måndag 17 mars 2014

Orwell 1984 30 år senare - krig är fred, fred är krig”Ju mindre av nationalism, desto mer framgångsrik kommer mänskligheten att bli.”
Tal vid Stockholms universitet, 2009.

”Insändarskribenten Paul Nilsson vänder sig mot vad han beskriver som ett politiskt korrekt utspel från en sverigedemokrat på partiets EU-lista.
Malmöbon och sverigedemokraten Angelika Bengtsson, som är nummer tretton på partiets lista till Europaparlamentsvalet, säger följande om invandringspolitiken inom EU: ”Sverige tar en väldigt stor del av invandringen till Europa. Alla som är med i EU måste dra sitt strå till stacken”.
Varför ska invandringen till de övriga EU-länderna öka bara för att Sverige sedan flera år tillbaka bedriver en extremt liberal och ansvarslös invandringspolitik? Angelika Bengtsson borde istället förespråka ett stopp för massinvandringen till Europa, att varje land själv ska få bestämma sin invandringspolitik utan inblandning av EU och att bevara Europa europeiskt.
Hennes uttalande låter som om hon representerar något av de övriga politiskt korrekta riksdagspartierna, men det gör hon inte. Hon är sverigedemokrat. Jag blir inte förvånad över hennes uttalande därför att det pågår en liberaliseringsprocess inom sd som går ut på att man anstränger sig för att bli accepterade av de andra partierna. Den tidigare sverigedemokraten Kenneth Sandberg har i olika insändare och debattartiklar använt ordet salongsfähig om partiet. Det är ett bra ord.” Fria Tider

Herrarna Knutsson, Reinfeldt och Löfven i meningslöst Agendauppträdande”

INSÄNDARE De hade sannerligen mycket att säga i SVT Agendas partiledarduell i söndags, Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven. Problemet var bara att allt de sa var totalt irrelevant; en konsekvens av att programledaren Mats Knutsson valde att inte ställa många av de frågor som jag är övertygad om att en stor del av väljarkåren vill ha svar på.
 agenda Herrarna Knutsson, Reinfeldt och Löfven i meningslöst Agendauppträdande‏
Nedan följer bara ett par av många exempel på frågor som jag är övertygad om att många svenskar hade velat att Knutsson skulle ställt till herrarna Reinfeldt och Löfven. Svaren på dessa frågor hade onekligen varit mycket intressanta att få ta del av, något som inte ens de mest fanatiska och verklighetsfrånvända vänsterindivider skulle kunna förneka ens för sig själva.” Läs hela inlägget och alla länkar om svenskar som utsatts för brott av invandrare. Exponerat


Läs: Julia Caesar: Ondska förklädd till godhet
...
Jag slår på Agenda. Det är söndag kväll. Det ska handla om beslutet att ge PUT till alla syrier som lyckas ta sig till Sverige. Mats Knutson är programledare, redan det en anledning att inta skyddsposition. Mats Knutson är svårt arbetsskadad av att alldeles för länge ha befunnit sig i den inre kretsen av de politiker som han låtsas bevaka. Han ser ut som en politiker, han talar som en politiker och har för länge sedan glömt att han är journalist. Vad vågar han säga för att inte reta upp Fredrik Reinfeldt och bränna sina kontakter i regeringen? Inte mycket. Närmare bestämt ingenting."


Från Makteliten, en något äldre artikel men aktuell så läs hela.

”Någon vill skapa kaos och krig i Europa med invandringen och tjäna pengar.
….Men varför vill någon att vita européer och muslimer skall gå i konflikt med varandra? Vad finns det att tjäna på det? Vem i så fall ligger bakom allt detta? 
Historiskt sett, inte minst de senaste 200 åren fram till idag, har krig varit det bästa sättet att tjäna pengar och ackumulera makt på. Det är inte de stridande parterna som tjänar pengar och får mer makt, utan det är de som finns där bakom kulisserna som finansierar båda krigande parter och sen plockar upp resterna av krigen för att på nytt finansiera uppbyggandet av nya riken som de tagit makt över. "Söndra och härska" är begreppet i sammanhanget. 
Vi vet vilka dessa aktörer är ungefär, men vi skall inte peka ut några namn av olika skäl då det kan misstolkas och det är inte helt säkert vilka dessa aktörer är exakt då allt döljs med mycket hemlighetsmakeri inom maktens korridorer.
Dock återfinns dessa aktörer inom den absoluta eliten i samhället som äger i stort sett det mesta. De finansierade kommunismen i Ryssland, de misstänks ha finansierat Hitler samtidigt som de finansierade Hitlers motståndare. De misstänks äga centralbankerna snart i hela världen med undantag för ett par länder kvar som t.ex. Nordkorea, Iran och Syrien. Det är de som propagerar för total invandring och globalisering med en världsregering och en fiatbaserad världsvaluta. De vill har total kontroll över världen.  
Hur uppnår dem det? Jo, det gör dem genom att skapa konflikter och misär. Sätta ett folk mot ett annat folk tills de dödar varandra.” Forts.Makteliten 

”Propagandaminister

Utrikesminister eller propagandaminister?
Eller bara en
lögnmaskin?

Vad blir nu den mest rimliga beskrivningen av Carl Bildt?

I ett sunt mediaklimat vore han ju helt omöjlig!
Då skulle hans sanslösheter snart stickas hål på. Men där är vi alltså inte.” Hela artikeln

Fr. Snaphanen
Rosengård i Malmö
Kommentarer i fotografier och övrigt så lite som möjigt… År 2004 hade Sverige 136 av dessa typer av områden. Efter kampanjen 2008 slutade man räkna dem officiellt, kan det gynna ... vi vet vilka!!: De har slutat rita utanförskapets karta, och de nu härskande politikerna skapar minst två nya Rosengård i Sverige per år = 2 x 28.000 personer. Se även DAGENS Avisleder tidningsredaktion 11:03:14, Sveriges väg. - Alla foton © Snaphanen. Klicka för helskärm / klicka för helskärm."Snaphanen
Rosengård i Malmö - Leve mångkulturalismen!!!Fr. 10 News Ole Gerström
Marseille Vive la France


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar