onsdag 12 februari 2014

Sverige - en förlorad nation eller skall svenska folket vakna i tid?EKP 2009:
"Svenskarna kan vrida och vända sig, det finns inte en enda medlem av det mentala gäng av drömmare som har ockuperat riksdagen, som inte kommer att ge bort landet i bitar. Och le i förvissning om att vara på rätt sida av historien.

Sverigedemokraterna är optimister, men loppet är kört för länge sedan och "Ge oss Sverige tillbaka" låter onödigt orealistiskt. Sverige går från broderfolk mot ett härbärge för 200 hemlösa nationaliteter, för vilka landet och historien är en ren fiktion, och det är ideologiskt motiverat uppifrån.

Befolkningens rädsla är att historien visar att det öppnar för möjligheten till våld i stor skala. Vem får rätt, ideologerna eller folk, erfarenheter och historia? Nuvarande tendenser lämnar föga tvivel i mitt sinne. Det är helt på sin plats att knyta de två liberalisternas uttalanden med en enastående arrogans gentemot verkligheten, och överklassens förakt för de lägre klasserna.”EKP


Nedanstående kommentar inkom på bloggen med anledning av det senaste inlägget, där Kenneth Sandbergs brev fanns med.
”Märkligt med dessa personer som inte vill ha Kenneth Sandbergs utmärkta mejl där vi får reda på sanningar som våra media inte ger oss. Det säger mycket om dessa personer och det gör oss övriga som VAKNAT betryckta.

VARFÖR ?? vill de inte ha hans mejl? Om de inte vill läsa är det väl lätt att ta de bort dem olästa?

De tål inte att få veta i tryck de sanningar de vet men av någon outgrundlig anledning inte se dem på pränt. MÄRKLIGT!!!”
From: Johan Büser
Sent: Monday, February 10, 2014 1:04 PM
Subject: Re: Fw: Varför brister det svenska samhället.!?

Ännu ett mail som jag inte tänker läsa.
Johan BusérPå Tänd ett ljus skriver Jan Milld  om Ingrid Björkman, som tidigt varnade för den stora invandringen.

”Ingrid Björkman intar en speciell plats för mig.  Vid en tidpunkt i början av 90-talet då mitt intresse för invandringsfrågan börjat vakna fanns hon i stora dagstidningar med debattartiklar i ämnet. Hon var en person som i massmedia gav ord åt det som jag själv just då kände och tänkte.  Något då helt unikt.

Det var en kritik av den förda invandringspolitiken baserad på sansade och förnuftsmässiga resonemang, motsvarande vad väldigt många svenskar kunde tycka. Med sin bakgrund i u-landsarbete var ett solidaritetstänkande naturligt för Ingrid Björkman, men det gällde också att se till verkligheten och hur svenska insatser kunde ge bäst effekt." Läs mer på BGF intervju och Då Afrika nu Sverige


”En förlorad nation och hjärntvättad befolkning”

