måndag 24 februari 2014

Tyskland avskaffas. Av tyska politiker och mediaFr. Snaphanen:

Av Michael Mannheimer


"Politiker och media går hand i hand med utrotningen av det tyska folket "
Vi anklagar: folkmord på det tyska folket som utförs av de egna politikerna. Hänvisning till FN: s resolution 260, från 1948, och den ordagrant identiska ordalydelsen i artikel 6 i den tyska strafflagen (internationell straffrätt).

De finns på politiska toppositioner, som miljöminister, utrikesminister, förbundskansler, partiledare, och till och med förbundspresident. De är kandiderande politiker, sociologer, social- eller islamforskare och arbetar med all kraft för att avskaffa sitt eget folk. De sitter i styrelser för viktiga industrier, som redaktörer på TV-och radiostationer. De skriver som redaktörer eller fria journalister sina anti-tyska artiklar eller analyser.

De leder viktiga forsknings-eller samhällsvetenskapliga institutioner, där de sprider "politiskt korrekt" desinformation om den sociala och politiska utvecklingen i Tyskland. De har börjat islamiseringen av Tyskland, följt av propaganda och de fortsätter oförtrutet.

De representerar en andel på cirka 10-15% av tyskarna, men de har makten i medierna, med vars hjälp tyskarna har vilseletts, förlöjligats och fördummats. Och med hjälp av parlamentet påtvingar  tyskarna saker som de aldrig ville ha. Som euron. Eller som ESM avtalet. Och som Euro-förvaltningen, där ett par hundra byråkrater - aldrig valts ut av någon nation -tvingar en hel kontinents befolkning vad de ska tänka och göra.

Eller som den skenande massinvandringen av människor från kulturellt och religiöst oförenliga regioner. Människor som, med hjälp av politiker, förskjuter och så småningom ersätter den infödda befolkningen.

Politikerna talar om demokrati. Men det är inte vad de har i huvudet när det kommer till politiska mål som beskrivs ovan. Mål som bara våra förtryckare vill, medan 80-90% av alla tyskar och andra européer avvisar dem. (Speciellt massinvandring)

I stället för att lägga fram sin politik till väljarna genom en folkomröstning (som de fruktar, som djävulen fruktar vigvatten), förklarar de för alla som inte har samma uppfattning att de är  nynazister och hatar utlänningar.

I stället för att följa folkets vilja, som de kräver, i stället för att främja folkets vilja, som de har svurit på att vilja göra – har de utsett folket till att vara fiender: "homofobi", "islamofobi", "könsförtryck "är stridsbegrepp som de använder mot  folket i tusentals artiklar och politiska tal.

Och när modiga människor bland befolkningen, trots hot om förföljelse, står upp och förklarar för  sina medmänniskor sammanhanget i det hela, då blir de hotade att hålla käften. Och om det inte hjälper, skickar man de nya SA trupperna på sitt eget folk.På samma sätt används  ANTIFA för att stänga av de sista resterna av yttrandefriheten. För yttrandefriheten är för våra förtryckare inte frihet för  oliktänkande (som de falskeligen påstår), utan endast friheten att tänka som de gör. Detta har de gemensamt med islam, som de har hämtat till Europa.De har för länge sedan lagt yxan vid  de tyska rötterna, och tror att de kan komma undan med sitt handlande. De är de värsta fienderna Tyskland någonsin haft - för att de är förrädare i de inre kretsarna. Men förrädarna kommer snart att ställas till svars inför de högsta tyska och internationella domstolarna. Eftersom Tyskland och de europeiska folken vaknar. Sent omsider, men inte för sent. Nedan är några av de (påstådda) brottslingar som genom historien har lett det tyska folket och som kommer att ställas till svars ( Citat av politikerna bevisar deras avsikt: att förgöra Tyskland, läs dem även om de är på danska).


En politik för massinvandring av främmande kultur - historiens största migrationsrörelse med 55 miljoner invandrare inom några decennier. Målet: att eliminera Tyskland. Dessa siffror ser aldrig läsarna. I media och politiken nämns aldrig i klartext dessa frågor. Båda presenterar fakta som om de är normala. Även om det enda som har blivit normalt är galenskapen i vårt land. Detta måste vi sätta stopp. Det är i våra egna, tyska och europeiska händer. Michael Mannheimer, Snaphanen
 
 Även Cicero förstod faran:”Formulärets överkant
 En nation kan överleva sina dårar - och till och med sina hänsynslösa karriärister. Den kan emellertid inte överleva förräderi inifrån. En fiende vid den främre porten är inte så farlig då han är känd och leder sin flagga synlig för alla.
Men
förrädaren rör sig fritt innanför stadsmuren, hans diskreta viskning smyger igenom alla gränder och kan till och med kännas i regeringsbyggnaderna. Förrädaren visar sig inte som sådan. Han talar i förtroende, har ett trovärdigt ansikte, använder välkända argument och vädjar till avund som ligger djupt i varje människas hjärta.

Förrädaren arbetar för att försvaga landets själ. Han smider ränkor om natten - i hemlighet och anonymt - tills grunden i nationen undergrävts. Han infekterar landets politiska organ tills de förlorar sin försvarskraft. Var inte rädd för en mördare. Frukta en förrädare. Han är den verkliga pesten! "
Cicero
Marcus Tullius Cicero, ibland endast Cicero, född 3 januari 106 f.Kr. i Arpinum, död 7 december 43 f.Kr. i Formia, Lazio, var en romersk talare, författare och politiker. Han skrev tal, brev och böcker om retorik och filosofi. Död:3 januari 106 f.Kr. –mördad 7 december 43 f. Kr. Wikipedia

Läs alla olika uttalanden som tyska politiker gör. De är på danska men man förstår det mesta.
Läs även alla kommentarer Snaphanen, Mannheimer

Övrigt:


2 kommentarer:

  1. Det här stämmer in på hela världen idag!

    SvaraRadera
  2. Hur becksvart måste det bli i världen innan folken har fått nog?

    SvaraRadera