måndag 24 mars 2014

Våldtäkter på svenska kvinnor, slakten på det tyska folket och vad sker i Syrien?Granskning Sverige: ”15 000 svenska kvinnor blir våldtagna av invandrare varje år.”

”Beräkningar visar att så många som 15 000 svenska kvinnor av invandrare varje år” Bojkotta Aftonbladet

”Granskning Sverige: ”Margot Wallström (S) hånar svenska våldtäktsoffer”  men gråter över kvinnorna som våldtas i övriga delar av världen.

Granskning Sverige kan avslöja att postkodlotteriets Margot Wallström, tidigare FN-representant och Socialdemokrat, hånskrattar åt de svenska kvinnor som blivit våldtagna genom åren. Hon förnekar FN:s egna siffror på att Sverige ligger i topp vad det gäller våldtäktsstatistik och hon förnekar att det skett en ökning av våldtäkter i modern tid.
Vi får höra Jimmie Åkesson berätta att våldtäkt bör ses som ett hatbrott. I Granskning Sverige får vi också höra Jerzy Sarnecki skylla det ökade antalet våldtäkter på att kvinnor ”inte håller sig hemma, utan deltar i nöjeslivet”.

Lyssna på söndagens (23 mars) program redan nu. 10:10 in i klippet hånskrattar Wallström åt våldtäkterna.” Exponerat

Mer om våldtäkter i Sverige här och här

 Kommer det svenska folket att slaktas så som nu sker på kristna i Syrien?

Det värsta skällsordet man kan få höra idag är ordet svensk, men vi ska ändra på det till skällsordet förrädare.

Det är dessa förrädare som har sett till att svenska folket idag befinner sig under ett invandrat muhammedanpack, och snart kommer vi att hamna i nyöppnade halalslakterier precis som vad redan har skett i dagens Syrien.

Tro för fan inte att det är omöjligt. 6 miljoner judar utrotades i Nazityskland efter idoga kampanjer från regimen där man framställde judarna som mindervärdiga. Idag framställs svenskarna som mindervärdiga i sitt eget land av vår egen regim och av ett medvetet importerat muhammedanpack, som gör allt för att bekriga svenskarna, med våldtäkter, bilbränder och stölder.” Hela artikeln

Fr. Snaphanen
Slakten har börjat - ett folkmord på det tyska folket


 ”Ni minns kanske att jag har översatt den okontrollerbara tysk-turkiske författaren Akif Pirinçci’ s artiklar 10 Profetior om Messias för de kommande tio åren och " Varför inte använda en turkisk domare i tyskarättssalen?

Här läser Pirinçci från sin nya bok, som publiceras på torsdagen : “DEUTSCHLAND VON SINNEN: Der irre Kult um Frauen, Homosexuelle und Zuwanderer”" (Tyskland  har mist förståndet:  Den vanvettiga kvinno- bög- och invandrarkulten.) Det finns absolut ingen annan i Tyskland som har frikort att uttrycka sig så kraftigt som i  denna lilla video Jag kan inte lova en textning, men jag kommer att försöka göra det.
 
"Jag kommer nu att förklara hur det modiga tyska folket blev det största, feminiserade vämjeliga folket i världen ....... som är i färd med att begå självmord." . Pirinçci kanske aldrig har varit i Skandinavien. -  

 Här ett vykort, vilket är helt i hans anda.” Snaphanen och Vår stund  (Övers. från danskan av bloggen)
 
1 kommentar: