrågasättande”.

Ni som läser detta har säkert fått höra orden, politiker som förespråkar en mer anpassad och återhållsam invandringspolitik har fått höra det och det fåtal journalister som vågar vara mer verklighetsnära har fått höra det. 
Exempel på svensk kravlöshet och generositet
1. gratis vård till papperslösa,
2. gratis tandvård till papperslösa,
3. gratis skola till papperslösa,
4. kommuner som ger socialbidrag till papperslösa,
5. kommuner som betalar bostäder till papperslösa,
6. svenska miljonärer som tjänar miljoner på asylboenden,
7. studenter och personer på äldreboende som vräks från sina bostäder till förmån för  ensamkommande och asylsökande,
8. vanliga hyresgäster i kommunalt boende vräks från sina bostäder till förmån för asylsökande,
9. kommuner som betalar körkort till nyanlända ungdomar,
10. instegsjobb där skattebetalarna får betala för att arbetsgivarna bara ska anställa nyanlända. Läs mer 

 
Fortsatt massinvandring till Sverige
Ingen svensk regering överträffar de invandringsrekord som den borgerliga alliansregeringen har slagit varje år sedan den tillträdde 2006. De vill uppenbart fortsätta att bryta ner och sänka Sverige till den bottennivå där det inte längre finns någon väg tillbaka. Den som orkar läsa 19 sidor ordbajseri hittar moderaternas rapport här.
Alla prognoser pekar på att alliansen förlorar regeringsmakten till socialdemokraterna i årets riksdagsval. Men massinvandringen kommer att fortsätta. Låt mig påminna om hur Stefan Löfven uttryckte sig när han höll sitt så kallade linjetal  på socialdemokraternas partikongress den 4 april förra året:

” Sverige ska vara som en familj vars solidaritet är gränslös. Det samhälle som vi vill forma drivs av gränslös solidaritet. Våra värderingar känner inga landgränser. I Sverige finns inte “vi och dom” – i Sverige finns vi!”
 Svenska folket har att välja mellan pest (s + v + mp) och kolera (m + fp + c + kd + mp). Valet står mellan en floskelmaskin och en avdankad stridshingst.     Julia Caesar
"Stridshingst - Samma värde som hundra vanliga hästar. Att unna sig en stridshingst var med andra ord ingenting för gemene man. Dick Harrison menar att en enda stridshingst under medeltiden hade samma värde som hundra vanliga hästar.

– De kostar jättemycket i inköp. Men å andra sidan kan den användas oerhört effektivt ute på slagfältet. Man kan dirigera den åt alla möjliga håll.
Stridshingsten är ett väldresserat djur och väjer inte för någon eller någonting.
– Den är helt orädd. Om man ska göra en jämförelse är en stridshäst en formel 1-bil och en vanlig häst är en gammal folka, säger Dick Harrison.”Aftonbladet

Jakten på kontantbetalare

Tidigare rikspolischefen Björn Eriksson, f d landshövding och fristående krönikör i ÖC 

 

”Kommuner ska bojkotta banker som vägrar ta emot kontanter. Det blir en effektiv påtryckning på banker som inte bryr sig om enskilda kunder.
Det blir närmast ett hån mot konsumenter, företag och kommuner när de verkliga vinnarna på ett kontantlöst samhälle är bankerna själva.

Ett efter ett slutar bankkontoren att hantera kontanter. Trots att ingen bett om det. Under åren 2010–2012 har den manuella kontanthanteringen försvunnit på sammanlagt 490 svenska bankkontor. När en så självklar samhällstjänst som att tillhandahålla kontanter försvinner blir följderna dramatiska. Plötsligt kan butiker inte sätta in sina dagskassor, äldre människor upplever otrygghet när de måste lämna över sina betalkort och koder till hemtjänstpersonal för att göra inköp och barn kan inte sätta in sina sparpengar. Allt fler känner sig maktlösa inför bankernas agerande. 

Jag är själv kortanvändare men likväl vill jag ibland använda kontanter. När vill jag själv avgöra utan pekpinnar från bankdirektörer. Bankerna själva hävdar att detta görs av omsorg för kunderna – en inte helt glasklar logik när kunderna faktiskt vädjar till bankerna att ha kontanterna kvar. Det blir närmast ett hån mot konsumenter, företag och kommuner när de verkliga vinnarna på ett kontantlöst samhälle är bankerna själva.
Bankerna äger kortföretagen och om kontanterna försvinner kan bankerna helt godtyckligt höja kortavgifter, börja ta insättnings- och uttagsavgifter och motivera det med höjda kostnader. Dessa i sin tur behöver inte redovisas eftersom de inte rör offentlig verksamhet. Det sätter hela maktbalansen mellan kund och leverantör på spel och väcker också en rad frågor som rör integritet och säkerhet.

En sådan är ”Storebrors spejande öga”. Via vår korthantering har makthavare och smarta säljare en potential att i detalj följa våra göranden och låtanden. Visserligen kan det kännas frestande för vissa att få specialriktade erbjudanden byggda på hur man handlar med sitt kort men vill vi ha den insynen i våra inköpsrutiner? Går vi sedan över till brottsrisker kan kontanthantering förvisso innebära rånrisker. Men jag vill hävda att dessa risker hjälpligt går att bemästra. Min instinktiva känsla är snarare att banker skyler över den alltmer växande kriminaliteten kring korthantering.


Folkliga protester mot banker som slutar med kontanter förefaller helt ha undgått de lomhörda storbankerna. Bankerna - av alla institutioner - kan inte bara gradvis upphöra med kontanthanteringen utan reaktioner. Ett kontantlöst samhälle innebär stora risker som inte på långa vägar är utredda ännu. Om ingen drar i bromsen nu kan vi stå inför ett samhälle som är både väldigt sårbart och ganska så totalitärt. Vi är långt ifrån beredda att ta det steget. 

Jag tycker mig – precis som EMU-frågan för något decennium sedan – skönja en framväxande kraftmätning mellan etablissemang och gräsrotsnivå.” ÖC och Kristoffer Hell

Det känns tryggt för Norge, Sverige, Nederländerna och Tyskland att ha dessa söta flickor med lång erfarenhet av försvar och militär utbildning som försvarsministrar! The Guardian


 Ine Eriksen Søreide (Norway), Karin Enström (Sweden), Jeanine Hennis-Plasschaert (Netherlands) och Ursula von der Leyen (Germany). Photograph: Twitter
Det hände på runt 03:00 på lördagen (1 februari) , i ett av konferensrummen Münchens Bayerischer Hof hotell, där politiker från hela världen hade samlats för en årlig säkerhetskonferens. De kvinnliga försvarsministrarna  i  Norge, Sverige och Holland hade alla träffats på tidigare konferenser, så de bestämde sig för att välkomna Ursula von der Leyen, deras nya tyska motsvarighet

Fr. Snaphanen
”Engelsmannen Iain Channing återvänder till Sverige, landet han bodde i på 1980-talet. Vad hände med det trygga och välordnade land som beundrades världen över? Gillar folk verkligen det radikala experiment i social ingenjörskonst som politikerna genomför? Och hur är det i Malmö – landets främsta försökskanin? Här är Channings rapport – sista delen.
Iain Channings förakt för svenska medier
Det är intressant att se en annan icke-svensk som går igenom samma stadieren enda månad som jag har gjort i många år. Jag behöver nu inte tvivla på att jag hade rätt, även om jag var den enda som hade sett det. Hans tre artiklar är nästan obligatorisk komprimerad läsning. Channing träffar huvudet på spiken här: "På en undermedveten nivå är den utopiska invandringspolitiken till stor del en försoningsgest för att man inte stod upp mot Hitler.” Artikeln finns också på engelska ”Sweden – Europe’s closest thing to a fascist, hate-based regime”
 ” Ett stort bråk pågår just nu om åsiktsregister, svarta listor som påstås ha upprättats av de stora medierna och andra organisationer. Japp, jag hittar inte på detta. Sådant är Sverige i dag.
Och ändå försvinner inte invandringsfrågan. Tvärtom har det onämnbara ämnet blivit en nationell besatthet. Enligt kolumnisten Hakelius bryr sig ”[brevskrivarna] bara om en sak: invandring. Diskussionen kan börja var som helst, men den slutar alltid i invandring. Invandring, invandring, invandring, invandring, invandring.
Men på det stora hela väckte medierna en ny känsla för Sverige inom mig, en jag aldrig hade drömt om att känna: förakt. Tillståndet är inte lika illa som i Östtyskland, som en del svenska dissidenter gärna säger, men det här landet har inte längre full yttrandefrihet. Den yttersta vänstern – det vill säga svenska medier och etablissemanget – är inte intresserade av att ”diskutera” massinvandringen. De har bundit upp sig ideologiskt för att främja den, vad som än händer, för den goda sakens skull, och alla som tycker annorlunda är ”hatisk”, ”fascist”, ”nazist” eller ”rasist”.

