fredag 7 mars 2014

SVT debattprogram torsdagen 6 mars liknas vid barnteater 
SVT Debatt minut 30:27, där Gunnar Sandelin får ordet. Han borde ha fått ha hela programmet. Hela debatten är ett journalistiskt fiasko för att kunna kallas en  demokratisk debatt, det är barnteater. 

Aftonbladets Jan Helin visar vilken slät intellektuell bedragare och politisk pimp (eng. ord för hallick) han är, han kan  "inte kan komma ihåg" sin egen tidnings recension av Sandelin och Arnstbergs bok. Samma gamla rasism fast i ny rapport. 


Helin måste vänja sig vid Internet, det har kommit till Sverige för femton år sedan, mycket mot hans och hans hallickars vilja för nu är folk intresserade av sanningen, och icke Aftonbladet. Weekendeavis

Från Lotta Gröning kom det några guldkorn. SVT Debatt hade räckt med sex minuter. Nu blir resten en exponering av ett land som famlar runt ur stånd att tala om eller lösa de allra enklaste problemen. Det skiljs inte mellan oväsentligt och väsentligt, därför kan man göra som jag. DROP TV
Det är en antropologistudie av förlorade infödda. Skicka Margaret Mead för att mäta deras skallars storlekar och testa lite parapsykologi.”Fr.Snaphanen

en saklig rapport från en förryckt tid

Av Gunnar Sandelin kan du läsa mer här:


2 kommentarer:

  1. Det finns snart enbart EN tvkanal som är någerlunda sevärd och det är kunskapskanalen. Barnteater är en bra beskrivning inte enbart på debatt utan de flesta program på ALLA kanaler. Det ser ut som att programmakarna har insett verkligheten att tvtittarna i stort är både små barn och vuxna barn som har kommit långt upp i medelåldern och tom upp i pensionen.

    SvaraRadera
  2. Lotta Gröning går cirkelgång om man lyssnar till hela hennes svammel. Hon börjar med att skarpt fördöma den trånga åsiktskorridoren och det som kallas för PK, och vartefter hon resonerar kommer hon fram till att det bästa vore ändå en åsiktskorridor och politisk korrekthet.

    Nästa gång hon öppnar mun är hon tillbaka till utgångspunkten och fördömer åsiktskorridoren igen, för att sluta med att hylla den.

    Snacka om att vara en vimsig Laura!

    SvaraRadera