måndag 3 mars 2014

Teknokraten Ribbenvik på Migrationsverket ger bort SverigeTill Mikael Ribbenvik, ställföreträdande generaldirektör för Migrationsverket
 

Från: Sandor Herold

Utmaningen antas

Tydligen så skall du ha sagt följande i SVT Forum den 27-2 :

”Jag kan ju utmana den person som säger att det måste finnas ett tak. Om vi når upp till det här taket i oktober och nästa barnfamilj som kommer måste åka tillbaka till Syrien för att vi har nått ett tak, då skulle jag vilja utmana den person att ta den flickan eller pojken
i handen och åka till Aleppo eller Homs och släppa av dem där.” Avpixlat
Jag antar utmaningen, Mikael!
Hör av dig när det är dags. En förutsättning är att Migrationsverket står för mina kostnader. Men helst av allt skulle jag vilja åka till Viken, där du tydligen bor och ringa på i din stora villa och lämna barnen där. Då om inte förr så skulle äntligen någon som är så generös med svenskars skattemedel få stå lite själv för kostnaderna som nu endast betalas av skattemedel när det gäller flyktingmottagning.

Men som sagt, hör av dig när taket är nått för vansinnet!/Sandor Herold, Malmö, Avpixlat

Afrikas befolkningsexplosion
Fr. Snaphanen i övers.

Teknokraten som ger bort Sverige

Förklarar här helt kallt  varför. Han vet liksom alla andra att flyktingtrycket bara kommer att växa med Afrikas befolkningsexplosion, och att Europa som vi känner det kommer att försvinna. För honom är det en naturlag, som för de flesta andra europeiska politiker. Även med en Thulesen Dahl eller Åkesson som statsminister, tvivlar jag på att någon verkligen kommer att stå upp mot flyktingkonventionen från 1951. Innan det är för sent, alltså, precis som det är i Sverige. Man sätter sig inte mot naturlagarna eller order från högre myndigheter. Om inte Ribbenvik så mycket var den mjuka, moderna människan, skulle jag tänka på Eichmann i vittnesbåset i Israel 1961, som ju också var en anständig person och en kärleksfull far:

"Det hände för att det måste hända, och eftersom det var omöjligt att motsätta sig. "
 Det är makabert att se, men det är också fascinerande. Mikael Ribbenvik är betecknande för hela den härskande klassen i Europa. De är fatalister som gör honnör medan fartyget sjunker och svenska politiker är nog inte ledsna över att låta honom ge ansikt åt en ödeläggelse som kunnat ses bara alltför tydligt i varenda svenska stad, som har varit synligt i 30 år och akut sedan "Utanförskapets KARTA" för tio år sedan (!)

Avvecklingen av Sverige bör helst vara snabb. Riksdagen tvår sina händer, Ribbenvik lägger till att det kostar miljarder liv. "Synd att det inte finns något att göra åt det. Det anständiga är att dö, vi gör det. Du är ansvarig även om vi aldrig rådfrågade dig.” Ribbenvik tycker att det är en högre och bättre sak.

Vari skiljer han sig från alla de andra verklighetsfrånvända teknokrater som trodde att deras herrars större godhet kan uppnås trots mycket obehagliga offer? -  Sverige är det enda land som ger samtliga syrier som (illegalt) tar sig till Sverige. Ett beslut Mikael Ribbenvik, ställföreträdande generaldirektör och operativ chef på Migrationsverket, påstår var lätt att ta.   Snaphanen


 ”Fr. Snaphanen i snabböversättning:
  Moderaterna presenterar rapporten “Ett öppet Sverige – Nya Moderaternas arbetsgrupp om integration, migration och diskriminering." De ser ingen anledning till att Sverige inte bör fortsätta västvärldens i särklass högsta invandring när det trots hemliga miljarder i utgifter "är bra för tillväxt och välstånd."Dessa människor kan bara stoppas av en befolkningsmajoritet, en statskupp eller statlig konkurs, inte tio eller tjugo procent Sverigedemokrater. Svenskarna är passagerare på ett fartyg där kaptenen och överstyrmannen har blivit psykotiska.

…det spelar ingen roll vad de lovar, för de förlorar valet till de röda, som också utlovar fortsatt massinvandring som skulle kunna innebära att vi aldrig kommer att få se en "borgerlig" regering i Sverige igen. Vilka outhärdlig nöd.” Moderater fortsätter med förintelsen av Sverige


Roger Scurton har skrivit mycket om vikten av att behålla nationalstaterna:
Nationalstaterna under attack
Sverige som nation åt alla utom svenskarna
Europa genomlever nu en stor lögn 

 2 kommentarer:

 1. "Dessa människor kan bara stoppas av en befolkningsmajoritet, en statskupp eller statlig konkurs, inte tio eller tjugo procent Sverigedemokrater. Svenskarna är passagerare på ett fartyg där kaptenen och överstyrmannen har blivit psykotiska."

  Det är så sant som det står där, och värre blir det när Sverigedemokraterna viker sig för förrädarnas skrikande. Men vad vi bör göra är att det här valet rösta på SD och under mandatperioden kritisera dem stenhårt för deras valsvek som kommer som ett brev på posten.

  Det kan leda till att vi väcker opinion inom SD, för det är trots allt det enda partiet vi har. Det finns ju ändå en möjlighet att på det sättet vrida liberalismen ur partiet och göra det nationalistiskt på riktigt.

  Tänk att SD fullständigt skiter i boken Invandring och Mörkläggning, där det står svart på vitt att vi bara kan vara högst 7 miljoner människor i det här landet för att det ska bära sig ekologiskt!

  Det här är något som vi måste skjuta in oss på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har SD uttalat offentligt att de skiter i boken Invandring och Mörkläggning? En anledning till att SD inte tar upp allt det negativa som massinvandringen för med sig och som många väljare är oroade för är förmodligen att de redan har mer än fullt upp med att försvara i första hand sin existens på den politiska kartan och i Riksdagen. Det tog DF många år att nå dit där de är idag. Det fanns de i danska folketinget som ansåg att DF aldrig skulle bli stuerena.

   Radera