Jag överdriver inte. Dessa ord ser man hela tiden i svenska medier. Det betyder att Sverige själv har blivit det närmaste man i Västeuropa kan komma till en fascistisk, naziliknande, hatbaserad regim – men det är de feltänkande etniska svenskarna som är dess offer, som riskerar att bli överfallna, få sina hem sönderslagna och bli förödmjukade i medierna för att de uttrycker motstånd mot statens invandringspolitik.
Jag fick tag i en bok om det nutida Sverige, i princip den enda titel jag fann i den ledande bokhandelskedjan som alls vidrörde frågan om massinvandring. Den hette Partiet : En olycklig kärlekshistoria av Eva Franchell, ledarskribent på Aftonbladet.

 
Det handlar om socialdemokraternas nedgång, Palmes parti, partiet som framförallt kopplas ihop med den gyllene eran av det trevliga (och i stort sett homogena) Sverige. Mot slutet fick jag syn på en mening: ”Det är 2012 och en av tio svenskar kan tänka sig att rösta på ett rasistiskt parti.” Är det förvånande att det inte finns någon riktig debatt om invandringen när den ena sidan vägrar att ens erkänna den andra sidans bekymmer, utan bara förtalar dem?

Det som faktiskt ägt rum i Malmö är ett befolkningsutbyte, där etniska svenskar flyr till landsbygden. Jag försökte utan framgång att få fram historiska demografiska data för staden. En hjälpsam kvinna som gick i skolan här på 1960-talet gissade att den utländska befolkning var mellan 2 000 och 3 000 när hon var barn – främst jugoslaver och andra östeuropéer, som senare fick sällskap av latinamerikaner på 1970-talet – innan tidvattenvågen satte igång. Med andra ord har Malmö gått från nästan 100 procent etniskt svenskt till 50 procent på 50 år. Om takten i detta befolkningsutbyte fortsätter, kommer staden att bli en utländsk enklav på svensk mark inom få årtionden, en brottstyngd blandning av minoriteter med inte mycket annat än islam gemensamt och starkt beroende av restaurangnäringen.” Sverige – det närmaste Europa kommer till en fascistisk, hatbaserad regim”  Snaphanen, Dispatch International

Journalist Knut Carlqvist 1946 – 2010 har sagt en sanning om den nutida svenska kulturen som lär bli svår att överträffa:
 ”Svenska medier har aldrig insett att deras uppgift är att hålla ögon på staten och på makten. De tror att deras uppgift är att hålla koll på folket.”2 kommentarer:

  1. Betr. Barbaren som "Stridshingst", enda gången Åsa Romson haft en poäng i Riksdagen var när hon nå´t i stil med: "Varför kallar Du Dig Stridshingst, när Du beter Dig som en enveten åsna?"

    SvaraRadera
  2. Svenska folket i stort är för korkade så de märker INTE att de får allt minder tillbaka i form av välfärd och trygghet trots att VI bär det näst största skattetrycket i världen på våra axlar. Anders Borg flaggar nu för att fordonskatten plus punktskatterna på tobak, sprit bla kommer att höjas. Miljarderna skall gå till bla skolan. Nya moderaterna och alliansen gör som sossarna alltid har gjort tar pengar med ena handen och slänger ut dem igen med råge på helt meningslösa åtgärder.

    SvaraRadera