söndag 16 mars 2014

Ung svensk kvinna våldtagen av berikarna, journalisten frågar polisen om det har häntSvensk strävan
 Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan - på frihetens grund”. (EU-granskning)

Politiker som säljer sina själar
 Fr. Snaphanen:


"Tror ni att det har hänt?”
Jag har fått ett brev från  Hammerdal, en liten by i norra Sverige. Författaren är bekant, men vill vara anonym:
“I byn Hammerdal hände något fruktansvärt natten till i söndags. En ung kvinna var på hemväg från en fest. Hon gick själv, som man alltid har kunnat göra i Hammerdal. Oftast har man fått lift med någon som passerat. Så inte i detta fallet. Kvinnan blev förföljd och ikappsprungen av 4-5 unga män, av den avskyvärda sort som jagar i flock.

Strömsunds kommun har beredvilligt öppnat armarna för främst muslimska uzbeker, bland annat den kände imamen som utsattes för ett mordförsök i Strömsund, förmodligen på order från Uzbekistan. Strömsunds uzbeker tillhör främst den salafistiska läran inom islam.

Alltnog, den hungriga vargflocken brottar ner den stackars flickan i snön vid vägkanten och våldtar henne brutalt. Alla fakta finns inte på bordet än, men flickan är kvar på sjukhus och det talar för sig själv. Hela Hammerdal vet att förövarna finns i invandrargruppen.

En liten lokal nättidning, Affärsnyttnor, har lyckats intervjua polischefen som faktiskt delgett oss att förövarna är 4-5 stycken 15-24 år och av utländsk börd! Oj, vad han kommer att få pisk för det…


Länets tidningar Östersunds-Posten och Länstidningen har sent omsider haft en liten notis, men som snabbt, mycket snabbt förvandlats till “ickenyhet”. En av tidningarna skrev från början den “påstådda brottsplatsen”. Kommentarer togs självfallet inte in, men de lästes, för “påstådda” ändrades snabbt till “utpekade”.

Tänk att det går att skriva spaltmeter om en avskyvärd våldtäkt i Indien, lite grann om en avskyvärd våldtäkt i Mariannelund och ingenting om en avskyvärd våldtäkt hos “grannen”. I Hammerdal råder lynchstämning, och hade det varit min dotter som varit offer hade jag gärna tagit något decennium på statligt hotell.” (Förmodligen menas fängelse, bloggens kommentar)

Slut citat. Jag letar upp vad Östersunds-Posten skriver och hittar det här: Inga spår efter gruppvåldtäkt. Artikeln slutar med att den kvinnliga reportern Maria Lindholm frågar polisen: “Tror ni att det har hänt?” – “Det är svårt att säga. Men det är en redig redogörelse.”

Samma dag skriver tidigare vice statsminister  Maud Olofsson en upprörd krönika om våldtäktsepidemin  i Sydafrika: Skammen som får fortsätta Hur många våldtäkter av svenska kvinnor är Olofsson direkt delaktig i? 200000? 500000? (6000 anmäldes ett år gånger tio, mörkertal = 60.000 per år x Olofssons tio år = 600.000).

Skriv om det, Olofsson. Sydafrika klarar sig nog utan din skenheliga indignation. Det ligger givetvis utanför  Olofssons föreställningsvärld  att svenska offer en dag personligen kommer att göra upp med dessa politiska brottslingar. Vi får se. SÄPO blir en blomstrande industri. Invandrare missstänkta för gruppvåldtäkt
 Kommentar Ludvig pÅ Snaphanen:
“Kom inte och säg att ingen varnade dig” manar Mikael Jalving – men tyvärr, det är just vad miljontals svenskar kommer att göra när de till slut brutalt väckts ur den förnekelsens koma där de nu befinner sig, “glatt” konsumerande lögnerna de matas med av sina medier från Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Sydsvenskan till SVT, SR etc., etc. i all oändlighet.
De visste inte, de litade på sina medier, det var ju tryggast så. De ville inte tänka själva, de ville tänka rätt, som makten – vare sig det var politiker eller politikernas hantlangare journalisterna – lärde dem, dag in och år ut.
Det svenska Sverige är helt tudelat: de som lever mitt i skiten och så miljonerna i sina enklaver med bil plus villa eller bostadsrätt. Inte så få av dessa senare har en plan B om det blir för hett om öronen: flykten till bostaden som väntar på Rivieran, Costa del Sol, Phuket osv.
De väljer att inte genomskåda det uppenbara. Att man har ljugit för dem.


Bara ett exempel:
Det svenska skolsystemets kollaps, redovisat av den internationella PISA-undersökningen, har skrämt upp makten och medierna på allvar och problemet diskuteras nu spaltkilometervis. MEN utan att de invandrade halv- och helanalfabeternas negativa påverkan på skolresultaten nämns med ett enda ord.

Det räcker med att vara normalbegåvad för att fatta att här har makten/medierna svikit totalt. Men det låtsas man inte om, varken medierna själva eller deras konsumenter – läsarna,tittarna.
Här excellerar alla PK-och-MSM-miljoner i det som svenskar är allra som världsbästast på: att tiga och – när, som här, det verkligen gäller – att tiga ihjäl.
Tills vidare är majoriteten i Sverige okorrigerbar.”  Petterssons


Här gråter och snörvlar Margot Wallström över att kvinnor våldtas i Sydafrika. Det vore klädsamt om hon grät över alla stackars svenska kvinnor i olika åldrar som får sina liv förstörda. Elins mördare

Våldtäkterna i London har ökat
Massinvandringens offer – svenska kvinnor
Ensamkommande skäggbarn och ökande  våldtäkter mot vita kvinnor

Intervju med Carl "den störste" Bildt på SNN 1 kommentar:

  1. Är fruntimmer som Maud Olofsson, Margot Wallström mfl mfl värda minsta möjliga respekt? Svaret är ett ett stort svart NEJ. Falskare jävlar är svårt att finna i det vanliga livet trots att många har börjat lägga snacket så det passar in för stunden.

    SvaraRadera