söndag 9 mars 2014

Vita rasens undergång, nya lokaler och golvvärdar för nyanlända. Förföljelse av kristnaEn av medskaparna av Expo, Tobias Hübinette, skrev följande 1996: 

”Att känna till och uppleva att den vita rasen med avseende på dess historia och nuvarande handlingar på alla upptänkliga sätt är underlägsen är helt naturligt. Låt den vita rasens länder i väster försvinna i blod och lidanden. Länge leve det multikulturella, rasblandade, klasslösa, ekologiska samhället. Länge leve anarkin!”

Nu är denne Tobias Hübinette utsedd av floskelministern Erik Ullenhag att ”ta itu med” svenska folkets afrofobi.
Varning för ras – en utställning om den svenska vitheten och den framtida svenskheten”, hålls på Mångkulturellt Centrum fram till den 31 mars.
På bilden intervjuas Tobias Hübinette om projektet.

 I presentationen förklaras: ”Som besökare får du en möjlighet att se och fundera över hur saker vi säger och gör, bilder från media och formgivning, tillsammans bildar ett mönster. Mönstret känns igen både från den koloniala och rasistiska historien och från dagens ojämlikheter mellan vita och icke-vita”. 
Regeringens utredare: ”Alla vita människor är rasister”
Integrationsminister Erik Ullenhag ansåg i november förra året att det behövdes en utredning om ”afrofobin” i Sverige. Den 3 februari kom resultatet i form av en rapport från Mångkulturellt Centrum, som satt den grovt kriminelle ”antirasisten” Tobias Hübinette att leda arbetet. ” Nya Tider

Håller den svenska demokratin på att kollapsa?
Det finns få, om några västerländska nationer, som är mindre lämpade intellektuellt att ta itu med den islamiska utmaningen än Sverige. Det syns. Sverige är redan en bananrepublik, kanske på väg att bli en islamisk republik. Svensk kultur försvinner med häpnadsväckande hastighet framför våra ögon. Om trenden inte stoppas, kommer den svenska nationen helt enkelt att upphöra att existera på något meningsfullt sätt under den första halvan av detta århundrade.
Landet som gav oss Bergman, ABBA och Volvo kan bli känt som Norra Europas Bosnien.a Europa. Den "svenska modellen" kommer inte längre att refereras till som en stabil och fredlig stat med en avancerad ekonomi, utan en Eurabian skräckhistoria av utopisk mångkultur, socialistisk misskötsel och skenande invandring. Sverige har de nationella valen 2006. Detta kommer att vara en av de sista möjligheterna som landet har att lösa sina ökande inre spänningar på ett fredligt och civiliserat sätt. Vissa fruktar att det redan är för sent.”Fjordman 2005


Migrationsverket har invigt nya lokaler i Malmö.
Är det konstigt att alla världens välståndssökare väljer Sverige – istället för att ansöka om “skydd” i t ex Grekland, Italien, Polen, etc.!?
 Suck...
//Kenneth
 Malmö 8-3-2014


Anders Danielsson, generaldirektör för Migrationsverket, invigningstalade till personal och särskilt inbjudna.

 Migrationsverket invigde sina nya lokaler på Jägersro i Malmö i dag. Här räknar man med att varje dag ta emot uppemot 1 500 besökare.

Man blir inte hänvisad runt, man råkar inte gå fel, utan man får ett bra bemötande så fort man kommer hit. Det minskar ju frustrationen väldigt mycket hos dem som besöker oss, säger Fredrik Green.
 I det tidigare tv-huset på Jägersro har numera 430 personer sin nya arbetsplats som fått förhöjd säkerhet.
 – Vi strävar efter att bemöta besökaren på bästa sätt och att man ska hitta rätt direkt. I de gamla lokalerna var all verksamhet utspridd med fem olika receptioner. Den frustration det innebar för kunderna att inte hitta rätt direkt tar vi till stor del bort här, menar Fredrik Green.
 Lina Taha är en av de anställda i kundcentret.
 Nytt på den nya enheten, som är först ut i landet med en samlad verksamhet, är införandet av golvvärdar. Vesna Obradovic är en av värdarna som slussar till rätt enhet, hjälper till med blanketter eller annat."Skånskan    Sveriges radio

Vesna Obradovic
 Till: Migrationsverket@migrationsverket
Från: Sandor Herold
Var vänlig och vidarebefordra detta mail till  vederbörande chef på det nya mottagningscentret i det gamla TV-huset vid Jägersro i Malmö.

Jag läser att ni till och med har s.k  golvvärdar i det nya centret för att underlätta för de asylsökande att hitta till rätt rum i byggnaden.
Jag tycker att ni undervärderar de asylsökandes orienteringsförmåga, enär de flesta har hittat till det förlovade landet över bergskedjor, öknar, tundror, stäpper och hav utan värdar och då bör de nog också kunna hitta till rätt rum utan problem och utan s.k golvvärdar.

Därför tycker jag att ni skulle omskola dessa golvvärdar till att bli tolettvärdar och hjälpa de asylsökanden med bl.a hur man här i Sverige använder en vattentoalett och hur man sitter på densamma och sist men inte minst förklarar vad pappersrullen som hänger på väggen är till för.

Lycka till med ert nya mottagningscenter!