INSÄNDARE Jag kan knappt med ord beskriva den frustration jag känner över sanningen i denna rubrik. Jag måste ändå försöka! Vi har 8 demokratiskt framröstade partier i vår riksdag. Endast ett av dessa partier, Sverigedemokraterna, tycks vara intresserade av att Sverige ska fortsätta att vara ett demokratiskt land med en välmående befolkning.
Bara för att jag nu politiskt inkorrekt nämner Sverigedemokraterna vid namn i denna krönika, så handlar denna krönika inte alls om rasism, främlingsfientlighet eller andra dumheter som politiker, tidningar och Tv försöker slå in i skallarna på den svenska befolkningen. Nej, min krönika handlar om ett politiskt svek mot Sverige som nation, samt ett svek mot alla levande svenskar samt våra förfäder som byggde upp detta land!
Jag har haft förmånen i livet att kunna besöka ganska många länder runt om i världen och för närvarande vistas jag på Filippinerna. Jag älskar att prata med alla nationaliteter, därför att varje land har sina egna kulturyttringar och unika kunskaper inom just sin kultur.
…Skulle alla nationers folk vara lika, så kunde lika gärna exempelvis Somalia ha haft signumet ärliga arbetsamma innovatörer i historieboken. Så är inte fallet! Vår nation upplöses mer och mer för varje dag och Sveriges goda rykte som nation, är snart bara ett suddigt minne.
Via hjärntvätt av befolkningen skapar man nu till och med värre problem, än bara de problem som beteendeprotokollen ger upphov till. Politiker ger nu invandrargrupper större förmåner i vårt svenska samhälle, än vad ursprungsbefolkningen har! Ovanpå detta klandrar man varje svensk som av nämnda anledningar redan förstått att experimentet är ogenomförbart, genom att kalla dessa för rasister!
…Rasism eller främlingsfientlighet har inte ens med detta att göra! Det vi vänder oss emot är den totalhavererade invandringspolitiken och inget annat. Politiker tar här hjälp av massmedia som dagligen ger en falsk bild av verkligheten. Man hamrar in budskapet, att alla som inte tycker som vi, är rasister!
När det gäller det hemskt ”rasistiska och främlingsfientliga” partiet Sverigedemokraterna, SD, som idag är Sveriges tredje största demokratiskt framvalda riksdagsparti, så skyr de andra 7 partierna inga medel när det gäller smutskastning och förfalskande av fakta.
…Jag har tjatat och skrikit mig hes om att sanningen måste ut till vanligt folk, genom att exempelvis länka ut mina ”galenskaps”intervjuer från min webbsida till de hjärntvättade. Kanske dags att vakna innan Sverige som nation samt svenskens hjärnor är helt utplånade?
Vad mer kan lilla jag göra?/Lars Agerstig, honesty4u[snabel-a]hotmail.se
www.honesty4u.wordpress.com ”Exponerat


Prostens "kvinnofientlighet" och nye ärkebiskopens kopplingar till Tredje riket
Prosten Dag Sandahl är kunnig, rolig och talför i sitt ifrågasättande av Svenska Kyrkan och Antje Jackelén. Han har därför fått en anmälan om detta. Jag rekommenderar alla att läsa de senaste inläggen, där han skriver om Svenska kyrkan. Han är mycket bitsk men rolig och skriver vad många tänker: varför har vi en tysk dam som blivande ärkebiskop?
”Domkapitlet:

Dag Sandals förmuleringar har förvisso varit svepande men flera texter uppfattas ändå som mycket olämpliga och kränkande.
Exempelvis skrivs i bloggen ” Det är ett opassande oskick att kalla Kyrkans Hus i Uppsala för Führerhauptquartier. Det får ni inte säga. I alla fall före den 15 juni 2014.” På temat att det skulle vara en nystart med en kvinnlig ärkebiskop skrivs i bloggen ”Det är lite Goebbels över det hela. Upprepa tills upprepningen blir en etablerad sanning.” I bloggen kan även följande formuleringar hittas.
 ”Machtübernahme”
”Herrefolksfasoner är detta.”
”Men tankeexperimentet vad Führern sagt om han fått höra att det år 2014 skulle sitta en tysk ärkebiskop i Uppsala, kan man inte göra”.BloggarDag och MxP

Läs mer om Antje Jackélen:
Svenska kyrkans nya ärkebiskop Antje Jackélen politiskt korrekt

John F Kennedy 2 januari 1961:
"Landsmän, fråga inte vad ditt land kan göra för dig, utan vad du kan göra för ditt land."

Valet 2014 - Rädda Sverige
Nu är det dags för svenska folket att tänka likadant. Läs därför det fyrsidiga dokumentet ”Lägg om kursen”. Beställ sedan foldern och dela ut den till vänner och bekanta eller skriv ut den på din egen skrivare. 

1 kommentar:

  1. Det räcker inte på långa vägar för Svenska folket att VAKNA man skall även förstå vad man ser och hör. Det är just detta sistnämda som är det verkligt stora problemet med nickedockorna Svenska Folket.

    SvaraRadera