Sandor Herold, Malmö
Malmö 2014-03-09

Till vederbörande tjänsteman eller chef vid Migrationsverket

Från Sandor Herold

Angående det nyöppnade mottagningscentret i gamla TV-huset vid Jägersro i Malmö så talar ni om bl.a att det nya centret blir mer tillgängligt för era "kunder".

Angående benämningen kund så står det följande på Wikipedia: en kund är en fysisk eller juridisk person som köper eller hyr en produkt eller tjänst från ett företag eller en person.

Vad jag vet så betalar era klienter inte ett dugg för era tjänster och någon produkt köper de inte heller. Om jag har fel så var vänlig och underrätta mig om vad era tjänster kostar för era"kunder" och vilken produkt " kunden" köper eller hyr och för hur mycket.

Handen på hjärtat Migrationsverket,är det inte så att de tjänster ni tillhandahåller åt era klienter betalas av helt andra än klienterna själva, nämligen av mig och alla andra skattebetalare i detta landet?Varför hålla på med dylika löjliga benämningar som kunder om era klienter?
Era klienter är enligt min mening  så långt man kan komma från att man kan kalla dom kunder. Önskar svar på mina frågor.
Sandor Herold, Malmö
”Sverige kan inte tolerera mer invandring, Billström är "trött" 
Men tvekar inte att låta sina landsmän  massinvaderas år efter år, så att deras tusenåriga historiska arv fördrivs inom bara en generation, men "trött" att andra europeiska länder inte förråder sitt folk med samma entusiasm som han och Moderaterna..
I grunden är det hans landsmän som borde vara "trötta" honom, Reinfeldt och Löfven, men det får vi se till valet 14 september …. Han är i gott sällskap bland landsförrädare som Cecilia Wikström, Cecilia Malmström och andra som jag kanske glömt.”Avpixlat och Citerat fr. Snaphanen

Hur skall det gå förr det svenska folket som är vita och kristna sedan århundraden? 

Förföljelsen av kristna - Raymond Ibrahim:

"Det är lovlig  säsong mot koptiska kristna i Libyen.


18 Om världen hatar eder, så betänken att hon har hatat mig förr än eder.
21 Men allt detta skola de göra mot eder för mitt namns skull, eftersom de icke känna honom som har sänt mig.

Några dagar efter att sju kopter identifierades som kristna och hämtades från sina hem av "okända beväpnade män" avrättades de i Jarutha; cirka 20 miles väster om Benghazi pekas egyptiska kopter fortfarande ut och dödas.

Detta händer efter att den islamiska jihadgruppen Ansar al-sharia - som verkar kopplad till Egyptens nu störtade Muslimska brödraskap - erbjudit en belöning till den som i Benghazi bosatt hjälper dem att samla ihop och avrätta landets få kristna, enligt egyptiska människorättsgrupper.” Läs mer här och här

De fredliga och humana
FjärranÖsternRapportören undrar: Varför skriker inte PK media rätt ut om dessa av muslimer utförda uppenbara krigsförbrytelser? Varför säger den annars väldigt talföre Calle Bildt inget?  Varför säger inte den Svenska kyrkan något om de muslimska barbariet? Varför säger inte muslimska organisationer i Sverige något om detta dagligen pågående barbari?”Petterssons


Svenska kyrkans nya ärkebiskop
Falska profeter i Svenska kyrkan
Vad säger apostlarna i Svenska kyrkan?

5 kommentarer:

 1. Det är konstigt när man ändå skulle fixa ett Furstligt välkommnande med nya lokaler servicepersonal att man inte byggde helt nytt direkt på Lernacken där Öresundsbron ansluter till Sverige. Det är i första hand här de flesta parasiterna kommer in i landet. Här hade man även fått plats med Limosinservice in till Malmö för inkvartering på något högklassigt hotell. Om det nu finns sådana i Malmö som är FINA nog åt Nyadeln?

  SvaraRadera
 2. Ja man kan inte bli annat än riktigt förbannad. Jag fyller snart 80 och har arbetat och bet. skatt hela mitt liv.
  Började redan vid 13 års ålder att arbeta under somrarna på ett stort svenskt företag som springflicka. Har fött barn och slitit hela mitt liv. Idag har jag en pension som UNDERSTIGER 9.000:- i månaden.

  SvaraRadera
 3. Det finns över 800.000 fattigpensionärer i Sverige som lever under fattigdomsgränsen,men det är det ingen som talar om.Det som är mest konstigt är att majoriteten röstade ändå på 7-klövern vid senaste valet,de hade inte fattat eller tänkte bara på den eller de hundralapparna som Reinfeldt delade ut för att de skulle bli hans medlöpare.
  Att inte begripa att välfärden raseras även för er den dag ni blir sjuka eller arbetslösa tro inte att Reinfeldt räddar er eller era barn och barnbarn.
  Jag förstår ingenting hur kunde ni rösta fram Reinfeldt för andra gången det är ofattbart.

  SvaraRadera
  Svar

  1. "tro inte att Reinfeldt räddar er eller era barn och barnbarn."

   Nej, det kommer de importerade pensionsräddarna och raketforskarna att göra. Särskilt våldsbenägna men i övrigt lata analfabeter. Fråga vilken som helst vanlig politiker.

   Radera
 4. Ja det är lika konstigt att Reinfeldt röstades fram en andra gång som att Obama röstades fram en andra gång.

  Båda har förstört
  sina länder. Kan det vara n-blodet i dem?
  Heima

  SvaraRadera